• header

27 000 KRONOR

Jag har fått massvis med bilder från igår. Här har ni några av dem! Tack igen alla ni som kom på bloppisen och tack till Outletbutiken för att vi fick låna en del av er lokal. Vill ni veta hur mycket jag drog in? Håll i er…….. TJUGOSJUTUSEN!! Jag hade aldrig räknat med så mycket eftersom att det mesta kostade mellan 20-200 kronor. Jag har bestämt mig för vart jag ska skänka pengarna och så fort det är klart så kommer jag blogga om det. ♥

// I’ve got a lot of pictures from yesterday. Here’s some of them! Thanks again for coming to our flea market! Do you want to know how much I sold my stuff for? 27 000 SEK!! That’s almost 3000 euros, which is crazy since I put really low prices. I’ve decided where to donate the money. I will tell you about it when it’s done.

73 Comments

Sara

Men hjälp! Du måste ha haft hur mycket som helst!! Jobbar i butik och inte ens där får vi in lika mycket under ett arbetspass!!

Reply
Elvira

Nu så har vi en give away på bloggen! Vinn parfymer från Estée lauder. Goa parfymer som kan bli dina om du anmäler dej till vår give away. Gå in på vår kategori “tävlingar”.

Reply
Emilia

Wow! Det var mycket pengar! Vad bra att du sjänker pengarna till välgörenhet det visar vilken bra person du är. Jag hade gärna kommit på loppisen eftersom jag älskar dig och din stil men jag bor 8 timmar från Stockholm som jag gissar att loppisen var i så det var lite omöjligt tyvärr :( Supersöta bilder på dig och de som var där! En av de stora bilderna på dig och den blonda tjejen som ler och håller i kanten på sin klänningen var jättefin, ni ser ut att vara systrar! Hon kunde varit din lillasyster elelr något, ni har samma leende. Gissar att hon bli rätt glad om hon ser denna kommentaren för vem vill inte se ut som om man är sytre med söta Kenza? :)

Reply
Donna

HERREGUD! 27 000 kr?!? eftersom du sålde sakerna så billigt så trodde jag att du skulle tjäna runt 10 000-15 000!
men 27 000 är ju heeeelt otroligt mycket och det är så snällt och gulligt av dig att skänka bort pengarna <3 :D

Kram :)

Reply
Julia

Har sett någon video därifrån med dig, och måste bara säga att du verkar vara en sjuukt underbar och trevlig tjej! Åh skulle så gärna vilja träffa dig också :)

Reply
J

Jag hoppas verkligen att du skänker pengarna till någon form av forsking eftersom det kommer hjälpa oss i längden, då vi möjligen kan förstå världen bättre! :)

Reply
Selina

Åh, så fina bilder..♥ Tjugosjutusen?! Oj vad mycket!
Önska verkligen jag var där, så jag hade kunnat träffa dig, och köpa dina fina kläder.. :(

Reply
Clara Borthwick

2849028402934 gången du har överraskat mig och gjort mig sååå lycklig igen hihi. Där är våran bild! Alltså guud, det är helt sjukt. Förstår fortfarande inte att jag ahr träffat dig Kenza! I gottaaa love yooooy

Reply
Andrea

Åh va kul att det blev “lyckat” eller de hade man ju räknat med hehe., jag lnska att jag kunde komma men var i Jönköping då :(

Reply
Ellen

Vilken tid kommer ivyrevel att släppas imorgon? Har sett fram emot detta såååå mycket så vill inte riskera att inte hinna få tag på något!

Reply
paulina

wow! riktigt bra jobbat! kommer bli kul att få höra vilken organisation som får pengarna! jag hoppas det är något för barnen, gärna utomlands :)

Reply
Nellie

Har du hört De vet du’s låtar? Dom nämner dig i några t.ex Shit va pin, Din syrra. Och jag trooooor (inte säker) att kär i en kändis handlar om dig, om man kollar på musik videon.

Du är superfiiiin!!

Puss

Reply
Anette

Oh My :D!! I come to your blog.. and I see me!:D Haha it was soo amazing to meet youu:)Your estonian reader Anette :)!

Reply
lilly

emma och skitungarna tycker jag! vet att du redan bestämt men ett förslag för nästa gång i sådana fall :)

Reply
lisa

Vad sägs om att skänka det till något som rör tjejer/kvinnors rättigheter? Kanske till den senaste kampanjen Chime for change. Då har vartenda tjej som köpt ett plagg kanske stött en annan tjej i en annan del av världen. Skulle vara häftigt att förmedla det budskapet genom bloggen.

Reply
Thu

Åååh, tack snälla Kenza för att du valde just mitt “lilla”foto ängrar nåt sjukt att jag inte valde ett ljusare klädesplagg upptill[jag som ALLTID går klätt i ljusa färger,muhaha, men äh du fanns vid min sida och ljuste upp vår bild ändå]

Men nu gjorde du iallafall mig till en riktigt glad skit![du brukar också använda ordet skit flitigt,hehe]

Loads of <3 to you! *kram*
P.S: Och imårn släpps ju din Ivyrevel collection, åååh vad spännande, skönt att det släpps mitt i veckan så man har nåt riktigt skoj att se fram emot såna gråa och åskfyllda dagar,hehe, tack ska du ha för det! ;D

Reply
maria

Hej kenza!
Vi håller på med en insamling till en familj som har en son med en mycket ovanlig och allvarlig sjukdom som det knappt finns någon forskning på. Så vill du vara med och göra stor skillnaden är detta ett tillfälle som skulle göra mycket!
Tack på förhand.

Reply
Agnes

Detta är så fint gjort. Hurra för dig! Låt dig aldrig slås ner av negativa kommentarer, be strong girl! Vi är många som ser hur äkta du är :)

Reply
Tildha Fransson

hej Kenza! eller jag kan lika gärna kalla dig för “Min stora förebild! För det är just det du är. Ända sen jag har varit “liten” har jag älskat att titta in på din blogg lite sådär ibland! Jag har alltid velat göra det du gör.Jag har även alltid velat bli en sångare och dansare och det tar jag väldigt serriöst på även om jag är bara 13 år, för det är det jag vill hålla på med i frmatiden! Men att designa kläder och smycken har alltid varit en dröm med.Jag håller offta på att rita kläder och gör om vanliga grejer hemma!
Du är helt klart en inspration! Inte bara för mig, utan för många mer.

En stor dröm är att köpa din röda JOFAMA jacka!! SÅ SNYGG, VERKLIGEN!! den har du lyckats med, hehe

Du är verkligen grym! jag har alltid varit avis på ditt vackra utseende! Du är så vacker och jag skulle lätt byta utseende med dig! Fast du blir nog inte lika lycklig att få mit, hahah!
jag vill bara berätta att du är grym på det du gör och det är inte många som skulle klarat av det du gör!
Du har en härlig personlighet och du är nog världens bästa människa!! HA DET BRA!
puss och kram ditt stora fan Tildha

PS: hoppas jag inte verkar som en lite konstig stalker nu men jag har serriöst hållt på med den här kommentaren i 45 min nu, hihih

mejl: [email protected]

Reply
Paddy

Skänk dem till stockholms hemlösa eller till någon djurrättsorganisation.
För mycket pengar som går till Afrika redan.

Reply
Sarah

Måste bara säga, att du är en underbar människa som skänker bort pengarna :) bra jobbat Kenza! jättefint gjort av dig.

Reply
Ebba

KENZAAA!! Jag vet att det här kanske är en dum fråga, BUT sometimes, if you’re lucky it’ll work. En av mina böstavänner träffade dig för första gången på bloppisen! Clara Borthwick. Du vet hon du gjorde en videoblogg med, tog bild med (hon finns med i collaget), saade på hennes mail & kommenterade hennes foto! Du förstår inte, idag var det enda hon pratade om allt du hade gjort. Hon är helt galen! Du förstår seriöst inte hur mycket hon älskar dig! Hoppas att ni träffas igen! Det är såååå kul att se henne så lycklig när andra dåliga saker händer hemma hos henne just nu..

Anyways, det jag ville säga var att: Kan du SNÄLLA lägga ut din bild med henne på din instagram och tagga @claraborthwick och skriva att det är din bloggläsare? Och kan du ta den bilden hon la ut på sin insta med dig? (@claraborthwick). Nu låter det som om jag seriöst tvingar sig eller “expect you to” göra det. Men seriöst, om du läser det här, och om du skulle kunna överraska henne med det här, för hot har INGEN aning att du gör det här, så har jag ingen aning hur jag ska kunna tacka dig. Skulle göra vad som helst. Det skulle betyda så jävla mycket. Jag vet inte vad jag ska skriva för att få min text att låta mer annorlunda än alla andra fantexter men det gör det inte.

Bara snälla, ber dig, det hade varit så himla kul att se. Åtminstone så har en av hennes drömmar gått i uppfyllelse! Åhh Kenza, hoppas du kan göra det här. Hon älskar dig såå
Mycket & jag vill verkligen försöka fixa det här åt henne! Åhh, ska sluta skriva nu men AAAH. Kram!

Reply
Towie

@lisa “Vad sägs om att skänka det till något som rör tjejer/kvinnors rättigheter? Kanske till den senaste kampanjen Chime for change. Då har vartenda tjej som köpt ett plagg kanske stött en annan tjej i en annan del av världen. Skulle vara häftigt att förmedla det budskapet genom bloggen.”

Jag var också en av dem som var föreslog en välgörenhet som hjälper framförallt tjejer! Kul att vi tänkte samma (: Fast oavsett var pengarna går lär det väl bli toppen! Heja Kenza

Reply
amandaa

WWF tycker jag du borde skänka pengarna till.. Jag vet det finns människor med hemska liv men vissa djur är vanvårdade och har OTROLIGT hemska liv. Därför tycker jag att du borde skänka dem till WWF eller en annan djurrättsorganisation.

(Eller skänka hälften till djuren och hälften till en organisation för människor). :D

Reply
em

Kan du inte skänka till “skitungarna”? Eller kanske någon organisation som stödjer tjejer? :-)

Reply
Lina

Ååh där är ju jag, högst upp till vänster! Det var så kul att träffa dig, det var absolut värt att köa i drygt två timmar! Du är världens gulligaste som skänker pengarna och du var precis lika snäll och snygg som jag trodde i verkligheten. Kram :)

Reply
P

Skänk till dom som har hand om barnen i Afrika (skitungarna” eller vad dom kallar bloggen :)

Reply
Anonym

You look perfect on every picture! And all of the girls are beautiful as well! :) Keep beeing yourself, all the negative comments from people is just a test, you’re doing so great! :)

Reply
Emma

Hejsan, älskar din blogg! Så inspirerande och rolig! kolla in min blogg, kommentera gärna! kramis :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*