• header

BBQ!

Det är årets varmaste dag och vi är ett gäng som grillar och solar! SÅ HÄRLIGT MED SOMMAR!! :)

// Its the hottest day of the year and we are having a BBQ in the sun! FINALLY SUMMER!!

20130602-132437.jpg

64 Comments

M by Malin

Wow wish I could go out enjoying the sun in my home town, instead I am stuck in Newcastle upon Tyne where the sun never seems to shine. Hope you have a wonderful day! =)

Lovely bag btw!
Xx

Reply
saga wihlsson

Låter härligt! Själv mår jag inte bra av värmen. Jag är nog rätt ensam men jag föredrar hösten och vintern. Mysiga tjocktröjor, varm choklad och snö passar mig bättre. :)

Reply
A

Vilken kamera utrustning används när dina outfit bilder tas? (vet inte om de är dina eller din pojkväns) :)

Reply
Lisa Marie

Can you tell us some exercises you do on how to loose that lower belly button fat ^^ or how you train it being flat

Reply
Malin

Orättvist!!! Själv har man det mulet och tusen myggor och kvaft! Hoppas du får en grym dag iallafall :D

Reply
ajša

åh va skönt! vi har det regnigt här nere i skåne!! :(

I just made a post on my blog about how we really shouldn’t worry that much about our grades and work…

Reply
Julia

Blir sur varje sommar när jag läser din och andra stockholmsbors bloggar, haha. Ni har såå mycket mer soliga dagar än vad vi har här nere i halland. Vissa somrar när ni haft en jättebra sommar med massa sol så har vår regnat bort :( fuusk!

Reply
Ellen

Jadu, här i Blekinge har vi haft regn hela dagen.. och de senaste dagarna.. he he

Reply
Minea

Hej, jag undrar bara vad det står på din tatuering som du har på armen? Btw älskar dig,din blogg och din stil ❤

Reply
Hejsan kära o söta KENZA!

Hejsan söta Kenza, det skulle vara jätte roligt och intressant om du skulle kunna ta bild på alla dina skor och berätta hur många skor du har, vet om att du har jätte många men det skulle vara jätte roligt att se dina snygga skor.., har aldrig fått ett svar från någon bloggerska, så det skulle värma jätte mycket om jag skulle fått ett svar tillbaka, skulle varit tacksamt gjort av dig!, du är min förebild Kenza, jag kikar in minst tre gånger om dagen på din bästa blogg, jag är ett stort fan till dig kenza, min önska är att se dig, Kramisar till BÄSTA KENZA!

Reply
lisa

LÄR DIG PRATA KVINNA! så drygt att lyssna på dig, slut undvik läspandet. Så fort du glömmer bort dig så läspar du. sjuuuukt drygt

Reply
Erika

Studerar du inte? Om du inte gör så, vad skulle du vilja studera? Vad tänker du göra när du inte längre kan leva på bloggen?
Kram

Reply
Tilde

Hej Kenza! Vill först bara säga att du har en otroligt bra blogg och att du även är en stor inspiration för mig! Det verkar verkligen som att du gör ett otroligt bra jobb med allt som du håller på med och du verkar även som en underbart snäll och jordnära person! Fortsätt så! Jag tänkte också säga att jag har beundrat dina tatueringar som du har på händerna, ryggen, underarmen och så vidare och undrar om du skulle vilja ta en bild på dina tatueringar och kanske skriva vad de har för betydelse, vore kul att veta och bara se en närmare bild på dom. Kram!

Reply
Sabina

Hej! Vet inte om jag överkänslig eller inte men jag blev riktigt stött och ledsen av de saker som skrevs i inlägget under din och Andreas podcast. Jag förstår att du lärt dig att handskas med alla dessa kommentarer och jag förstår även att du säkerligen inte tar åt dig, jag hoppas i alla fall att fallet är så. Jag kände ändå att jag ville ge dig en kram och verkligen få dig att förstå att du inte får ta åt dig av all negativitet! Förmodligen är jag kanske överkänslig men jag blir så ledsen när andra individer hellre väljer att trycka ner än hylla någon annan. För även om du är van är du bara människa och ingen förtjänar att höra allt det där. Nu är det väl lite konstigt att jag skriver detta men jag tycker det bara är så fruktansvärt orättvist att du får allt detta småhat. Ta inte åt dig, snälla. Du får en stooooor kram från mig och du ska vara så oerhört stolt över allt du åstadkommit!

Reply
alice

Massvis med kläder säljes! En hel del sprillans nya klädesplagg. Kanske något som faller er i smaken? Allt från skjortor, tröjor, kjolar, jeans, spike bra..

Reply
Laura

Tycker verkligen om din blogg, men jag tycker att du bör blogga mer, med tanke på att du har Sveriges största blogg(?)!
Idag har du t ex bloggat en gång och då skrev du två meningar.. Förstår att du kanske är upptagen, eller som idag, ville spendera en dag med dina vänner. Men då kan du ju t ex göra ett tidsinställt inlägg eller något?

Reply
Emelie

skriv nu bara förfan inte att sommarn aldrig kommer, att det bara regnar och är kallt om ett par dagar……

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*