• header

BUG-A-BOO

Jag älskar att lyssna på “gammal” musik, musik man lyssnade på när man var liten och dansade till på alla discon i skolan. Jag kan liksom gå ut på en powerwalk med Five’s “greatest hits” i öronen haha. På tal om Five så händer det att de spelar “Everybody get up” ute på dansgolvet och då är jag den som står och gör dansen de gör i videon. Five var min absoluta favoritgrupp när jag var liten. Jag var SÅ kär i Scott, hela mitt rum var tapetserat med bilder på honom som jag brukade pussa på varje kväll haha. Hade ni också nån från en grupp som ni var besatta av?

Nu spelar jag Destiny’s child här på kontoret och sjunger med till bug-a-boo. :D

// I love listening to “old” music, music I danced to at the school discos when I was a kid. I can go out on a powerwalk listening to Five’s “greatest hits” haha. Speaking of Five, sometimes they play “Everybody get up” on the dance floor and I’m the one doing all the moves they do in the video. Five was my favorite group when I was a kid. I was SO in love with Scott, the walls in my room were full with pictures of him and I used to kiss them every night haha. Were you also obsessed with some boy band member? Now I’m playing Destiny’s child here at the office, singing along to bug-a-boo. :D

36 Comments

Lina

Jag var mer en Spice girls-tjej! Affischer, urklipp från tidningar, de där himla samlarkorten som man skulle fylla ett album med, pennor, sudd, inbjudningskort(!), tröjor, halsband, nyckelringar, VHS-filmer som var inspelade från tvn, dubbeltter av skivorna, uppträdde inför hela samhället där jag bodde (Jag var Emma) OSV OSV OSV OSV. Det var Crazy! I love it!

Reply
Sabina

Haha japp, Nick Jonas från Jonas Brothers var min absoluta favorit och precis som du pussade jag honom gonatt, godmorgon o sjöng lite då o då. Haha

Reply
Valentina Badri

Braaaa vaaaaal! Du kunde inte välja en bättre låt älsk, är man ett riktigt pro hinner man sjunga med i versen! Såååjaaaaa!

Reply
Marica

Älskar också att lyssna på “gammal” musik. Jag är dock lite yngre än dig så
jag har annan mellanstadiemusik som jag lyssnar på haha :P

Reply
Lisa

Haha! Kul att du också var tokig i scott i five när du var liten! :D de var jag också!! Five var mitt favorit grupp också när jag var liten, och Aqua och spice girls! Nu måste jag också känner jag lyssna på dem! ;) you go! Underbar blogg du har! :)

Reply
Sara

Jag var heeelt besatt av Taylor, mellanbrorsan i Hanson. Jag, en tjejkompis och en killkompis bildade ett eget Hanson när vi gick i mellanstadiet. Och jag o tjejkompisen bråka om vem som skulle va Taylor. Jag förlora och blev Isaac :'( Grät för jag tyckte han va så ful! Haha

Reply
Finnish girl

Haha vad roligt att höra! :D var i 11-12-års åldern besatt av Pussycat Dolls… Jag printade alla sångtexter och lärde mig låtarna utantill, kollade musikvideona och försökte lära mig koreografin, var på deras konsert och t.o.m. bad varje kväll Gud att jag någon dag skulle bli en av dem haha… Obsession INDEED!! :D

Reply
Sannie

När vi hade stängning på TOPSHOP för inte så länge sedan då spelade vi spice girls, hahha. så himla kul :’D
<3

Reply
Katrine

Jeg var veldig fan av noen artister da jeg var liten, spesielt Britney Spears var jeg helt oppslukt av. Haha! :-)

Reply
Johanna

Jag älskade Hanson! Och dom är faktiskt mina största idoler än idag! :) De gör fortfarande riktigt bra musik och engagerar sig i välgörenhet och annat!
Men när jag var liten så brukade jag sätta upp håret i en hästsvans som Taylor hade, och så satte jag i en liten flätad slinga som var längre än mitt eget hår, bara för att han hade det! haha. Kommer ihåg att jag hade en magtröja med deras bild också. Jag kommer ihåg när jag fick åka ner på stan, fem år gammal, tillsammans med mamma, för att köpa deras första skiva, åh, vad jag längtade hem från sexårs varje dag så att jag kunde gå hem och lyssna på skivan! ;)

Reply
Jossan

Nja, jag har inte varit sådär läskigt besatt som småtjejerna är i One Direction och Justin Bieber… men älskade Spice Girls, Backstreet Boys och Aqua. :) (Älska 90-talet). Även Five.

Reply
Petronella

Ååh, 5ive var ju så bra! Scott var min fave också… Vet du att de försökt sej på en comeback nyligen i UK, i nåt program med en massa andra band som Atomic Kitten :D
Jag är 100% Boyband-tokig och Westlife är & kommer alltid vara #1, på en djupare base än att 13-åriga jag spelar WYLLT på högsta volym och sitter o drömmer om min fave lad ;-)

Reply
Lina

Hanson! Jag är lite äldre så jag hade min tonårstid på 90-talet :) Hanson-bröderna är i samma ålder som mig så självklart blev man illkär ;) Läste precis att dom släppt ny skiva i dagarna, den får man väl kolla in :P haha

Reply
Linda

Åh, jag måste svara! Känner att jag tillhör en annan generation än några här varmed jag kanske kan bidra med något också. Mina absoluta favoriter var dels Europe när det begav sig och då var jag förälskad i Ian Haugland. Bland pojkbanden var det främst NKOTB men så även East 17 och senare Take That. Är jag den enda “oldien” här? Eller det kanske rentutav finns yngre som har lyssnat på några av dessa?

/Linda (70-talist)

Reply
Hannah

Linda:
JAG ÄLSKAR TAKE THAT! 90-talist så jag missade första rundan men efter dom kom tillbaka så är jag störtkär i dom!

Reply
L

haha jag var värsta Backstreet boys fanet. från början till slut.
Men jag var även ett stort fan av Five :) Och som du, besatt av scott.

KOLLA PÅ “THE BIG REUNIION”
Du kan hitta alla avsnitt på youtube. Five är med. och Det är väldigt intressant att få höra vad som EGENTLIGEN hände när dom splittrades. ett tips bara!!!!

Reply
M.

Mina största idoler från 6-10 år var Hanson. Hanson, Hanson, Hanson. Jag var helt tokig i Hanson och alla visste om det. Jag var såååå kär i Zac, för han var så söööööt med alla små flätorna i håret. Dessutom spelade han trummor! Jag höll dessutom på att ramla av min byrå, eftersom jag klättrade upp på den varje kväll för att pussa affischen av Zac godnatt….

Reply
Solin

Jag var besatt av Pussycat dolls och trodde att jag var en av dom.. haha kunde alla lyriker verkligen! :P

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*