• header

PODCAST

Nu har Andreas lagt upp sin podcast där jag gästar första avsnittet. Det känns lite läskigt, det är ju som att ni får tjuvlyssna på ett samtal jag har med en vän. Men samtidigt så kanske ni tycker att det är kul att få höra lite vem jag är. Så om ni vill så lyssnar ni HÄR.

// Andreas podcast is up where I’m the guest in the first one. It’s in swedish though, sorry!

125 Comments

Ida

Du hade ju en jättefin röst, du som nyss sa att du inte ville att man skulle kunna höra den för att den intågar skön att lyssna på :D prata mer!

Reply
A.

what an awful language :<<<<

Kenzas svar: Haha, I wonder how it sounds to you guys!

Reply
Linnea

Det låter som att du läspar men det har jag aldrig hört innan att du gjort?:)

Reply
Lisa Andersson

Lyssnade på Andreas podcast och det låter som att du lespar, stämmer det??:))

Reply
Solin

Jag tycker att du är mycket bra bloggare jag älskar dig. bara så du vet så tror jag att många gillar dig :) Love u

Reply
Lilly

Haha vad söt ^^
Men jag viste inte att du läspade. Eller är det bara jag som inbillar mig? :)

Kenzas svar: Oj vad många det är som har skrivit det?! Haha, jag vet inte. Ingen i min närhet tycker att jag gör det (var tvungen att fråga Aleks och Nadia haha), det låter kanske bara i video/ljusinspelning. Men jag vet inte, tungan ligger ju som den ska när jag pratar men kanske tråden bakom ståltråden & plasten på baksidan av tänderna (har sån efter tandställningen) gör att det låter så. Det stör mig inte iallafall. :)

Reply
D

Åh efter att ha hört det här så gillar jag dig ÄNNU mer, såg dig även innan som en förebild men känner igen mig i saker ni pratar om och ni båda verkar bara så himla sköna! :D
Bästa bloggaren är du!

Reply
Emma

Lyssnade på den iförmiddags! Jätteroligt att lyssna på och ni verkar vara väldigt härliga människor både två! Fick mig ett gapflabb eller två för mig själv! Ha en bra kväll!!

Reply
Johanna

Har bara lyssnat 10 minuter och du låter sååååå otroligt ödmjuk och hur snäll och gullig som helst, men samtidigt som en hårding ;)

DU ÄR SÅ BRA! PUSSSSSSS!

Reply
Maria

Du har en jättefin röst! Jag undrar vart du har köpt halsbandet och toppen du hade igår på konserten? Du skrev inte det. Kramis

Reply
Johanna

Måste kommentera en gång till haha. Vad underbar du är! :D

Och tänk vad många andra reserverade eller rent av väldigt blyga som kommer känna sig mycket bättre när de hör dig säga att du också kan vara lite reserverad i början.
Du är såååå bäst och verkligen värd att ha Sveriges största blogg.

Pusspusss!

Reply
Bunny

Låter så roligt att göra podcast, de låter faktist bara som två kompisar som sitter o talar. Men gud vad jag stör mej på ordet “gött” hihi :D Som finlandssvensk låter de sååå konstigt hihi för vi använder aldrig ordet gött! :D Många har kommenterat på att det låter som att du läspar, de lät som om du började liksom läspa efter att du tasfa på micken första gången, före det lät det inte som om du läspa, så kanske de bara är fast på micken :)

Reply
pelle

oj hade ingen aning om att du läspade, det har jag inte märkt förr eller är det något med detta klippet?

Reply
Anna

åh, du läspar precis som jag!!! fan vad ballt, jag och min förebild har något gemensamt haha!

Reply
Bell

åh kenza , du är så himla fin! du passar i allting! jag skulle vilja ha sånt hår som du hade förut, ljust. älskar den färgen! du passade så bra i den :)
pusspuss

Reply
Hanna

OOoooojj gud vad de låter när du säger S! Chockad!!! Kul att lyssna hur du pratar också :)

Reply
Nahla

Heej, jag tänkte samma sak som många andra här, verkar det som haha… att det lät som du läspade jätte mkt! Som du säger så måste det vara ljudinspelningen, för det har man inte märkt innan!! Du verkar vara huuur gullig som helst!! Det var jätte kul o höra er två :-) Hoppas ni kan göra det igen!
Kraaam

Reply
Johanna

Men herregud.. Vad folk ska hitta fel och kommentera att du “läspar” vilket det inte låter som. Att folk hela tiden måste kommentera något kring allting.. Underligt.

Du verkar väldigt härlig. Kul att lyssna på :)

Reply
M

Gud som jag kände igen mig när du sa “det är som en vägg för att folk inte ska komma åt mig” eller liknande, jag är precis likadan. Och det där med att du är reserverad, precis så beskriver min mamma mig… Min pappa är alkoholist, och jag har blivit sviken så otroligt många gånger i mitt liv att jag inte släpper in nya folk så lätt. Man orkar inte bli sviken en gång till liksom. känner igen mig mycket i dig och det är rätt ‘kul’ :) Kram på dig kenzis!

Reply
alice♥

Kan du göra en video där du säger hur man utalar ditt namn? För jag säger som du själv säger men alla andra säger som du själv inte säger.

Reply
Amanda

det är så härligt att du inte ändrat på din personlighet. du är precis som du var i kenza tyra show :)rolig och bara en så jäkla skön skojig person!!

Reply
Maria

Snälla Kenza kolla min tumblr sida jag har gjort till dej! Skulle vara jättekul om du kollade lite snabbt bara! (länkade den som min hemsida)

Älskar dig och din blogg! Kram!

Reply
Linnea

Hittade dig i tuppkam! Fan vad snygg du var i det!! Du är en grym inspiration by the way!

Reply
Hanna

Tycker inte alls att det lät som du läspade! Underbart att lyssna på !, gjorde min dag ! Du är bäst kenza fortsätt som du gör!!

Reply
L

Haha jag reagerade inte på att du läspar eftersom jag alltid tyckt att du gjort det haha men jag tycker bara att det är charmigt! Och jag måste säga att du verkar vara sån skön tjej Kenza med bra värderingar, om jag skulle vara vän med en bloggare skulle det va du haha!

Reply
Julia

Älskar det här för det där var verkligen blogg-Kenza 2009 som man är van vid. Den där sköna tjejen. Har full förståelse för att du inte vill lämna ut allt på samma sätt idag som då.. men det är sånt här som i alla fall får mig att fortsätta läsa, även om det är lite sällsyntare idag. Hälsa Andreas att han har grym radioröst. Och sättet han kommer på följdfrågor är jättebra. Kanske att ni skulle haft något mer specifikt ämne att prata om och lite mer röd tråd. Men samtidigt gillade jag att det kändes spontant och precis som du säger, att vi fick ta del av ett samtal mellan två vänner. Det blev väldigt personligt och fint. Så det gjorde ni bra!

Reply
Sara

Åh vilken jävligt bra podd! Kunde relatera till en del av det du sa. Storlog som en fåne för mig själv också ibland hahah! Tack för att du delade med dig av detta. :)Dålig kommentar men alltså åh galet bra helt enkelt!

Reply
Tove

Hahah, vilken chock de som skriver sillyseasonbloggen på Aftonbladet måste fått när de igår skrev något om att, så länge hon inte börjar med podcast är det lugnt för oss, tji fick dom!

Reply
Vickan

Nä, när jag såg henne live på Modelljakten så hörde jag inget läspande.. Kanske blir nåt som låter mer på video eller liknande. Jag låter ju själv som en helt annan människa på ljud- och videoinspelning än live liksom :)

Reply
Kattis

Du har jättebehaglig röst att lyssna till Kenza! :-) Och blev alldeles töntigt glad över att höra hur välformulerade ni är… Me like. :-)

Kenzas svar: Tack!! :)

Reply
Jenny

Lyssnar på podden nu och visst låter det som att du läspar! skumt, för alla andra gånger man sett dig i i webshower och videobloggar och grejer så har du inte gjort det. Måste vara nåt med inspelningen på den här podden.

Reply
Vendela

Tycker du har super härlig röst som är behaglig att lyssna på! Andreas också :) Ute i vardagslivet tänker man inte så mycket på hur folk låter men när man lyssnar på ett program såhär blir det väldigt tydligt

Reply
J

Kul att lyssna in sig på vem du är och inte VAD du är.
KRAM, du verkar härlig :)

Reply
Emelie

Hej going!
Shit vad du läspar i Podcasten, gott att höra att du är lika mänsklig som alla andra. Kram!

Längtar till din klädkollektion… :)

Reply
T

Det var jättekul att lyssna på. Roade mig med det på jobbet. Men du måste väl ändå hålla med om att det låter som att du läspar ganska mycket i den här podcansten? :)

Reply
A.

The language sounds like you are choking a lot. Hehe, I love you (both of you) anyways :))

Reply
maria

Oj vilken rolig röst du har! hahah oväntat

Kenzas svar: Har du aldrig hört min röst förut? Modelljakten, Kenza & Tyra show, alla videobloggar, radio, tv?! Jaja, en rolig röst är väl bra det med. :)

Reply
Linda

Hej!

Jätteroligt att lyssna på poden. Till Er som skriver att Kenza läspar; jag håller inte med – däremot hör man att hon har “något” i munnen som kanske är i vägen. Kenza; hälsa Andreas att han är jätteduktig, men att han kanske är för “på”, han avbryter lite för ofta. Utöver det; kanonbra pod.

/Linda

Reply
Alicia

Asså älskar iden, men det där var det mest AWKWARD jag hört! Andreas fick ju verkligen dra fram orden ur dig, trodde du hade lätt för att prata och var avslappnad, men det här var ju hur stelt som helst…

Kenzas svar: Haha oj! Nog för att Andreas är min vän och jag kan prata med honom om allt, men när man vet att det spelas in och massor med främlingar kommer höra på det så kanske man inte är 100 % avslappnad nej.. Kram!

Reply
Lotta

Jättekul att lyssna på. Andreas har en sån “motormouth” att du knappt får en syl i vädret, ha ha.. men go é han!
Det låter som om du har en lite “skånsk”, skorrande brytning, charmigt! Du verkar vara en väldigt genuin snäll människa med härligt barnslig humor och stor integritet. Gillas skarpt!

Reply
Jonna

Ni satte verkligen huvudet på spiken när det kommer till hela studentgrejen! Man har aldrig varit så tajta som under studentveckan. Haha!

Reply
Maja

Vilken underbar tjej du är Kenza, jag blev alldeles varm om hjärtat. Lycka til med företaget nu och alla framtida barn :)

Reply
Rebecca

Tyckte det var jättekul att lyssna på den! Ni båda verkar helt underbara :) Jag har hört din röst innan, men tyckte ändå att den lät annorlunda nu hehe (inget illa menat alltså). <3

Reply
Klara

haha du läspar ju jättemycket! det är fascinerande hur man tror du är så perfekt när man läser din blogg, du ser alltid så snygg ut på alla bilder och allt du skriver verkar så moget oså. men sen när man ser dig irl och på videos samt hör när du pratar så inser man att du är ju inte alls perfekt och du är verkligen inte lika snygg irl som i din blogg hah. du verkar också så sjukt osäker i dina videos också. sammanfattning: du är inte perfekt på långa vääääägar och det är störande hur du framställs som så perfekt i din blogg. men du blir ju i alla fall snygg på bild.

Reply
Klara

btw, om det är så det låter när du pratar med en vän… hah, jag hade nog inte velat ha en sån tråkig kompis, sorry :P

Kenzas svar: Lilla vän, hoppas du mår bättre nu när du fått ur dig lite hat. Kram på dig! <3

Reply
Jenki

Jag har precis lyssnat och tyckte att det var GRYMT. Sitter och skrattar och smilar för fulla muggar i min ensamhet. GRYMT bra, du känns precis som jag tänkte mig. Kramar! <3

Reply
Jenki

Klara – Vad fasen fick du ut av den kommentaren då? Usch, jag får ont i magen. Du kanske ska se dig om vad som får dig att må dåligt för uppenbarligen så är något fel när du ens skriver sådär.

Reply
Emma

åh vad bra detta var! Du var verkligen hur härlig som helst, Andreas också! :D fått en helt annan bild av dig nu som jag helt ärligt verkligen tycker om, dock har du en väldigt annorlunda dialekt än mig, skåning så hehe^^ men jättegärna fler sånna här samt videos!
kram!

Reply
Isabell

Inte för att vara sån men du är dryg faktiskt :/ Känns inte alls så rolig som människa..

Reply
Alexandra

Åh, jag skulle vilja ha en så fin röst som du har! Hade jag varit din kompis så skulle jag smälta varje gång du pratade, haha

Reply
Sara

Jag undrar om vissa här råkat lyssna på en annan podd än den med Kenza? Hur kan hon verka dryg, tråkig…och allt annat ni slänger ur er? Jag tyckte hon lät som en grym, härlig och ödmjuk tjej som inte låter sig trampas på och som kan stå upp för sig själv.

KENZA DU ÄR GRYM. Och har en asskön och odryg röst ;)
puss & kram

Reply
Amanda

Megaskoj att höra dig! Du känns verkligen som en sån himla gullig och fin tjej :) Förstår inte varför alla ska kommentera massa negativa saker.. Jag skulle gärna vilja ha en vän som dig! Keep it goin, all lycka till i världen till dig Kenza :) <3

Reply
Wilma

Isabell – du är SÅN. Haha snälla hur orkar du ens. Hon sitter ju och säger att hon har problem att ta in folk som hon inte känner, och att hon blev retad som liteh, så är hon dryg? P-A-J-A-S!

Reply
Sandra

Jag tycker inte att du läspade :PppppP du pratade ju helt normalt.
Varför ska massa olyckliga människor kommentera massa negativa grejer när det finns så många positiva! Jag tycker iaf att ni gjorde ett sjukt bra jobb och jag lyssnade på hela fastän jag hatar att lyssna på radio! :)

Reply
Mary

WOW what a strange different voice you have from your usual videos Why? is it your usual voice when you’re talking with someone? :)

Reply
Anna

till kommentarerna här ovan: Vadå “du är dryg faktiskt” och “hade inte velat ha en sån tråkig kompis” WTF?! jag hoppas att NI inte är lika dryga på riktigt för då är det synd om er!

Kenza, du var riktigt skön i podcasten! Det var kul och intressant att lyssna. kram!

Reply
Fatima Andersson

WOOOOW!!! Det känns som om du målar upp en ytlig ” Jag-är-en-perfekt-tjej ” i bloggen som inte överensstämmer med ditt faktiska jag.

Jag hade hellre velat se mer av balla Kenza som jag tyckte stack ut i podcasten, men med tanke på att tusentals människor följer dig kan du ju inte berätta allt och visa alla sidor vilket jag förstår.

Kram// Fatima Andersson

Reply
Julia

Haha, alltså herregud dedär negativa kommentarerna! Kenza, hur klarar du dem? Även om man vet att de är så jävla fega när de skriver på nätet negativt, så skulle jag iallafall personligen bli nedstämd av det. Jag gillade podcasten, det var jättetrevligt att lyssna! Kram

Reply
D.

Jag har alltid sagt Kenza och inte Kinza (om du förstår vad jag menar) och hade ngn frågat mig om jag visste vem Kinza är hade jag nog sagt nej. Och jag är 20-plussare! ;)

Reply
gabbi

men folk, nu får ni ta och lägga ner alltså! att ni orkar med er negativitet.. ni kan väl tänka er in i situationen. hela samtalet kommer att spelas in och höras av 100 000 pers eller mer som kommer att dömma och säkert hitta nån liten minsta grej att klaga på (precis vad ni gör, grattis!). jag hade blivit lika nervös jag med.. hade mest sagt “öööhhmmm” “eeehhmm” om det hade varit jag haha. så tagga ner lite, det är bara en podcast, inte på liv och död. och kenza, jag tycker verkligen att du verkar vara en störtskön tjej med båda fötterna på jorden. var väldigt intressant och roligt att få höra ditt rätta jag =).

Reply
Amanda

Onödigt många negativa kommentarer. Tyckte det var jättekul att lyssna på och höra era skämt och allt. Visst det låter lite som du läspar (endast i denna video, inte annars), men det är bara charmigt! :)

Reply
Elin

Tyckte det var jättekul att lyssna på, du verkar vara en så fin tjej Kenza. Jag kan tänka mig att jag själv hade varit skitnervös och stakat mig hela tiden när man i bakhuvudet vet att det är så många som kommer lyssna och leta “fel” på vad/hur man säger. Det ser man inte minst här i kommentarerna…*suuuuuuck* på vissa männniskor det finns där ute.
Hur som haver, du var jätteduktig och cool att lyssna på:)<3

Reply
My

Åh jag njöt under hela podden (heter det så haha?), roligt och intressant att lära känna dig lite mer! ;) <3
Föresten, mår dåligt av att se de taskiga kommentarerna, lixom lider för dig:(

Ha en bra dag!

Reply
Pernilla

Kenzaa! älskade podden! kände verkligen hur jag kunde dra paralleller till mitt eget liv när du pratade!
Måste fråga: vilken är din favvo-låt av One direction?
Jag gillar Kiss You och Over again!
massa kärlek! hejsvejs!

Reply
Hilda

Herregud vad alla ska påpekar att du läspar!
Spelar det någon roll ens? Alltid ska det vara något som folk ska anmärka. Kram, tyckte det var jättekul att lyssna :D

Reply
nathalie

Fan vad du verkar vara down to earth, så jävla härligt att inte alla är attention whores inom bloggvärlden! :)

Reply
Emil

Hej Kenza! Lyssnade på podcasten och tyckte att ni gjorde ett jättebra första avsnitt. Hade varit roligt om ni gjort flera tillsammans, typ diskuterat lite olika frågor från både en tjej och en killes perspektiv! :) Det var i alla fall grymt bra! Skulle aldrig våga jag, skulle sitta där tyst som en mus! Haha! Keep up the good work :D

Reply
Katarina

-Finns det något livsmedel du undviker?
-Eeh asså jag gillar ju inte äckliga saker!

hahahah bästa kommentaren :P

Reply
Rebecca

kul att lyssna på :) det hade varit sjukt roligt med en egen pod (då ingen avbryter så många av dina meningar) :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*