• header

@ Utecompagniet

20130615-164549.jpg

20130615-164605.jpg

Vi sitter och dricker vin i solen! Snart ska vi upp till Stadion för SUMMERBURST hela kvällen! :)

// We are sitting in the sun drinking wine!

34 Comments

Elvira

Nu så har vi en give away på bloggen! Vinn parfymer från Estée lauder. Goa parfymer som kan bli dina om du anmäler dej till vår give away. Gå in på vår kategori “tävlingar”.

Reply
Vendela

Hur är det med Alex? länge sedan du skrev om honom!
Tack för världens bästa blogg :* <3

Reply
Julia

Hej, jag tycker att det är tråkigt att så mycket av Ivyrevel är här på din blogg. Bloggen handlar ju om dig, även om jag förstår att Ivyrevel är en stor del av dig så blev bloggen rörig och svår att läsa när du har det som nu. Jag älskar dig och din blogg men kommer att sluta läsa den eftersom att det är så jobbigt att läsa nu när det är som en stor reklamsida för Ivyrevel.

Kram Julia

Reply
Inte bitter, men besviken

Blev de här plötsligt en Ivyrevel blogg? För jag ser inte ditt namn Kenza någonstans på headern, och vanligtvist brukar ju headern presentera bloggen.. Så jag antar att allt är ivyrevel som det bara går att bli, tråkigt.. förstår du att glad över ditt nya klädmärke och allting, men varför bytte du ut din header? vi läsare är redan medvetna om att du har lanserat egen kollektion, du behöver inte trycka upp det i fejset på oss med den nya headern.

Reply
Antonia

Är det bara jag dom inte ser din header??? Eller har du tagit bort den? Puss<3

Reply
Anonym

Ser inte vad du skriver då det är så här! :/ Och varför så mcyket om Ivyrevel hela tiden?..

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*