• header

WEARING THE IVYREVEL BLACK DRESS

Dress from IvyRevel (get it here) // clutch from Zara // sunglasses from Prada // shoes from have2have.se

127 Comments

Moa

Snyggt Kenza!

Jag hör väldigt ofta att jag är lik dig så kika gärna in på min blogg och kolla!
Har även målat av dig i min kategori “teckningar”.
Kram! :D

Reply
saras hemligheter+-+att+överleva+våldtäkt

Hej! Vill du köpa ett armband till förmån för sexualbrottsutsatta över hela Sverige? Armbandet är av lila silikon och bär texten “What if it happened to you? – AgainstRape.se” i vitt. Priset är 50 kronor! Ett litet bidrag kan göra stor skillnad :-) vill du veta mer eller vill du beställa armband? Mejla [email protected]

Med vänlig hälsning, Sara

Reply
Louise -+foto

Dösnygg klänning & med perfekt skärning i ryggen för att tatueringen ska synas, ska nog göra en tatuering på samma ställe men med annat motiv, gjorde det ont där? :)

Reply
Julia

Gud vad snygg (precis som alla dina andra IvyRevel kläder)! Längtar verkligen till märket lanseras, alla kläder är så perfekta och ja, love them! Och den här passade perfa med din diamant tattoo :D

Reply
Rebecca

omg, alla kläder vi hitills har fått sett från ivyrevel är så sjukt snygga att man inte vet var man ska ta vägen! Jag längtar så sjukt mycket tills tisdaaaaag!

Reply
Nina

Vart är ringarna ifrån?

Kenza kommer du ha en sån där bloppis någon gång till? För jag han. Inte komma idag :( hoppas du svarar!

Jag älskar dig, världens finaste!!!

Reply
Julia

Åh, kläderna är så otroligt fina! Vilken prisklass kommer de ligga mellan?
Kram!

Reply
Mimmi

Åh är så ledsen att jag inte kunde komma till din bloppis!Hade uppfattat tiden heelt fel,sen när jag skulle åka så sas det att allt var sålt!Är så ledsen,men what can you do about it?Hoppas du hade en bra dag,du förtjänar allt!❤❤❤

Reply
Johanna

Väldigt fina kläder MEN man har bara fått se kläder där man inte han ha BH på sig (eller det går ju men det ser inte bra ut)och det är inte ett alternativ för alla, inklusive mig. Jag hoppas man får se lite alternativ.

Reply
Sigita

This is my favourite item from IvyRevel. Totally gorgeous! Too bad I’m short so the dress won’t look as good on me…

Reply
Jensku

jag dog lite grann direkt jag såg första bilden! eller satt iaf med munnen på vid gavel nån minut. vilken sjukt snygg klänning! och vilka snygga poser du gör! på alla men speciellt första och tredje bilden nerifrån! jätteglad att den här klänningen också blir fin på kvinnor med mera former. det är ju lättare att trimma ryggen än att minska kurvorna för att komma i ett döfint plagg.

Reply
Petra

Åh, vilken underbar klänning! Synd att den är lång i bak bara (känns väldigt “uttjatat” med asymetriska klänningar), annars hade jag köpt den direkt! Ni kanske har någon liknande klänning som är lika lång fram och bak? :)

Ps. Du ser helt fantastisk ut! Tycker din nya tränade kropp är superhet ;)

Kram

Reply
Karolin

Varför tog du bort din tatuering kategori och inläggen? Har alltid undrat det :)

Reply
a french+fan

I love all the clothes so far, I really hope it’s not too expensive !! <3

Reply
felicia

Min mamma gick för precis förbi datorn och sa “gud vilken fin klänning“, jag håller med! :)

Reply
Anessa

Vad kommer priserna ungefär att ligga på detta märket? Kommer det vara något i alla prisklasser eller kommer det vara högt eller lågt? =)

Reply
cookiemonster

känns som en sådan dress som gör att man får sideboob haha. Men den va fin!

Reply
Nina

Vart är ringarna ifrån?

Kenza kommer du ha en till bloppis någon gång? För jag hann inte komma idag :( Hoppas du svarar!

Jag älskar dig, världens finaste!!!

Reply
emilyponsonby

HEJ KENZA!!! hur mår du? jätte fin blogg älskar din o dig. alla jag har en tävling på min blogg att kunna bli länkade o ett helt inlägg om dig 200 läsare per dag + en shoutout på instagram för 600 pers på instagram, titta in reglerna på min blogg, puss!

Reply
Sofie

Älskar det man fått se av kläderna hittills :) Vad kommer priserna ligga på? Du kanske har svarat på det innan men isåfall har jag missat det.

Reply
ida

kan du inte göra ett inlägg om vad du har under dina klänningar som är öppen rygg? vill ha förslag vad som är bra och dåligt :) vore grymt!
snygg klänning ocksåååå!!

Reply
Sofi

ORGANISATION: Jag och min pappa har tillsammans med ett gäng eldsjälar startat upp en organisation där 100% av pengarna som skänks går direkt till ett av de två projekt vi jobbar med i sydafrika, (skola och kvinnovård). Hör av dig på min mail, om mer info (vi är fortfarande i en startprocess men projekten finns och behöver hjälp). Eftersom du varit Sydafrika kanske det känns nära och du kan känna dig säker på exakt vart pengarna går :)

Reply
malin

Hej! Måste bara fråga vad det är för läppstift du har! Hoppas du har tid att svara:)

Kenzas svar: Hej Malin! Det är maxfactors “intensely red” :)

Reply
Josefine

Vad använder du för form av “bh” i sådana här klänningar med bar rygg? Kör du utan eller har du något knep. Har sett att det finns en del smarta lösningar på nätet, men har aldrig stött på någon i verkligheten…

Kenzas svar: Hej! Jag kör alltid på antingen freebra eller nipple covers. :) Kram!

Reply
Maria

Åh vad jag Älskar dessa bilderna på dig Vackra Kenza! <3 =) Och väldigt snygg klänning!Ser fram emot att se din klädkollektion <3 =)
Ha en Jättefin fortsatt dag!
Kramar
maria=)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*