• header

DEADLINE

Jag sitter på kontoret och stressar ihjäl mig (som vanligt, är ju sån jävla TIDSOPTIMIST!). Jag har en deadline på några timmar, alla idéer för vårkollektionen 2014 ska sättas idag och det är så svårt för mig att koncentrera mig när det är hundra saker runt om nu inför lanseringen. Så idag har jag fullt upp här. Ville bara kika in och säga hej!

Om tiden finns så springer jag ut och fotar av dagens outfit till er. Har nämligen på mig en himla fin tröja idag!

// I’m at the office, so stressed out (as usual). I have a deadline in a few hours, all the ideas for S/S 14 has do be done today and it’s so hard for me to focus since there is hundred of other things to do before the big launching. So today I’m super busy. I just wanted to stop by and say hi! I’ll try to make time for outfit pics later on, cause I’m wearing a really pretty sweater today!

39 Comments

Jennifer

Hej jag är en 15årig tjej som älskar mode, fotboll och fotografi så det är på ett ungefär det jag bloggar om! kika gärna in, kram :)

Reply
Samantha

Kom på en grej, du liknar Beyonce så jävla mkt… eller iallafall påminner om!! Hahahah Kinzäää Knowles

Reply
Maria

Stressa inte! Det är inte bra för hälsan. Jag undrar förresten vart du har köpt toppen och halsbandet som du hade på Beyonce konserten? Kram!

Reply
denise

Hade lätt tagit emot det jobbet, istället för att behöva sitta hemma dag in och dag ut utan vänner, jobb och eget boende.

Reply
idis

Vad använder du för läpptift på denna bilden? för du har något slags läppstift på läpparna va? har länge letat efter ettläppstift som ser väldigt naturligt ut så man knappt ser det, som på denna bild. Vad använder du för något?
Älskar din blogg!!!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*