• header

Liten bil, mycket kläder!

Jag trodde aldrig att det skulle gå, men det gick! Nu håller vi på och förbereder för fullt inför bloppisen imorgon. Hänger upp allt, ställer upp alla skor, prismärker osv. Mika är en ängel som hjälper mig!! :)

Vi ses imorgon kl 10 på Outletbutiken, Öregrundsgatan 3 på Gärdet!

// Small car, lots of clothes! I never though we could make it but we did. We are preparing for the flea market tomorrow. Mika is helping me, she’s an angel! See you tomorrow 10 o’clock at Öregrundsgatan 3.

20130608-191407.jpg

63 Comments

Thu

Åh vad spännande, jag tror att jag kommer att dyka upp(och med 2 andra tjejkompisar från jobbet), låter som man skulle kunde fynda en hel del, du har allitd sååå mckt snyggt!!! ;) <3

Reply
Cornelia

GUD VAD JAG ÖNSKAR JAG BODDE I STOCKHOLM ÅÅÅÅÅÅÅÅH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
Filippa

Åh, så AVUNSJUK jag är på ska dom bor i Stockholm och kan komma till loppisen!! Fan, funderade på att köpa en flygresa dit bara för att handla shorts av dig haha!
Kram och lycka till!

Reply
Albina

Synd att man bor i Kristianstad & inte kan komma.. :( Vill så gärna träffa dig & skaffa lite snygga kläder.. Buhuu :(((

Reply
Steffie

Gud vad jag är taggad! Ska bli skitkul att se dig och alla andra bloggarna och möjligtvis få med mig nånting riktigt fint hem!

Reply
AYAH

hellllu kenza!!

varifrån är ditt fina linne ifrån?? tacksam för svar! ha en bra dag , kram:)

Reply
Maja

Fina, bästa Kenza. Jag älskar din blogg. Blir alltid så glad av att gå in och läsa dina inlägg! You go girl!

Reply
ellen

Kan du inte ha en där du säljer i bloggen, budar eller något.. så vi som inte bor i stockholm kan köpa med :)

Reply
hmm

Kenza vad händer, du ser ut att ha rasat i vikt! Glöm inte bort att äta mitt under all stress!

Reply
ida

Där ser man tydligt att du blivit otroligt smal!! Herregud, du ser ju ut som en liten flicka i kroppen nu!! Vad har hänt? Hoppas det är stressen och inte att du själv vill vara såhär smal. Ät upp dig!! Hur kan du tänka på och träna och sånt när du är så smal?!

Reply
ida

Det finns ju ingenting kvar av dig!!!!!!!!! Säger detta enbart för att jag blir orolig, inte för att jag menar något illa!!!!! Herregud…..

Reply
Maria

Wasp’s waist! You are so slim! Really interesting to know how is your weight :) Inspo!

Reply
Nettan

Måste hålla med andra kommentarer här! Du har blivit VÄLDIGT smal. Du märker det kanske inte själv men vi som inte ser dig så pass “avklädd” så ofta märker stor skillnad sen tidigare! Hoppas du mår bra!
/Orolig läsare <3

Reply
Elin

Livet är fint när man har tid och ork att bekymra sig över en annan, för sig okänd, människas liv (läs: Utseende, vad denne gör eller inte gör). Pik till alla därute som skriver tråkigheter i kommentarsfältet. Att (du) Kenza råkar vara bloggare och en välläst sådan förändrar ju ingenting i den bemärkelsen. Jag menar, låt bruden leva sitt liv. Det verkar ha funkat rätt bra hittills.

Hoppas du får ut det du vill av dagen imorgon. You go girl! Kram!

Reply
Maja

Hatar att bo i Visby! :-( Livet skulle varit mycket enklare om man bodde i Stockholm!

Kram på dig Kenza! Ps.. Du kan ju spara några kläder åt mig! ;-)

Reply
elsa

Vad är dina matvanor, eller träänar du mycket för din kropp är bara helt jävla sjukt snygg!! Vill verkligen veta!

Reply
Lillan

Hmm, håller med tidigare kommentarer.. Du är OTROLIGT smal. Även om det kanske är vinkeln/just den här bilden.. Du är väldigt smal i VANLIGA fall, och nu har du blivit ännu smalare! Tyra skrev ju för ett tag sen att hon förut såg sjuk ut för att hon var så smal.. Ändå såg hon större ut på de bilderna än vad du gör nu! Ska dock inte säga något egentligen, för du kanske trivs perfekt med din vikt, och det är ju bra isf! Dock så kan jag inte låta bli att undra vad fan småtjejerna lär sig egentligen. Att man ska vara så smal?? :s Jag har själv alltid eftersträvat att se ut som du, men nu har det gått för långt. :s Hoppas du inte tar illa upp dock (om du ens läser). FIN är du ju såklart (men det känns nästan hemskt att credda någon som blivit så smal!).

Reply
Alex

Håller med de andra, du ser väldigt smal ut :/ Säger inte det för att jag är elak eller avundsjuk men hoppas att du tar hand om dig. Vet att stress kan påveka ens liv och otroligt mycket..

kram!

Reply
Sanna

snälla kenza, säg vart linnet är ifrån!!! Letat jättelänge efter just ett sånt linne!

Reply
Jossan

Guud så smal du ser ut på denna bilden! Det kanske bara är jag som är knäpp men du ser ut att ha gått ner i vikt. Glöm inte äta i all stress fina fina du :)

Reply
Rebecka Alvarez

Varför klagar alla på hur smal hon är? Hon är inte sådär överdrivet smal, kolla hennes ben, dom är inte sådär beniga som vissa modeller, hennes kropp är perfekt!! Och bara för att hon är smal betyder det inte att hon inte äter? Det finns personer som kan äta jätte mycket men inte alls gå upp så mycket i vikt.
Kenza du är bäst glöm inte det! Och jag undrar vart du köpt tröjan på bilden!?? Den va skit snygg!!

Reply
Pippi

Dear Kenza, I have to agree with the other readers.. :/ You are one of the most beautiful bloggers in the world, but now all I can see in your photos, is.. well.. just awfully worried about your health and also the image you are giving thru these pics to all the thousands teenagers admiring you :/

Take care of yourself <3

Reply
Ella

Hejhej!

De shortsen var så jäkla snygga! Vart kommer de ifrån??

Tack på förhand och ha det super!:D

Reply
Alma

Hej, ville bara säga att jag älskar kläderna du har på den bilden och jag undrar vart du köpt tröjan, sååååå snygga

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*