• header

BEYONCÉ @ ERICSSON GLOBE

SÅDÄRJA! Då har jag droppat av min fina syster på flygplatsen. Det blev en snabbvisit men åh så trevligt att få umgås lite. Eftersom att vi träffas så sällan så fick bloggen hamna åt sidan, men nu sitter jag här på kontoret igen och slänger i mig lite lunch så då finns det lite tid för att blogga också. :)

Hur mår ni? Jag mår asbra! Härligt väder ute! Och gårdagen var ju grym. Eller ja, BEYONCÉ var så jävla grym. Jag vet liksom inte hur jag ska beskriva min kärlek för henne. Visst, hon är vacker som en dag, sjunger helt fantastisk trots att hon står och headbangar och hon har hits som man vuxit upp med och dansat till på högstadiediscon. Det vet vi alla. Men det är något annat. HON är så underbar. Bara själva grejen att hon innan konserten drog igång visar en video om kvinnors rättigheter, för att få folk att förstå hur det faktiskt ser ut. Bara det att hon BARA har kvinnor i sitt band. Sån jävla girlpower. Åhhh <333333333333333333

Tusen tack till Mastercard & Priceless Stockholm för denna kväll! Vi fick inte bara signerade bilder utan även grymma sittplatser. Vi satt precis vid scenen där bak, hon kom dit och körde ett par låtar mot slutet och JA, det var mig ni hörde i micken haha. Fatta paniken när Queen B sträcker fram mikrofonen till en? Ville dö typ.

// ALRIGHTY! I took my sister to the airport and now I’m back at the office. She was only here for 24h but it was really nice to see her again. And since we don’t see each other so often, I wanted to spend all the time with her so that’s why I haven’t been updating here. So how are you? I’m great! Yesterday was so awesome. BEYONCÉ was so awesome. I don’t know how to describe my love to her. We all know she’s gorgeous, has an amazing voice even when she’s headbanging, and a lot of hits we grew up with. But there is something else. SHE is so wonderful. The fact that she shows a video of woman justice before the concert, and the fact that she ONLY has women in her band. So much girlpower. Thank you Mastercard for this night! We got signed photos and awesome seats. We almost sat ON the stage in the back, she came there and sang a few songs in the end. And yes, it was me in the microfone. Can you imagine my panic when she pulled out the mic to me? I wanted to die.

57 Comments

Mia

Var också där, sååå grymt! Måste ha vart guld att sitta på VIP. Men va mycket kostymnissar det sitter där!? Som säkert inte ens uppskattar Beyonce lika mkt som “riktiga” fans, tänk vad dessa skrikande tjejer hade uppskattat dessa platser tio gånger mer än dessa gubbar..!

Reply
Maria

Oh! Which song you are singing? Maybe we can find video on youtube? I think it was good cause u had voice-classes some times ago… :)

Kenzas svar: Haha nooo it wasn’t a song (thank God, cause I’m sure I would have forgotten the lyrics), it was just like “padapapapa” haha

Reply
Lovisa

Girlpower<333 Åh. blev så himla glad att du skrev det där! Feminism i mitt hjärta<3

Reply
Anna

Vad kul! Det verkar ha varit en fantastisk kväll.

I dag tipsar jag om en romantisk fransk restaurang i New York!

Reply
Johanna

Hon var hur bra som helst!! Var också där och satt på B-läktaren på högra sidan, såg faktiskt dig och din syster! Era platser var jättebra ju och jag såg när du fick sjunga haha!

Reply
raymok teametekle

Omg, var där och det var fan magiskt.. Såg dig och din syster och försökte vinka som en jävla galning haha men jag tror inte du såg mig.. Jag hörde dig! Fan va coolt, hon är grym o levererade.. Älskar mrs.carter och har alltid gjort det! Är såååå stort fan av henne satt det inte är sant. Kommer du ihåg i slutet av love on top(när du fick micken) när hon ville att publiken skulle säga en sista gång osen så sa hon typ:haha no I’m just kidding with yall! Och när hon sjöng Whitney Houston!!!

älskar dig kenza! Kram på dig!! Hoppas du svarar på detta, eller mailar elr nåt! Taack för att du läste!

Reply
Hanna

men asså hur kan du få gratis? haha inte ok…vad har du gjort för världen mer än att vara snygg? Det känns orättvist att du får massa fördelar när det finns andra som gjort så mycket mer… kul för dig liksom, men jag var också på konserten och vi hade bra plastser och allt men det var tack vare att vi kom dit kl 8.30 på morgonen (!!)och köade fram tills kvällen. Folk hade sovit över utanför för att hamna längst fram i kön, och så kommer du och får en gratis biljett OCH sjunga i micken…

Reply
Linda

Amazing! Haha which song was it on? And please link it if you find it on youtube :D

Reply
Martina [Eluminél]

GUD vad jag hade velat se henne måste varit riktigt jävla najs! Såg en konsert på TV som var en utav hennes bästa det var lite som en dokumentär ocksåoch jag fick en helt annan bild utav henne då. Riktig power. Sjuk kvinna – do like!

Hade fan skitit ner mig om hon sträckt micken mot mig… det hade ju varit otroligt trevligt för de andra..not!

Reply
Andjela

Jag har filmat när ni sjöng tillsammans. Jag skulle kunna skicka den till dig om du vill. Kan tänka mig att sånt är roligt att ha ;)

Reply
martina

Åhhh såg dig och din syster på skärmen och skrek ”OMG DET ÄR KENZA”. heheh, jag ville såååååååå gäääärna träffa dig och jag letade efter dig jättemycket men hittade inte dig :(

Reply
Christie

OMG… did your sister record you singing with Beyonce??? That would be an unforgettable moment!

Reply
V

Tycker att det är jättefint att du uppskattar de förmåner du har som känd person, att du faktiskt njöt av att få dessa biljetter gratis. Men jag förstår inte riktigt varför man inte väljer att lotta ut såna här gratisbiljetter som du får till personer som inte är lika ekonomiskt priviligerade som du är. Du hade ju lätt kunnat lottat ut dina biljetter och köpt andra VIP biljetter till dig själv, det är ju inte som att du inte har råd.
Bara en tanke!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*