• header

THE IVYREVEL DENIM JACKET

Denim jacket from IvyRevel (get it here) i’m wearing size XS

Den här jeansjackan är så jävla grym. Jag älskar den! Den är kort & boxig med en skön oversize-känsla, guldiga nitar på kragen, perfekt tvätt, och vill man så rullar man upp ärmarna och då syns det blommiga fodret.

// This denim jacket is so freakin’ awesome. I love it! It’s short and boxy with a cool oversize feeling, golden studs, perfect wash and if you want to you can roll up the sleeves to show the flower printed lining.

125 Comments

Maria

Oh i love it! Do you show Outfit picture? I think Dr Martens boots & Levis shorts would be good mix for it but interesting to know what you are wearing with that jacket!

Kenzas svar: I think so too! I wore levis shorts and my air max actually. :)

Reply
S

Vilket HÅN haha!

Kenzas svar: Hån? Rån? Smörgåsrån? Eller vaniljrån. SÅ goda!

Reply
jossan

Oj sån fin. Den vill jag ha! Tror du att den ser lika bra ut på en kort person?
Kram! :D

Kenzas svar: Min bästis är 158 och hon såg bad ass ut i den! :)

Reply
Elin

Kommer du ha nån läsar träff någon dag? Jag bor i överdelen av Sverige så jag kan inte glida till Stockholm tex. idag så snälla kan inte du ha en läsar träff snart och snälla skriv ut det på din blogg kanske en vecka innan.I LOVE YOU KENZA SUITEN!!

Reply
Nicole

Jätte snygg jacka! Hela kollektionen är super snygg! Känn dig stolt över dig själv och det du gjort, för du har gjort allt så grymt bra! Och jag bor i nice, så om du vill ha några förslag på vad du kan göra (utöver turistattraktionerna) så är det bara att höra av dig! ☺ Puss!

Reply
Andrea

You’re lookin’ great! Love the jacket :) Can’t wait to see more stuffs from IR :)

Reply
Paula

Why ivyrevel.com doesnt work ? :( When i coming to the page i see only logo.. nothing more..

Kenzas svar: We haven’t launched yet! Soon!!

Reply
Vicki

Hur uttalar man ens “ivyrevel” är det så som det stavas eller är det typ “ivyrevil” Tacksam för svar!

Reply
Lovisa

Kenza du är så vacker! Jag förstår inte varför du envisas med att göra den där posen där du gör duckface och peace! Snälla förklara det för de andra bilderna är helt otroligt vackra i detta inlägget.. kram! :)

Reply
Hanna

Har du gjort något nytt med ditt hår? De är mycket mörkare där uppe! Är ialf skitsnyggt!!

Kenzas svar: Nej det är bara ljuset och redigeringen på bilderna som gör att det ser så mörkt ut. :)

Reply
Thora

Hi Kenza!I was wondering in what price range the Ivyrevel clothing will be? Are they cheap or very expensive :)?

Good luck with the brand!

Reply
Ellinor

kul att se att klädmärket blivit så lyckat! Riktigt fina kläder. Men undrar vart produktionen av kläderna sker? Tror verkligen att folk skulle uppskatta och ta dig mer seriöst som designer och företagare om du berättar lite om var produktionen sker och lite varför. pusss å hej

Reply
Emmy

Vad kommer jackan att kosta ungefär? Skit snygg verkligen, letat efter jeansjacka ett tag nu och I think this might be the on. Haha :D

Reply
Anna

Hej när ska du lägga ut var du donnerar pengarna? Hoppas på något som gynnar kvinnor!

Reply
Chuck

Galet snygg combo av det mjuka i blommorna och hårda i denim. Väldigt bra val av jeans jacka, den passar din stil perfekt!

Reply
Eva

I can’t wait!! really.. you just show those gorgeous outfits and I’m like crying out for more!

by the way, have you been at hairdresser lately?

Reply
Kicki

så taggad! hoppas inte allt är för dyrt bara, har spanat in på massa olika kläder du har haft på dig :) synd att sidan inte funkade som den skulle i tisdags :/

Reply
Uppmärksammas!

Hej Kenza framförallt och hej alla ni andra.
Jag har nyss skrivit om en händelse som handlar om mig. Om hur det var att vara 18år och råka ut för att ens pojkvän behandlar en psykiskt och fysiskt dåligt.
Som tur är tog jag mig ur detta.
Jag vill hjälpa så många tjejer/killar som möjligt som befinner sig i denna situation. Om jag klarade av det så klarar vem som helst av det.
Det enda jag vill är att kunna hjälpa och jag vill att detta ska tas upp!

http://belindai.se/2013/june/ett-liv-en-18-aring-aldrig-ska-fa-uppleva.html#comment

Reply
Johanna ♥

Snyggt! Allt är verkligen grymt matchande :D
Har du någon gång inte funderat på att använda andra färger på dina läppstift? :) Även fast rött är super snyggt!

Reply
frida

Men vad faaaaan

Nytt lanseringsdatum? Vad hände med att fixa så fort som möjligt? Ni vaniljrånar alla oss här som suttit och uppdaterat tvåhundra gånger om dagen för att hoppas att ni fixat det.

Skojar alltså. Iallafall mest skoj. Lite real deal.

Räkna ner till ett datum är bara kul en gång. Faktiskt. Om ni ska ha ett nytt lanseringsdatum please make it typ Lördag. Max.

dock JÄVLIGT snygg jacka om jag får svära, är väldigt imponerad av alla dina kläder och har själv bestämt mig för att köpa shortsdressen. Kanske därför man blir lite otålig.

Lycka till nu med den där jäkla lanseringen alltså.

Reply
johanna

Går det lätt att ta bort nitarna på jackan själv? Tyckte jackan va skitsnygg förutom att jag är så trött på alla dessa nitar överallt.. Vore tacksam för svar för skulle gärna köpa den i så fall :)

Reply
Annie

Jag kan intevänta längre tills IvyRevel! Men om ändå systemet funkar så kan ni väll öppna sidan?:) Kollar din blog var femte minut om uppdateringar om ivyrevel

Reply
Annika

Ooo så nice den ser ut!!! Ja vill o ha den ;)) ha du annars färja ditt hår? De ser mycket mörkt ut i bilderna! :D

Reply
Sofia

This denim jacket is amazing ahhh I want it!! The studs and all ohh = perfection! I love he way you stuyled it and the jewlerry is gorgeous! Now follow the blog :)
Sofia x

Reply
Blobeliblobeli

Jätte fin som vanligt!! Jag skulle med glädje bära ALLT som jag hittills sett från Ivyrevel. Ditt hår var tydligen bara mörk pågrund av ljuset (jag hade tänkt fråga om det innan jag såg att du svarat på en kommentar med samma fråga som jag ställde mig) Men du hade verkligen passat i mörkt hår! …Fast du passar ju i …. Allt…. :D fortsätt med det du gör, du äger på det!

Reply
Alexandra

Åh helvete vad snygg!!!!!!
Vet du att du praktiskt taget skulle göra min dag om du svarade mig, så om du kunde ta dig tiden och skriva något så tramsigt som typ ‘köttbulle’ som svar till mig, så skulle jag fangirla i en vecka xD
KRAAAAAAAAAM

Reply
Anja

Hej kenza:) först vill tacka för en mycket bra blogg, jo jag läste att din klädkollektion inte har släppts ännu eftersom det beror på teknika fel, det är väldigt tråkigt ,en del säger även att många länder i europa inte har godkänt namnet stämmer verkligen det, jag tror säkert att många dina läsare undrar varför ni inte nämner någonting

Reply
Rita

Hej kenza! ♥ tacksam om du svarade för det är så att när jag går in på ivyrevel så kommer det inte upp något utan det står bara ivyrevel.com i mitten av skärmen. Ska det vara så eller är det min mobil som inte fungerar?

Reply
Siri

Alltså gud va snygg!!! :O Normalt så brukar det vara typ tre plagg som jag tycker är riktigt snygga från olika kolektioner men alla kläder (jag sätt hittills ;) ) från din kolektion är så himla snygga! Du är så duktig! Älskar din stil!
Kram <3

Reply
Wilma

Varför går det inte att komma in på hemsidan? Det står ju bara namnet på sidan som första sak sen så går det inte at trycka någonstans? :O

Reply
Gianna

Hey Kenza.
Lovely jacket :-)
I love all the Ivyrevel things you showed till now.

But Ive got a question
Did you dyed your hair darker in the last time ?
They seem so dark.
But it looks perfect like always.
And can you show us what hairproducts you use when youll have got more time for your blog again ? That would be sooo great!

I’m a super big fan
Lovely greets from Germany

Reply
Julianna

Ååh, riktigt snygg! En fråga, kommer plaggen finnas i storlek Large? Hade blivit jätteglad i så fall, de lite extra kurviga tjejerna ska väl också få använda ditt märke? :3

Reply
Anne

Hey Kenzas!

You look incredible beautiful. I’m new here, so I have a small question:

What lipstick do you use?
It looks so nice

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*