• header

Late night work

Det känns lite konstigt att blogga när jag vet att ni väntar spänt på nya lanseringstiden. Vet liksom inte vad jag ska skriva? Låtsas som ingenting? Vi sitter här på kontoret och jobbar på för fullt. Det stora problemet är löst (efter att det löstes så dök det upp fler och fler småproblem, men nu ska allt vara okej) och nu testkör vi allt en miljon gånger för att inte råka ut för samma sak igen. Man lär sig ständigt av sina misstag och därför vågar vi inte ge er en ny tid förrän vi verkligen känner oss helt säkra, för att slippa samma sak igen. Men det blir snart, och vi kommer förvarna er några timmar innan.

Vi vill iallafall säga TACK TACK TACK för att ni är så fruktansvärt snälla och peppande! Det här tog hårt på oss alla, men efter att ha läst igenom era kommentarer så känns det mycket bättre. Tack för att ni är så fina :*

// It feels a bit weird to update here when I know you’re all waiting for the new launch time. I don’t really know what to write? Pretend like nothing happend? We’re sitting here at the office working our butts off. The big problem is solved (after they solved it, more and more smaller issues came up but now everything is supposed to be fixed) and now we are testing everything 1 million times so that we don’t do the same thing all over again. You learn from your mistakes and therefore we don’t want to give you the new time until we are completely sure. But it will be very soon, and we will tell you a few hours ahead. We want to say a big fat THANK YOU for being so nice and supportive! This was hard on all of us, but after reading your comments it feels so much better. Thank you for being so amazing :*

Min duktiga läsare Emina har tecknat av bilden av mig i IvyRevel-klänningen! :D

56 Comments

Caroline

Så dåligt att ni inte ens kan säga ett nytt datum! Pinsamt

Kenzas svar: Läste du inte vad jag skrev? Vi vill ju inte ge er en ny tid förrän vi är helt säkra, för att slippa göra er besvikna igen. När allt fungerar som det ska till hundra procent och är testat en miljon gånger, DÅ lanserar vi bara några timmar senare (för att ge er lite tid att förbereda er). Kram!

Reply
Hanna

De är värt att vänta på denna kollektionen! Så himla fin!! :) ni gör ett super bra jobb!

Reply
Dixi Wonderland - Hemmafru vid 22 års ålder

Alltså människor som Caroline får mig att undra om vissa aldrig fått lära sig läsa? Varför har folk så svårt för att läsa texten? Gäller ju inte bara din blogg utan har även sett på din instagram att folk frågar vart du köpt något och så står de i texten haha.

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!
Sen skulle det bara bli ett jävla liv om ni öppnade hemsidan och så slutade saker fungera medan vi shoppade. Då skulle det bli drama om något haha.

Ta den tid ni behöver Kenza :)

Reply
Anna

Du är så fin kenza! kan inte vänta tills ditt nya märke öppnar. Skulle blivit världens lyckligaste om du kunde ta en titt in i min blogg! Kram! :D

Reply
Matilda

Det är viktigt att ha tålamod tycker jag! Ta det lugnt Kenza och stressa inte för mycket, då kan allt bara förstöras igen! Få till det ordentligt, och pressas inte allt för mycket! :)

Reply
Signe

Skulle precis skriva samma sak som Teodora, förstår inte hur du orkar vara så trevlig i alla dina svar. Vad du än får för kommentarer så lyckas du ändå ge ett trevligt och konstruktivt svar. Starkt. <3

Reply
Trang

Tycker så sjukt synd om dig ibland. Att du måste svara trevligt på taskiga och idiotiska kommentarer.
Krävs mycket självdisciplin, otroligt starkt av dig :)

Reply
Linn

Du använder ju klackar så himla ofta, nästan dagligen. Får du aldrig några problem med dina fötter eller ryggen, typ nageltrång??

Du är BÄST, ser upp till dig!

Reply
Emina

Åh vad kul att du ville använda min bild här! :) Länk till min blogg är: eminacreations.blogg.se Hoppas ni inte jobbar ihjäl er för att få iordning allt. Kul att se hur allt bli sen :)

Reply
Johanna

Att människor orkar bry sig och kommentera om det. Huvudsaken är väl att det händer nån gång! Har jag väntat på paket från andra sidor i fem veckor så kan vi väl alla vänta på en lansering ett par dar? Det vi har sett hittills har ju varit superfint. Så den som väntar på nåt gott kan väl inte vänta för länge? Och för att slänga in en klyscha till till er alla, no pain no gain?

Reply
Dana

Tag dig ikke af dine haters Kenza, hellere fixe problemet nu, end at skulle lukke hjemmesiden pga. fejl flere gange

Knus og kram <3

Reply
Amalie

You are so great Kenza. And i’m sure everybody is just even more excited now. Love from,a faithful reader:)

Reply
Elin

Så otroligt fin teckning! Åh, hoppas allting funkar snart! Är såå nyfiken och sugen på att handla ;D

Reply
Julia

Förstår hur jobbigt det måste kännas för dig, men tänk på hur bra det kommer bli sen! Kram

Reply
Jag

Haha, älskar dina svar, you go girl!
Längtar som tusan till lanseringen, tråkigt för er att det inte funkar som det ska.
Men den som väntar på nått gott…
Kram på dig!

Reply
Mimmi

Seriöst alla hatkommentarer går mig på nerverna, det är ju inte så att det är hennes fel att tekniken krånglade. Hon är också en människa! Och det att hon har ett drömjobb betyder inte att det är lätt och att hennes liv är utan problem. Gud människor, väx upp!

Reply
Elianne

Ignore the negativity!!! You worked really hard so i understand this must feel like shit!

No worries Kenza! Life is not always going as plannend. We understand that :)

Lovelovelove xx

Reply
Jennie

Förstår precis hur jobbigt det måste vara och även fast man är lite smått otålig att få se allt så är det helt ok! Tycker jätte synd om dig som måste gå igenom detta när du jobbat så hårt och varit så passionerad!
Glöm inte att slappna av lite och låta dom som kan göra något göra de, kram :)

Reply
Rebecca

Hahaha du måste bli galen av att behöva svara såna trevliga svar till ett arsle jag tycker synd om dig. Hoppas du har nåt annat bra sätt att få ut det på så du inte blir galen. Oavsett om ni släpper det idag eller nästa vecka så kommer lika många vänta om inte fler :)

Reply
lina

Jag är så spänd på att shoppen ska öppna. kan knappt bärga mig! jobbajobbajobba kenza :)

Reply
Amanda

Gud jag älskar dig jätte mycket Kenza! Världens finaste är du! Är sjukt taggad inför ivyrevel! Du gör ett jätte bra jobb och det älskar vi! :D ♥

Reply
capture101

Hoppas ni alla på kontoret är lite lugnare idag! Vi väntar med spänning på resultatet :D Det blir ju inte alltid som man har tänkt och hoppats men ingen dömer er för det! Jag tycker annars att det är bra att ni väntar tills ni känner er helt säkra! Det är ju lika viktigt att ni är nöjda som vi är nöjda :) Ha en fin dag <3 puss!

Reply
Sanna

jag skulle tycka det vore superintressant att veta mer om ert företag. hur många är det som jobbar med det ? vilka är ni ? vad har ni för olika uppgifter och hur går en dag till ?

Reply
Sara

Du är så jävla duktig Kenza, döda inte dig själv på vägen bara. Alla väntar så länge det behövs.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*