• header

BLOPPIS IMORGON!

Här ovan ser ni det jag kommer att sälja imorgon! Det tog några timmar att få i ordning allt, men fint blev det. Nu får ni fan vara lugna och inte stöka till så mycket, HAHA. Det ska sitta prislappar på typ allt men undrar ni något så fråga mig och Shiva. Priserna är mellan 20-200 kronor. Några märkes-skor (t.ex. Jeffrey Campbell, Kurt Geiger & Acne, oanvända eller använda 1 gång) kostar 400-500 kronor. Allt är i XS-S, skor i 37-38.

Jag är så SJUKT pepp på bloppisen imorgon! Det ska bli skönt att bli av med allt som jag haft i källaren i ett par år och det ska bli askul att träffa er. Bloppisen är öppen 10-16 (eller så långt lagret räcker dårå) i Outletbutiken, Öregrundsgatan 3 (t-bana till Gärdet). Angelica, Michaela & Andreas kommer också finnas på plats och sälja grejor. Och justja, ta med kontanter! Helst massa små så jag slipper stå där och skämmas när jag inte har växel. Hehehehe.

// This is what I will sell tomorrow! I’m so excited to get rid of everything (so it’s all very cheap), and to meet my readers! Angelica, Michaela & Andreas will be there as well with some stuff. See you at Öregrundsgatan 3, we open at 10. Bring cash!

149 Comments

Emmy

ÅH GUD vad jag ösnkade att jag kunde vara där imorgon….. Men bor i luleå buhuuuuu!

Reply
Hanna

Åhhh! Det är ju typ värsta paradiset :), synd bara att man inte bor i Stockholm :(

Reply
Lina

Oohhhh FAN ATT JAG BOR I MALMÖÖÖÖÖ!!!!! Är så arg du har otroligt fina klädeeeeer jag vill haaaaaa!!!!!! :(

Reply
Amanda

Hej Kenza! Jag bor inte i Stockholm och jag är så grymt ledsen över att jag inte kan komma dit :(

Reply
victoria

Önskar jag bodde i Sthlm… behöver ju ett par nya jeansshorts i ljust.. .fml

Reply
Sofia

Gud vad fina skor! :D synd bara att man bor i Göteborg… det hade vart jätte skojigt om du kunde ha nån bloppis eller så i Göteborg++++ att jag vill så gärna träffa dig!! Ser upp till dig mycket! :D kram o lycka till <3

Reply
Alma

JAG VILL OCKSÅ KÖÖÖPPPPPAAAA!!!!!!! FAN ATT JAG INTE BOR I STOCKHOLM.vill så gärna träffa dig. :(

Reply
erica

Åh de är nu man vill bo i Stockholm, istället för Linköping!Men sakerna som inte säljs kanske du kan sälja på bloggen/tradera?
Skulle va så coolt att ha ett plagg som du haft liksom, älskar din blogg :) Kram

Reply
Julia

Hej! Har du någon hemsida där man kan beställa några kläder från loppisen? Skulle så gärna vilja åka upp till Stoclholm men jag bor för långt bort…. Tacksam för svar! Puss:*

Reply
Hannah

Jag önskar att jag kunde komma upp till stockholm…(bor i en liten stad i småland) Eller att du hade haft en bloppis på bloggen…(älskar din stil, och hittar aldrig något själv, skulle vara rena rama paaradiset:)

Reply
Nea

Åh, fan va surt att jag bor i Finland :(( Hoppas de som bor i Stockholm uppskattar det iaf <3

Reply
Louise

Åh vad taggad jag är!! Antar att det kommer vara mycket folk, men det gäller att vara där tidigt så man får det bästa grejerna!

Reply
Malin

Att du har så jävla mycket kläder! xD Haha!! När jag såg bilderna, innan jag läste texten, trodde jag att det var ett tiotal som skulle ha bloppis tillsammans! ^^
Önskar att jag bodde i Stockholm för det är ju otroliga priser! :D

Reply
Jennifer

Åhhh önskar att jag kunde komma, det är ju ett paradis! Att få shoppa billigt i din garderob, vem vill inte det liksom???

Reply
Helle

Can you pleeease sell something online some other time? :) I, and probably many others, dont live in Stockholm, so it would be great to have the opportunity to buy it anyways! :)

Reply
Catharina

Så ljuvligt de ser ut! Helst skulle man villa vara där imorgon.. Men ha de så kul iallafall!

Reply
Becky Gustafsson

Typiskt att vi Åker upp till Sthlm igen från Skåne imorgon, så vi missar tyvärr din bloppis ;( tänk så hade detta varit nästa helg istället :)

Reply
gianna

oh im soo saaad that i live in germany. sooo jealous of everyone who will be there tomorrow and buy this great clothes and has the chance to see you <3

Reply
Lisa

Alla ni som inte kan komma kan gärna komma och plocka lite jordgubbar tillsammans med mig. Ta gärna tågen ;)

Reply
Emelie Lundberg

Snälla snälla kenza! Kan du komma till Göteborg och ja bloppis, eller lägga ut här på bloggen?! Så kan man få köpa Av dig? Snälla snälla! Eller det som blir över iallafall…

Reply
maria

Jag har seriöst ångest inför i morgon, är rädd att det kommer vara så mycket folk att man knappt kommer in :C

Kenzas svar: Haha tänk på mig då! Jag är APnervös!! :O

Reply
Julia

Åh vill verkligen bo i Stockholm nu eller i närheten
du har väldig fina kläder och vi har samma storlek på klädet
men bor i Karlstad så blir för långt att åka

Reply
Lisea

Hej Kenza! Jag bor i Göteborg och skulle jätte gärna vilja vara där. Jag har letat efter snygga shorts överallt, men inte hittat några som jag tyckt om. Du har dem snyggaste kläderna skulle jätte gärna vilja vara där jag kan inte beskriva hur mycket jag vill vara där. Kan du inte göra en bloppis här i Göteborg. Snälla Kenza jag ber dig :( :( Ge alla dina fans en chans snälla Kenza.

Reply
M.

Asså Gud. ♥ Jag önskar att jag bodde i Stockholm så att jag kunde komma och köpa med mig ett gäng kläder. Gud vad avis jag blir.

Reply
Mia

hej
undrar ifall du inte samtidigt kan ha en bloppis över bloggen så att vi som inte bor i stockholm med kan vara med eftersom många verkar önska samma sak
mvh
Mia

Reply
annikahelene

Alltså har jag fått det om bakfoten nu, men kallas inte det där loppis? Bloppis är ju blogg-loppis, alltså att det sker via bloggen? :)

Kenzas svar: Haha jag har också tänkt på det! Men alla andra kallar det ju bloppis så nu gör jag det med :P

Reply
Sofia

Kenza, kommer man kunna pröva plaggen på plats eller går det inte?

Kenzas svar: Det finns inga provrum, och det kommer vara så mycket folk att det nog blir “först till kvarn” som gäller. Alla lär slita i sakerna och jag vill ha koll på allt, så man betalar mina grejer till mig/Shiva vid mitt bord. :) Kram ses imorgon!

Reply
Gabriella

Ohhh, du borde haft nätloppis :((( vill ha dina Everest :((((
btw, älskar din blogg!!1

Reply
Sandra

Usch, näe fy! Nu blir jag så himla avundsjuk på alla som bor i Stockholm! Bara att titta på bilderna gör mig så…. ja, det går typ inte att förklara, men det är värsta drömmen! Åh, du måste komma till göteborg under sommaren, och antingen ha en bloggträff eller ha en bloppis! Åhåhå, då får du varna mig innan, så jag hinner spara pengar! Du är världens bästa bloggerska och den vackraste också! Du kanske brukar få masa komplimanger för hår, ögon osv, men jag tar de ovanliga sakerna! Jag tycker att din röst är sjukt cool, så att man nästan avlider! Din underläpp är jättecool också, haha! Och jag äääälskar dina kläder! Kram från Sandra! :) <3

Reply
Ana

Hey Kenza, I love your style. Such a pity that I dont live in Sweden to take a look at what you´re selling. Anyways, keep up the good work, I check your blog every day! ;)

Reply
Astrid

En flickas dröm ! Ska bli så himla kul att vara där :) jag tycker pengarna ska gå till utsatta barn i världen ! Det är en stor grupp som är i behov av mat och vatten. Ser fram i mot att ses i morgon :)

Reply
Linnea

Önskar jag bodde i stockholm eller nära! Har samma storlek i både kläder och skor! Men bor i mora… ÄLSKAR DINA KLÄDR!

Reply
mana

haha, you’re selling more stuff than i actually have in my closet.. that’s sad haha

Reply
Melak

Kenza, det kommer vara så kul att träffa dig, undrar om det här är första gången du har en bloppis? Ses imorgon! :)

Reply
Victoria

Va tråkigt! Jag har precis samma storlek som dig, både i skor och kläder….så ledsen för att jag inte bor i Stockholm!:( kommer du sälja kläder någon gång så man kan köpa dom över mail typ?

Kram

Reply
Sofia

Alltså Kenza! Jag bor ju inte i Stockholm. Kan du inte sälja lite av grejerna på bloggen också? Jag ser så himla mycket upp till dig och du har så sjuuuuuukt fina kläder och skor! Det skulle verkligen vara superduper kul! Jag vill så himla gärna ha ett par Jeffrey campbell klackar men jag har inte råd med ett par ickebegagnade! Please! You got me begging begging…Sälj lite på bloggen också! Det skulle verkligen göra en 15-årig tjejs dag! Puss<3

Reply
Cassandra

Åhhh, jag döööör!!
Så mycket shorts och kjolar, jag vill haaaa!
Varför bor inte jag i Stockholm, inte okej alls!!

Reply
elisabetha

ohhhh, tycker det är så synd att man inte kan komma till Stockholm för man inte bor i närheten. Men skulle du inte kunna lägga ut några saker så vi också får chansen att köpa något av din ??

mvh, ett stort fan av dig <3

Reply
Emma Älmeby

Hej! Skulle inte du kunna ha en nät-bloppis eller något liknande? Du har ju så grymt snygga grejer!
Bor man i Halmstad så gör man… ;)

Reply
emmi

KAn vara bland det dummaste du har gjort. Tänk på alla dina läsara som inte har möjlighet att ta still till Stokholm?? grmt besviken på dig

Reply
Fiona

Så synd att allt är i min storlek men jag inte bor i Stockholm :( Borde man flytta till huvudstaden bara för att kunna fynda bloggares kläder? haha

Reply
Amanda

Hej kan du inte lägga upp allt på bloggen så man har schansen att köpa via nätet för du har så massa ur snygga kläder och hinner inte in till Stockholm idag och skulle vilja köpa så himla mycket!:) skulle vara så grymt smart så har alla schansen att köpa?

Reply
Malin

Hej! Jag undrar om jag skulle kunna få köpa ett par Jeffrey Cambell för jag har igen som kan köra mig till Stockholm och jag vill så gärna ha ett par…De skulle varit guld värt<3 betalar självklart frakten med:)

Reply
Madde

Tjolahopp tjolahej!
Jag skulle göra allt för att slippa dit, men hinner nog inte med nåt flyg idag eftersom jag bor i Finland.. Älskar dina kläder mer än nåt annat, så snygga!
Kram!

Reply
Madde

Hej igen!
Finns det nån möjlighet att träffa dig nån annan gång? Tänkte att eftersom jag bor i Finland är inte mina föräldrar så villiga att köpa flygbiljetter bara sådär.. Och det är inte så stor risk att jag träffar dig på stan ifall vi är ca 1 gång/2 år till Stockholm! Skulle vara så sjukt häftigt att träffa dig och att jag skulle veta lite på förhand när man har möjlighet att göra det. Då skulle jag kunna beställa flygbiljetter.
Kram från en STOR idol!

Reply
Emelie

HA EN BLOPPIS I GÖTEBORG!
Vill så gärna köpa av er men det är lite svårt när Stockholm ligger så långt ifrån Göteborg…
Ni har bloggläsare här också så jag tycker verkligen ni borde ha det!!

Reply
Emilia

Skulle du inte kunna ha en bloppis på bloggen också, för dom som inte bor i Stockholm? :)

Reply
julia

ser så himla mycket grejer jag vill haaaa! önskar att jag bodde i stockholm </3
kan du inte ha en bloppis på bloggen ifall grejer inte blir sålda? :)

Reply
Zassa

Gånger som denna önskar man att man var i Stockholm. Satans vad mycket fint, skulle vilja ha ALLT! :D

Reply
Hanna

Nej, alltså blir så sjukt ledsen av att jag inte är i Stockholm just nu :( När jag såg kläderna, läste priserna och läste storlekarna så ville jag bara dö. Det är typ ett himmelrike, haha.
Du kommer göra många flickor lyckliga imorgon, Kenza! Massa lycka till :)

Reply
Muru

Noooo! Why didn’t I read you blog for like a week :D I’m from Finland and definetly would have take a boat to Stockholm right a way, if I only knew about this “BLOPPIS” :)))

I never comment you blog before, but now that I do, I think it’s a good time to say that your blog is my favourite, of all those that are about style, clothes etc. Du är bäst!! Förlåt min dåligt svenska, still working on it. :) Hoppas du ha en annan bloppis SOME DAY, i där ska jag komma DEFINETLY ;)

Reply
Silvia.

Du är så sjukt vacker Kenza. Du kommer alltid att vara min förebild. Din blogg är så otroligt fin och bra, fortsätt och sluta aldrig med det.
Det vore fett kul om du kikade in på min blogg, kram :)

Reply
Mary

Fan att man bor i Karlstad! Hoppas att allt går bra för er idag och att det inte blir helt kaos. :)

Reply
Mikaela

Åååh att jag missade det! Snääälla ha en till! Så coolt att ha nått från dig och dina kläder är så snygga åh! / en ledsen läsare :(

Reply
Emma

Fan inte kul att bo i skåne nu! Kan du inte sälja vissa kläder via din blogg nån gång?

Reply
Amelia

åh bästa kenza !!!
Kan du inte lägga undan Jeffrey Campbell skorna med silver fram på foten ? :(
skulle betyda så mycket!!!!
Kommer inte hinna till stockholm..

Reply
nawel

Jag tror att i vårt hemland Marocko för barn :) marrocoo !!!!!♥♥♥♥♥♥♥

Reply
Kamila

When will you sell your clothes online? I’m from Poland and I would love to buy some of your stuff :)

Reply
Sandra

Hade ju faktiskt varit bättre om alla fick t.ex betala inträde på 50-100 spänn och att du sedan lottade ut kläderna. Finns alltid kaxiga fittor som går före i kön och sliter åt sig kläder medans blyga och snälla tjejer inte får något. Utlottning hade gett blyga tjejerna en chans o få kläder också.

Reply
Alicia

ååhh, var där! Men jag kom inte tillräckigt tidigt för jag fick bara tag i två saker, och inget var från dig..:'(
Hhahah tog bild med dig också men jag var katastrofful! Hoppas ni gör det här igen, då ska jag fan vara där två timmar innan!
KRAM

Reply
Anna

Själva definitionen av en BLOPPIS är att det är på en blogg, annars är det en vanlig loppis ju.

Reply
antonia

kan du inte nästa gång ha en bloppis via internet ? skulle såå gärna köpa dina kläder men jag bor i finland och om du bara har bloppisar i sverige går det ju inte ! tack :)

Reply
signe

åh, om det finns något kvar så kan du väll ha bloppis här på bloggen. finns så mycket jag skulle vilja köpa :)

Reply
Evelina Löf

Hoppas ni kan samla ihop ännu fler bloggare och göra en riktigt riktigt stor bloppis!! :D

Reply
FLEA MARKET! « Kenzas

[…] iväg till vår bloppis! Det här hittar ni hos mig idag. Det är inte i närheten så mycket som förra gången, men det har ju faktiskt inte ens gått ett halvår sedan jag rensade sist så jag tycker jag fick […]

Reply
Kalle

Fina saker! Tänkte tipsa om en ny köp-och-sälj-sajt där man kan hitta mycket fynd, Yardsale.se

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*