• header

En bra dag

Igår hade jag en väldigt bra dag, och ändå gjorde jag sånt som jag annars inte tycker om (typ städ och tvätt) men igår var det bara så jäkla skönt att slippa tänka. Jag behövde en ledig dag så jag började dagen med en promenad. Jag gick och handlade frukost (kyl och frys har varit tomt i över en vecka nu, vi har levt på pizza och mc donalds här på kontoret haha) och åt i lugn och ro framför nya avsnittet av Pretty Little Liars. Sedan passade jag på och tvättade några maskiner eftersom att det var antingen det, eller gå och köpa rena underkläder. Medan tvätten var i maskinerna så satt jag och Mani ute i solen. Jag läste en bok, åt en glass och fick lite färg på kinderna.

När tvätten var klar så drog jag några drag med dammsugaren för det var så skitigt hemma, och sedan gav jag mig ut på en powerwalk. Sedan tog jag en dusch och gjorde mig lite fin. Jag har varit osminkad och levt i tights + Air max i flera dagar nu, så det var kul att känna sig lite fin. Mötte upp Chanette & Shiva på Utecompagniet, jag tog en kaffe och så fake-instagrammade vi att vi “skulle på bio”. För sedan åkte vi hem till Humlan som varit i Australien sedan oktober, gjorde i ordning en svensk middag och sedan knallade hon in direkt från flygplatsen och vi hoppade fram och kramade henne. Hon blev SÅ glad och överraskad! Vi stannade hos henne till sent på natten, åt godis och catchade upp. Så himla kul att ha henne hemma igen. ♥

Det var min dag det! Hur var er?

// I had a great day yesterday, I did stuff I normally don’t like (laundry and cleaning) but yesterday it was just so relaxing. I needed a day off, so I started the day with a walk. I bought breakfast (we haven’t have any food at home at all, we’ve been eating pizza and mc donalds at the office every night haha) and I ate my breakfast in front of the new episode of Pretty Little Liars. Then I had to do some laundry, it was either that or buy new underwear. I sat outside in the sun while the machines were running, read a book, ate an ice cream and got a bit tanned. When the laundry was done, I did some cleaning at home and then I took a powerwalk. After a shower I put on a cute top and some make up. I haven’t had make up on for days now, and I’ve been wearing tights + air max only, so it was nice to feel pretty again. I met up with Chanette & Shiva, had a coffee and did a fake instagram picture “going to the cinema”. Because we wanted to surprise Humlan who (finally!) came home from Australia. She was so happy when she got home from the airport and her best friends were in the kitchen surprising her! We made a swedish dinner, ate swedish candy and talked until after midnight. It feels great to have her back home.

So that was my day! How was yours?

67 Comments

Sara

Vad är det som inte funkar med ivyrevel? Låter som en toppendag :) Kram!

Kenzas svar: Det var något fel med kopplingen mellan vår webbshop och ordersystemet. Nu är det löst och vi testkör för fullt. Snart kommer nya tiden!! :)

Reply
sandra

Vadå fake instagrammade om bio? :P Hihi

Kenzas svar: Min kompis la upp en bild på oss och skrev att vi skulle på bio, för att Humlan skulle tro att vi glömt bort att hon skulle komma hem haha. :)

Reply
Emma

vilken sida ser du pretty little liars på? för där jag kolla finns det bara 2 säsonger ute! :o

Reply
Anonym!? Just det, jag är ANONYM!

“Jag tog en kaffe och så ‘fake-instagrammde’ att vi skulle gå på bio.”
Varför ljuger man till sina läsare och följare att man ska göra en aktivitet som man inte ska göra? Har grubblat en lång stund varför du gjorde så.

Kenzas svar: Haha är du allvarlig? Då kan du vara lugn, det var inte ens på min instagram :*

Reply
Felicia

Hej! i inlägget “LEOPARD” så har du på dig ett par klackar som du tyckte om men du hittade inte rätt modell. Modellen på skorna heter LILJA. Jag googlade på Sugarfree Shoes Lilja och fick upp massa olika sidor där de går att beställa! De är sjukt snygga och passar dig mycket bra! Dem finns hos bl a Nelly, Bubbleroom och Footway

Reply
johanna

låter som en härlig dag! Ibland är det skönt att bara göra sånt man borde, dvs tvätt och städ. avkopplande helt enkelt! :)

Reply
Helin

Låter för underbart, längtar till skolan slutar och sommaren och värmen träder fram igen så jag också kan ha såna bra dagar!

Reply
Lovisa

Hade världens stressigaste dag på jobbet igår. Jag, precis som du, vet hur enerverande det kan vara att arbeta med en webshop strular ;)

Efter jobbet gjorde jag iordning färskpotatis och sill, laddade ner det senaste avsnittet av PPL (S04E01 kom ut tidigare i veckan om du missat det) och efter jag tittat klart så somnade jag som en klubbad säl i soffan tillsammans med min katt. Skön avslutningen på dagen!

Kenzas svar: Haha ja det är galet! Vad tyckte du om avsnittet? Jag tycker nästan att det börjar bli FÖR mycket drama haha :P

Reply
a

Vill veta vilken organisation du valde! :)

Kenzas svar: Jag valde en insamling till Barncancerfonden. Berättar mer sen när jag kan skriva ihop ett inlägg! :)

Reply
maya

Hej kenza! random fråga, men tror du man kan bli modell trots att man har självskade-ärr som syns? Menar inte modell i ellos katalogen liksom, är 177 så vill gärna prova men är rädd att jag blir nobbad tack vare ärren hehe..

Kenzas svar: Jag har tyvärr ingen aning. Men om du vill prova så tycker jag absolut att du ska göra det. Kramar

Reply
Deniz

Men va? “levt i tights + Air max i flera dagar nu” och så scrollar man ner och ser bara bilder där du går i klänningar, shorts, osv.

Kenzas svar: Man behöver ju inte lägga upp bilder samma dag som man tar dem. IvyRevel-kläder fotar vi oftast flera outfits på en dag, och så lägger jag upp dem när jag har tid. :) Kram!

Reply
IDA COOLIDZ

Är jag sjuk i huvudet, om det jag är mest nyfiken över med detta inlägg, är om du har tvättmaskin hemma? Eller springer du till en tvätt-stuga? Varför detta är intressant vet jag inte. Men tydligen är det väldigt viktigt för mig. Jag frågar ju. Herregud vart har jag tagit vägen egentligen?!

Kenzas svar: Lite sjuk är du ju. Haha, nädå. Min DRÖM är att ha tvättmaskin hemma, men om jag inte vill ha den i vardagsrummet så får det vänta tills vi flyttar till större ;P

Reply
gianna

Im sooo happy to see that you finally had a beautiful and relaxing day with your friends. thats what you needed and i am happy that you finally had a little free time after all that pressure. thats what life should be about…to have a good time. always remember the most important in life is to have a good time and to feel good and enjoy every single day. you never know what tomorrow brings so dont put to much pressure on yourself and just remember to have a enough time for yourself and enjoy. much love from germay <3

Kenzas answer: Thank you Gianna <333

Reply
Rena

It was an really good idea to have such a relaxing day :) I have tomorrow a free day and I think I will do similar things like you, but in one thing I`m absolutely sure: that I won´t look as beautiful like you even if I put on tons of make up ;)

xx from Bavaria, Rena

http://dressedwithsoul.blogspot.de/

Reply
Smiley

Ibland är det de små sakerna som verkligen gör ens dag. Att man har hunnit träna, handla mat, gjort hemmet fint och bara slappnat av kan ibland vara det bästa. :)

Reply
LISA

Din dag lät ju hur kul som helst faktiskt ;)

Jag har ju bara suttit hemma, och latat mig lite. Men sedan tog jag och min lillasyster en tur med våran vattenballonger, vi kastade lite. Och den som inte fångade rätt fick vatten på sig och vi hade det riktigt kult !! Sov gott med.

Reply
Yasmine

Jag såg dig igår, när du fikade.. Så otroligt vacker, men ville inte komma fram och störa

Reply
Madelen

Vilken skön dag, älskar sådana dagar!! <3
Jag var hos min farmor o farfar hela dagen tills jag cyklade till träningen. Helt okej dag! ;)

Reply
Emmi

I suck at swedish but I try to read your texst in swedish tho.. So when I read your title I was like “What? Bra day?! Are we going to see you in bra or what” :D

Reply
Sanne

Min första kommentar någonsin Kenza! Jag har ändå läst till och från sen 2007.. :)
Ville bara säga att det här inlägget var väldigt fint och ärligt och jag blev liksom lite harmonisk av att läsa det. Man förstod så bra varför det var en bra dag. Kram på dig!

Reply
saga wihlsson

Låter som du haft en mysig dag med dina vänner och fått mycket nytta gjord. Själv har min vecka mest haft fokus på mitt körkortstagande. Lektioner har tagits och teori har pluggats. Förhoppningsvis kan jag ta körkortet i slutet av sommaren! :)

Reply
Andy

Humlan is back! Perfekt. Bilder tack.
Var ska hon jobba nu? Samma ställe som förut?
Har en liten crush on her.

Reply
Sanna

jag fattar mig inte på folk som bara läsa halva inlägg och gör sina egna slutsatser utan att ens bry sig om vad det står.

folk som inte fattar varför dom skrev på instagram att dom skulle på bio, LÄS IGEN !
Det är väl inte så konstigt att dom gjorde det för att dom ville överraska sin kompis, vad är problemet ?!

Askul tjejen att ni gjorde en överraskningsfest för henne , hoppas ni hade en underbar kväll !

Reply
kit

Hej Kenza.
Vill du kommentera detta inlägg på er instagram? Är ert namn inte godkänt ännu? Är det det som är ert “tekniska” problem?

“andreas_from_the_revellers
Inte för att jag personligen har något emot att hon använder samma namn (delvis) som oss, men jag kontakta ändå PRV för att se hur de godkänner namn. Tydligen hade de fått in ganska många som motstrider sig IvyRevel runt om i Europa, ett namn som de ännu inte godkänt. Så där har ni ETT problem. Vet dock inte om det är det “tekniska”. Hoppas det löser sig!”

Kenzas svar: Nej det är inte det som är det tekniska problemet, då hade vi inte kallat det för ett “tekniskt” problem. Som jag sa så har vi haft problem med kopplingen mellan vår webbshop och ordersystemet. Ordrarna har inte registrerats på rätt sätt. Nej vi har inte något problem med vårt namn. Företag som har namn som inte ens är lika IvyRevel (t.ex. det ena säljer högtalare) har motstridit vår registrering på IvyRevel som två separata ord, men våra advokater är på det (t.ex. så släpper vi registreringen av punkten “högtalare” och det högtalare-företaget har godkänt det) och det är ingenting som kommer påverka oss. Det ni måste förstå är att sånt här tar flera månader att få igenom och därför är det ingenting som syns som “godkänt” än. IvyRevel som ett ord kommer utan tvekan att godkännas, då det inte är likt de andra för fem öre. Kram!

Reply
Finlandssvensken

Hej Kenza!

Jag vill bara säga att fast jag inte känner dig så har jag ändå känt oro över dig och ditt stressiga jobb och att det ska påverka din hälsa. Vi vill nog alla ditt bästa , du är en så genuin och fin person. (Jag är själv inte i mitt bästa skick när det gäller den psykiska hälsan, depression. Och det önskar jag inte till någon) Jag vet att du är bra vän med Tyra och hon har ju haft det väldigt tufft och stressigt med sitt företag och sin hälsa. Så SE TILL att ta hand om dig! Stressa inte sönder dig! Det är en lång bit att gå tillbaka sen när man blir utbränd! Se till att ta tid för dig själv så att du mår bra och inte går i väggen. Du är så ung och har en lysande framtid framför dig! Jag önskar dig all lycka och välgång! :)

KRAM

Reply
Johanna F

Vad kul att du börjat svara på kommentarer! Det gör en mycket mer motiverad att både läsa och kommentera :-D fortsätt så, jätteroligt!!

Reply
Sofia

Måste börja med att skriva att du är en av världens vackraste människor! Måste vara underbart att få hålla på med saker man älskar så mycket, jag undrar hur du och din pojkvän får ihop det, har ni båda mycket att göra och stöttar varandra eller hur får ni det att funka? Här hemma känns det som man jobbar jämt och går om varandra, ett plus är att man saknar varandra

Reply
Felicia

Hej! Hur mår du? Nu menar jag inte rent allmänt utan, hur mår du? Jag vet att du inte har haft det lätt och jag bryr mig om dig :) stressa inte sönder dig med IvyRevel heller ;)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*