• header

TROY

Black lace top from IvyRevel (get it here, I’m wearing size XS) // shoes from Zara // Miu Miu bag // shorts (or should I say panties? haha) from Rebecca Stella for SOLO // sunglasses from Prada // hair cuff from H&M // bracelet + rings from Chicy

79 Comments

nån

en fråga du vet när du går ut brukar inte killar typ försöka haffa dig eller något? och händer det dig ofta?

Reply
Matilda

Hej jag undrar när klänningarna Dallas och downey kommer in till ivyrevel?
Puss o kram ((:

Reply
Malin

Snälla SLUTA skriva om bara Ivy Revel hela tiden, och ha på dig i princip bara Ivy Revel-kläder, och göra reklam för Ivy Revel. Det är så mkt så att man vill kräkas. Förstår att det är en stor del av ditt liv just nu, men det blir tråkigt att läsa om till slut!

Reply
s

asså du borde inte träna för mycket inte för att vara ful av mig men du har blivit för smal :/

Reply
Mathilda ♥

Åh vilka fina kläder!
Jag har bara en liten fråga, du bär ju nästan XS på alla kläder från IvyRevel och jag är väldigt kort (jag är 14 år så kommer inte växa mycket till) och undrar då hur lilla jag ska kunna passa i XS om du gör det? Kläderna borde ju vara alldeles för långa för mig, eller?
Jag tycker kläderna är otroligt fina men är osäker på köpa just på grund av att jag är så himla kort och det känns onödigt att lägga 600 kr på något som är för stort eller för långt. Så jag undrar har kläderna stora storlekar? För ni har ju inte mindre än XS?
Tacksam för svar!

Kram! :)

Reply
Filippa

Ivyrevel de funkar inte att beställa ifrån den, har försökt massor av gånger men de går inte. Har två av dina Jofama jackor. Men kan du svara på en fråga böjer du dina ögonfransar? SVARA GÄRNA! Bästa bloggeskan & bloggen! Kram.

Reply
Rebecca

Älskar ivyrevel kläderna!! Riktigt snygga :)

Vad heter modellen på prada glasögonen?

Reply
Sandra C

Vad har du för hår färg vill ha den men får aldrig till den jag är ute efter! Snälla hjälp mig!:(

Reply
Mari

Kul med BAra reklam inlägg som INTE är riktat till din bloggläsare som du sa?? Haha

Reply
Malin

Finns en nästan identisk topp från bikbok! Synd att nästan alla dina kläder från ivyrevel ser ut att komma där ifrån..

Reply
Synne

Hvilken mascara bruker du?

Kan duuuu pliiiis ta dette i et innlegg for jeg orker ikke se gjennom alle kommentarene eller sende meg en email?

Reply
Therese

Okej, jag drömde alltså att jag var i ditt hus (du bodde typ i ett slott) och massa folk var där, det var någon slags fest. Du hade en korthårig chihuahua i källaren pga att det var en vampyr och den smittade en massa människor i huset. Jag bestämde mig för att gå hem (bra idé?) men en av de smittade tjejerna stoppade mig och typ satte sig på mig och lät mig inte gå? De var egentligen inte så läskiga eller något men aja, jag var typ livrädd ändå, sedan ramlade jag ur min säng och vaknade och insåg att jag kanske läser din blogg för mycket.

Reply
Denise

You are soooo stunning! :)
I love love love your outfit on these pictures ! And your German tattoo (:
Kind regards from Austria <3

Reply
Nia

har du på jeansshorts varje dag? fan va trist, det är ju jeansshorts på var och varannan outfit haha… trodde inte du var så enfaldig när det gäller kläder, kan du inte försöka variera dig och sätta ihop lite snygga outfits som inte innebär jeansshorts, hade vart kul! Kram!

Reply
Emilie

Hej jag är en tjej på 13 år och jag ÖNSKAR verkligen att jag hade råd till lika fina kläder som dig!
Du är så vacker!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*