• header

DAGENS

Såhär ser jag ut idag! Nästan allt är från BikBok, förutom armbanden från H&M, skorna från Scorett & Miu Miu-väskan.

// Today’s outfit! Almost everything is from BikBok, except the H&M bracelets, shoes from Scorett and the Miu miu bag.

69 Comments

Alma

Åååh! Vilken fin klänning verkligen älskar de ! Tror du den finns kvar i butik ? Eller är det länge sedan du köpte den?
Kram

Reply
Julia

Hej, om jag inte minns helt fel så åkte du på några resor till kreta när du var yngre med dina vänner? Jag och en kompis ska dit i sommar, så jag undrar om du har några tips på vart man kan bo, bästa stranden, feststället, är de 18-års gräns, är de safe att åka buss eller ska man ta taxi på kvällarna osv.. Är det något man måste se eller något man absolut ska undvika? Skulle vara jättekul om du kunde svara :)

Reply
Moa Gunnarsson

Kenza, jag lyssnade på podcasten med dig och Andreas, och jag blev så himla glad! Kände verkligen igen mig i din situation, de här med “väggen”. Att man inte måste vara världens öppnaste person, man kan ändå bli framgångsrik. Tack för det! Gjorde min dag bättre :)

Reply
Sofia

Går inte att hitta kläningen på bikbok, varken online eller i affärer?????????++++ så snygg!!!!!!!!!!!!!!

Reply
linnea

Jag inspireras av dig som tusan Kenza! Du har alltid så fina outfits. Ville också säga att jag har läst din blogg i flera år nu och jag älskar den! Du verkar vara en sån himla underbar person och jag hade velat träffa dig i verkligheten! Du är grym, fortsätt som du gör. Du är helt klart den bästa bloggaren och det ska du vara stolt över. Bästa, bästa du! Massa kramar. <3 Hoppas allt är bra!

Reply
Luna

Hej :)

Fantastisk kjole! Men kan ikke finde den på Bikboks hjemmeside. Er det længe siden, du har købt den?

Reply
Emma

Är klänningen nyinköpt eller var det länge sen du köpte den?
Den är sååååå fin, precis som du!
Tacksam för svar :)

Reply
Mathilda

Hej! Vet du om klänningen finns kvar på bikbok? Och vad kostar den?

Du är en grym förebild:)

Reply
aaliyah

ok, dont take it offended, i dont get it.. are u a model? seriously..
those models u hired for ur clothing brand, I call them REAL models, i mean look at their faces, their pose everything about them SCREAMS MODEL!!
your face looks to cute and u look like the girl next door according to me. :/

anyways u look good.

Reply
Linda

jättefina armband! är det längesen du köpte dem eller de finns kvar i butik? tacksam för svar :)

Reply
Jessika

Hej! Tänkte fråga hur du tränar dina ben? Så att de blir smala och inte jätte muskliga på vaderna och sånt? Jag ärver mycket muskler från min pappa, som tränade mycket när han var yngre. Så har lättare att få muskler tex på benen, något jag föddes med liksom!
Så ska man träna men inte för mycket typ 2 springrunder i veckan typ? För att inte för överdrivet mycket muskler utan bara smala och fina? Tips? :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*