• header

LIVE!

Live from Summerburst! Having the best day ever cause my babe Humlan is home!!

20130615-184841.jpg

46 Comments

Amanda

åååh du är såå fin, du förstår inte hur mycket jag vill se ut som du! men jag undrar bara varför ni kom på smeknament Humlan till Alexandra! ;) kram

Reply
Anonym, okej?

Jag måste få ta upp en sak, Kenza. Det är angående din nya kollektion IvyRevel, grattis framför allt. MEN, jag har länge längtat efter att utforska alla dina kläder och så, men när jag gick in på http://www.ivyrevel.com var det världens svåraste att hitta. Jag fattar inte alls hur man ska göra, har frågat allt och alla om de förstår, men de förstår inte heller. Jag skulle gärna tipsa på att förbättra just det, det är väldigt väldigt svårt att hitta. Har inte hittat än så länge! Och jag som sååå gärna ville hugga tag i din klänning och massa andra kläder. Fy.

Reply
Felicia

HEJ! dina priser på ivyrevelskitet va stört överdrivna ska jag betala 1,5 miljoner för en ful jeans jacka? vadå är knapparna gjorda av guld? och det där vita innet jag har ett liknande från nelly för 199 kr! fattar du inte att din målgrupp eller fanbase är fattiga studenter???? du är inte nå jävla george bush! hatar dig jag såg så fram emot det och dig

Reply
Caroline

vad jobbigt med den gigantiska ivyrevel reklamen här på bloggen!! den gör ju så att hela bloggen flyttas åt sidan, väldigt irriterande :/

Reply
Elvira

Nu så har vi en give away på bloggen! Vinn parfymer från Estée lauder. Goa parfymer som kan bli dina om du anmäler dej till vår give away. Gå in på vår kategori “tävlingar”.

Reply
Julia

Kollade in ivy revel nu och håller tummarna för att spetsbodyn kommer in i lager igen. SÅ. FIN!!! Måste säga att jag är impad av ivy revel, för fasiken vad lättare det är att bara sätta ett namn på ngn produkt typ “approved by kenza” snarare än att göra något från scratch. Har aldrig kommenterat förut men tänkte att det var dags att skriva bra jobbat helt enkelt! Kram!
Ps. Kanske är man utseendeskadad för modellerna som anlitats är ju smalare än genomsnittet men det är gött att för omväxlings skull ha modeller som inte bär 34/xs på varenda bild. Bra tänkt!

Reply
Martyna

Vad tusan har hänt med designen? Det är väl jättebra att u har ditt märke i bakgrunden men allt bara åker omkring, alltså det har blivit så stort så man kan liksom flytta skärmen åt sidorna jättemycke and such, svinjobbiggttt

Reply
Amelie

Hej! Tänkte bara uppmärksamma dig om att man bara ser halva dina inlägg (bilden/bloggen är alltså alldeles för långt åt höger) iallafall om man har en macbook eller kör safari. Kram!

Reply
Patricia

Hej Kenza, en fråga ang Ivyrevel sidan. Jag går in på store så ploppar det upp 4 plagg bara :/
Sen finns inget mer alls. SKa det vara så? Kram

Kenzas svar: Nej! Du måste scrolla till höger! :) Kram Kenza

Reply
Sofia

hej!

Jag läser din blogg hela tiden och jag vill verkligen att du byter tillbaka header. Annars så är denna blogg som en reklamplats. Jag älskar din blogg super mycket och vill att du ska ta en utav dom som läsarna har gjort!

Reply
Elvira

Nu så har våran blogg en liten tävling där ni ska gissa en kändis… Den som svarar rätt först får en länkning och en överraskning imorgon…. Hmm tror du att du är kändis galen?

Reply
Amanda Sand

Hi Kenza. First of all, I want to tell you that I really admire you and your blog. I have had a blog before but deleted it when I got to busy. In the past two years I’ve really wanted to start up a blog again. So I would like to ask you if you had som tips to start up a blog with success.
Xoxo Amanda

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*