• header

IVYREVEL – LAUNCHING TONIGHT

ARE YOU READY?! Make sure to tune in on ivyrevel.com at 20.00 CET. We ship within EU ♥

77 Comments

leonora sabanovic

har längtat jätte länge, hoppas du lyckas bra med märket verkligen super kläder sjukt duktig är du:) älskar din blogg för den delen oxå du är fantastisk kenza :D

Reply
lediamondd

will you be shipping to Croatia once we’re in the EU? ( July 1st 2013)

xoxo

Kenzas svar: Yes we will ship to Croatia when you join the EU. :) Hugs!

Reply
Malin

Hej, skulle vara roligt om du skaffade en “Ivyrevel” kategori så man hittar alla dina inlägg om de på samma ställe, kram!

Reply
Maria

Grattis Kenza till din Klädkollektion!!!Underbart att du får jobba med det du älskar att göra <3 <3 <3
Ser fram emot 20.00 <3 =)
Jippiii =)))
Kramar från Maria =)

Reply
Klara

Åh!!!!! Är så sjukt taggad över allt det här!Har längtat ända sedan du visade upp första plagget :)
Min favorit är denimvästen. Kanske köper den!

Reply
Lisa

Tråkigt att ni inte har någon mörkhyad modell alls, finns ju liksom inte någon diverse i modellerna. Kläderna ser great ut, önskar bara att ni kunde anställt mer modeller från olika etniciteter.

Är även jäkligt nyfiken över priserna, pratade med min syster nyss och hon hade fått fört sig att priserna skulle ligga på 500-1000 vilket är galet. Hoppas ni vet vilken marknad ni är ute efter och anpassar priserna efter det. Förövrigt gillar jag era outfits och vill gratulera dig Kenza för din framgång. Påminner om River Island!! :) älskar den butiken.

Kenzas svar: Hej! Självklart älskar vi alla typer av utseenden och ursprung och det kommer ni få se på framtida plåtningar. Nu är vi ett nystartat litet företag och vi var begränsade till en agentur, men vi är såklart ändå väldigt nöjda med våra duktiga modeller. Ja vi vet precis vilken marknad vi är ute efter. Din syster har helt rätt, priserna ligger där omkring. Kram!

Reply
Lisa

PS. Inte för att ni redan vet detta men, har en känsla att hemsidan kommer bli extremt pressad ikväll och kommer antagligen krascha då och då pga av den mängd människor som är inne och handlar. Hoppas att eran server är även anpassad över detta så att ni slipper stressa under lanseringen.

(Tänk om ett par år att få se IVYREVEL som en butik, helt awesome! Haha. vet inte varför jag är så investerad i ditt märke men jag är så trött på alla kedjor som redan finns, vill verkligen ha en ny affär med min egna stil och kläder jag själv köper) XX

Kenzas svar: Hej igen :) Haha ja vi är ju lite nervösa inför det, men kraschar det så kraschar det. Vi kommer ha folk som sitter på detta hela kvällen och vi har försökt anpassa servern efter hur många vi tror kommer gå in. Men det är ju omöjligt att veta. Vi får hålla tummarna! Hoppas du hittar något fint :) Kram

Reply
Melinaz

Snyggt! ser fram emot ikväll, har en liknande dröm & själv åker jag ner till Milano för att plugga mode design till hösten. Lycka till!

Reply
Agathe

Hvordan er det i forhold til toll og frakt til Norge? Hvor er lageret og hvor vil varene bli sendt fra? :)

Reply
sarah

Alltså kläderna liknar kläderna i Tex. Gina, HM, bikbok osv och där kostar dom runt 200-300kr. Är du seriös med priserna 500-1000? :s seriöst vad är det som är så speciellt med dom kläderna du designat? Liknar kläderna som redan finns i afärrerna. Lite billigare borde det ändå få vara.

Reply
Sofia

It makes me a little sad that this collection seems to be designed for skinny girls only; for example you can’t wear a bra with almost any of the tops (or at least a bra that a little bit bigger girl needs)…
Have you considered the environment in the production of these garments? Where are they made and out of what materials? Do you use for example recycled materials? It’s really important nowadays to consider the effects that the making of clothes have on nature.
Otherwise the clothes are really pretty, congratulations!

Reply
Caroline

I am sooooo exited for this! I hope I will get my hands on the white top. It’s so beautiful! Great job, Kenza!

Reply
Elvira

Nu så har vi en give away på bloggen! Vinn parfymer från Estée lauder. Goa parfymer som kan bli dina om du anmäler dej till vår give away. Gå in på vår kategori “tävlingar”.

Reply
essla

kommer det vara dyrt för en som inte har så mycket pengar ? jag vill jätte gärna köpa något ikväll men kan inte köpa för mer än 200kr och det kanske inte finns något som är så billigt i hela kollektionen? :D väldigt fina plagg!!♥

Reply
Vilma

Hur kommer priserna vara? Kommer kläderna vara dyra, billiga? Skulle du kunna jämnföra priserna med ett annat klädmärke? Som typ H&M, Gina Tricot,Monki eller dyrare?

Reply
Alexandra

Hej kenza! <3
Jag älskar din blogg och tycker du är supersnygg och har sån snygg stil.
Jag har bara lite frågor:
Hur fick du .se? Asså istället för .devote.se eller något sånt.
Hur gjorde du för att få så många läsare?
Skulle bli jätteglad om du svarar! <3 du är bäst!
Kraam

Reply
Emma Andersson

Hej Kenza
Himla roligt att ni bara anpassar era kläder efter tjejer som är är pinnar som bara har bröstvårtor.

Hur tänkte ni där? uppmuntra tjejer till att banta sig ner till era storlekar? en 22 årig tjej som har xs…
Hade varit kul om ni hade varit lite mer realistiska!
Eller vad riktar ni er till för målgrupp? Hade varit roligt med ett svar !

Lycka till!

Reply
Malin

Till er som anmärker på priset!

Alltså, när man sätter priser på varor i ett företag finns det MASSOR av faktorer att ta hänsyn till. Man kan inte bara sätta ett pris “som kunden vill ha”.
Vet ni varför ett företag som H&M har så billiga priser? Jo, för att det är ett jätteföretag, som säljer många tusental av varje plagg, vilka dessutom tillverkas i länder med billig arbetskraft. Då kan man hålla ett lägre pris, och fortfarande tjäna massor av pengar på grund av att man säljer i stora mängder.
Ett mindre företag, som inte massproducerar varor, kan inte gå runt om de ska hålla lika låga priser som en jätte som H&M.
Inkomsten för kläderna som säljs ska täcka ALLA utgifter i företaget, så som kontorshyra, löner, webshopen och naturligtvis tillverkningen och materialet i kläderna. Om ett litet företag som IvyRevel skulle sälja sina kläder lika billigt som H&M skulle de gå med förlust och inte överleva. Jämför inte ett litet företag med en multinationell jätte, det är verkligen inte samma förutsättningar.

Reply
Caroline

skoj!

för er som undrar om priserna så svarade Kenza på en kommentar att det inte kommer vara lika billigt men inte heller lika dyrt som acne (acne är väääldigt dyrt). så jag gissar på att det kommer vara som typ MQ priser kanske :) mellan 500-1000!

Reply
Anonym

Hej Kenza, jag har ett förslag till dig. Det verkar som att det är en hel del av dina bloggbesökare som inte riktigt förstår det här med hur man sätter priser i ett företag och allmänt hur man sköter ett. Det är ju förstårligt då många läsare är väldigt unga, men du har chansen nu att lära dom lite tycker jag:) Jag tyckte Malin förklarade väldigt bra hur ett företag måste tänka när dom sätter priser, hennes kommentar är lite högre upp i detta inlägg, du kanske kan ge dina bloggbesökare en liknande förklaring. Jag tror helt enkelt att det verkligen kommer hjälpa Ivyrevel ifall du förklarar ert koncept på bloggen :)

Och när det gäller dom tekniska problemen så är det förstås väldigt synd, för man vill ju bli tagen seriös, men det är ju faktiskt ett nystartat företag så ni har massor att lära och i framtiden kommer det säkert gå mycket bättre, och dessutom kan man aldrig ha 100% kontrol på tekniken, så detta kunde även hända ett etablerat företag, det är vad man gör av situationen som räknas :)

Reply
Sandra K

Linnet med tunna tunna korsade axelband.. Finns ett I D E N T I S K T på Gina Tricot, 199 kr! (alla som inte har råd att köpa detta)

Reply
Emelie

Jag kommer inte in! :( Får bara fram en sida med er logga! Har provat att uppdatera sidan och klicka på loggan, men ingenting funkar! :(

Reply
zynga slots hack

Hmm it seems like your website ate my first comment (it was super long) so I
guess I’ll just sum it up what I submitted and say, I’m thoroughly enjoying your blog.
I as well am an aspiring blog writer but I’m still new to the whole thing. Do you have any suggestions for novice blog writers? I’d really appreciate it.

Reply
Ida Molander

Klänningen Dallas jag skulle matcha den med vita eller beige höga klackar och en liten söt röd handväska till ! naturlig söt smikning:)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*