• header

29e maj 2013.

God morgon!

Jag sitter och äter frukost men det går inte så jävla bra alltså. Jag har fortfarande ont i magen efter middagen igår. Jag var ute och käkade med tjejerna och som vanligt beställde vi in för många tapas. Man vill ju inte kasta heller så det var bara att trycka i sig allt. Och så lite dessert och kaffe på det också, sedan rullade vi hem. Sjukt mysigt var det iallafall. Vi käkade på Mondo tapas bar och deras tapas är SVINgod. Kan inte bestämma mig om deras är bättre än Caliente? Fast Caliente har mozarellasticks också så det är ju ett plus… ;P

Nu ska jag in till kontoret och jobba med lite prover, sedan tar jag ledigt resten av dagen. Ska hämta upp min storasyster på flygplatsen och så ska vi hänga hela dagen. Ikväll blir det Beyoncé för fulla muggar! ♥

// Good morning! I’m having breakfast but it’s not going so well. My stomach is still hurting from dinner last night. I went out and had dinner with the girls and we ordered too many tapas, as usual… And you don’t want to throw it away so you just eat it. And some dessert and coffee on top of that, then I almost burst. But it was really nice! Now I have to go to the office and work with some samples, but after that I have the day off. I’m gonna pick up my sister at the airport and hang out with her all day. Tonight we’re gonna watch Beyoncés show!

Igårkväll. Fint att jag matchar gardinen, haha
Last night. I match the curtain.. How lovely, haha

97 Comments

Jensku

du är lite för smal, men så är jag ju själv en mullig och gullig småbarnsförälder som säjer så :) men just därför så älskar jag att du äter! och att du bloggar om det så att unga tjejer som läser löper mycket mindre risk att svälta sej själva till att bli smala. du är så bra och jag dör lite varje minut för jag orkar inte mera vänta på att få handla vackra plagg från ivyrevel! ingen press liksom, din stackare som sliter med att kicka upp allt. :D kraam!

Reply
Mira

Haha sounds like you had an awesome girls night out. You are so lucky to see Beyonce’s show tonight. Have fun:D
xx

Mira

Reply
SportHälsa

Ser jättegott ut! :) Kolla gärna SportHälsa på Facebook. Vi lottar ut en jättebra fotvårdssalva just nu som verkligen rekommenderas för fina sommarfötter!

Reply
Yvonne

Mamas&Tapas (finns både på Scheelegatan vid Rådhuset och på Söder) har riktigt god tapas och är mycket bättre än Caliente. Sedan finns ju Ramblas som är en av stans bästa tapas restuaranger och självklart Boquerian som har lite mer modern touch på maten men är riktigt grymt!

Reply
Sara

OMG JAG KAN INTE FÖRSTÅ ATT DU SKA SE BEYONCE, SJÄLV FICK JAG INGA BILJETTER :(((

Reply
Mikaela

Hej!

Jag och min kille ska åka till Stockholm nästa vecka och jag undrar om du kan rekommendera någon mysig och bra restaurang? Den behöver inte vara jättefancy-fancy. :) Finns det något annat du rekommenderar att hitta på i vår/sommar Stockholm?

Tack på förhand. Hoppas att du får en fin dag och helg!

Reply
ida

Du MÅSTE prova boqerias tapas! ät hamburgeusa :) mini hamburgare som är to die for !!

Reply
Anna Larsson

#skickavidarenätkärlek läs nellie Berntsson´s blogg så får du veta mera om detta!

Reply
ida

Åh men gud vad god maten såg ut!! har precis ätit men blev lika hungrig igen nu!! :D haha!

så söt bild med :D vacker kvinna!

Reply
Hanna Ahnskog

Hejsan! Älskar verkligen din blogg, den är verkligen inspirerande! :)
Jag tänkte egentligen bara fråga om du kanske skulle kunna ha någon slags tävling, inte där du lottar ut saker, men som att du kanske länkar en blogg i veckan? För de flesta av oss som kommenterar har väldigt små bloggar jämfört med din, och det är svårt att få fler läsare, så lite hjälp på traven skulle nog alla uppskatta ibland!

Vill inte att du ska känna dig tvingad, för du är absolut inte skyldig oss något!
Tack för en underbar blogg! / Hanna

Reply
Josefin

Hej,
ville bara säga att jag tycker att det är jätte roligt att läsa din blogg. Du har så sjukt fina bilder som verkligen inspirerar.
Kolla gärna in på min blogg, det skulle betyda jätte mycket!

Reply
stephanie

åh skulle kunna döda för biljetter ikväll.. kan inte du skriva ett inlägg och fråga om någon säljer? haha.. helt omöjligt säkert men du anar inte hur mkt det skulle betyda.. kram

Reply
wilma

Hej! jag letar efter en skolavslutningsklänning men jag hittar nästan ingen :( har du några tips på hemsidor?? tack

Reply
Jennifer

hej, jag är en 15årig tjej som gillar mode, fotografi, fotboll, sommar, brunbrända ben, musik, tvd m.m, dvs att det finns en massa att läsa om i min blogg! kika gärna in, kram :)

Reply
Nathalie

Måste bara säga att jag älskar din blogg och alla dina kläder! Du är alltid så snygg!

Men vilken mascara använder du? Du har alltid perfekta ögonfransar!

Reply
Ana

Hello! you are realy beautiful and you are my favourite bloger. I would like to know how tall are you.

Reply
Julia

Tapas är verkligen det godaste som finns!!
Testa Tapas Aqui som ligger på kammakargatan 9. Dom har otroligt god mat samt underhållning med live musik :))

Reply
linda

Du är verkligen sjukt fin! :) #skickavidarenätkärlek

Skicka nu vidare än snäll kommentar till 5 andra och tagga #skickavidarenätkärlek

Gör detta för att stoppa nätmobbningen! Följ också gruppen på fb- skicka vidare närkärlek

Reply
sofie

KOLLA IN BLOGGEN!!!!
säljer min Platform Converse som är väldigt populära!!
kolla in bloggen och lämna en kommentar om du är intresserad så bestämmer vi ett pris!
KRAM

Reply
Ester

Såg dig idag på Nacka forum! SÅÅÅ HIMLA COOLT!! Trodde inte att du var så perfekt som på dina bilder här på bloggen men jag hade fel… Älskar din stil!! :D

Reply
Evelina

Hej Kenza!! Jag har den röda Jofama by Kenza nr 9 och jag firade en väns student och det lyckades tyvärr komma någon slags dricka på den, läsk eller liknande. Hur får jag bort fläckarna?

Reply
Alexandra

Hej! DU vore guld om du klickade in på min blogg- och genom det hjälpte mig att vinna tävlingen på Nyheter24!

ttp://nyheter24.se/nextinfashion2013/alliee/

Reply
evelina

åh, när ja ser detta så hatar jag mej själv för att ha påbörjat pulverdiet, haha !

Reply
Hannen

Hej Kenza! Jag har en fråga, kan du inte skriva i din blogg om vart du går och klipper dig då du inte klipper dig hos humlan, och vilka produkter andvänder du i ditt hår så att det håller sig friskt och fräscht? :) Snälla svara skulle uppskatta det väldigt mycket.

Reply
Simona

Haha match the curtain, love your sense of humor… anyways everything looks so delicious, no wonder you would order too much… :)

Reply
William

Stå över dom där räkorna. Trodde du var smartare än så, men tydligen inte?!

Reply
Nadia

om du gillar Tapas borde du komma till en restaurang i Solna råsunda vägen 7 eller 11! I alla fall de har jätte goda Tapas där1

Reply
Jennifer

Då du verkar gilla tapas borde du verkligen prova sthlm tapas på kungsholmen! Deras quesadillas är to die for!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*