• header

MIDSUMMER OUTFIT

Dress from IvyRevel // flower diadem from Glitter // + a pair of old dirty Converse

1

111 Comments

jasmin

Kenza <3 Jag älskar dig verkligen, men jag tycker du har blivit oerhört mager. Jag vet att du bloggar om mat men du har vägt mer förr. :( Älskar dig <3

Reply
Kitiya

Världens snyggaste midsommar outfit ju!! :)
Hur får du så fin hy? Hade du massa underlags produkter eller är din hy naturligt vacker? Kram! :)

Reply
tiniizz

Är det en ny tatuering some Kenza har på handleden? Är det två små fåglar? Den var jätte fin iallafall! Kram :)

Reply
hana

Hejsan! du är bara så himla vacker och jag ser verkligen upp till dig. Det är alltid flera tusentals kommentarer och jag skriver aldrig något för att det känns som om du ändå inte kommer att se det. Men du är verkligen min förebild och hoppas verkligen att du har haft en jättefin midsommar <3 :)

Reply
mandisway - mode, skönhet, resor & allt ni gillar!

Hej! Du är unik och just för att du och din blogg är så sjukt grymma så har jag utsett er till en av “Sveriges 69 bästa bloggar!” i min egna lista. Jag kom på idén utav att tidningen SOLO och tidningen VeckoRevyn varje år gör en lista med “Sveriges 69 sexigaste män”. Jag tänkte då “varför ska man bara uppmärksamma män? Varför inte bloggare, artister eller vad som? Eftersom att jag då ville fullfölja min idé med att uppmärksamma 69 olika bloggar har jag gjort denna lista som nu får göra entré för första året idag! Du är som sagt med i denna listan, för att se vilken plats du kom på klickar du på länken här bredvid för att inte missa inlägget med listan: http://fames.se/mandisway/sveriges-69-basta-bloggar-swedens-69-best-blogs/#respond

Stort grattis och hoppas att du blev nöjd med din placering och att få komma med på listan som kommer ta stor plats i bloggvärlden om något år!

// fames.se/mandisway

Reply
Elin

Du är så grymt fin, älskar din blogg. Jag följer jätte många bloggare men du är en av dom bästa <3

Reply
sandra

hur har du gjort med ditt hår för att få det så fint? :D vad för locktång?

Reply
Silvana

Heej!
Jag älskar din blogg, din stil ja allt haha.
Skulle inte du kunna lägga ut bilder på alla dina tatueringar?
och skulle inte du kunna tänka dig att komma till Lund/Malmö under sommarlovet?
Ha det bäst puss ❤

Reply
liz tremaine

I love to wear dresses with a pair of sneakers especially with a white pair of converse shoes. It looks so cool and not to fancy :)

Furthermore I’m in love with your dress. XO!

Reply
Sara

Hej kenza, du har så fina tatueringar som jag tror är en väldigt stor inspiration för oss flesta tonåringar, därför undrar jag om du skulle kunna i ett inlägg beskriva vad alla dina tatueringar står för och vilket betydelse de har för dej, skulle vara jätte tacksam, (framförallt svalorna)
Kram Sara

Reply
Underbara bakverk

Om ni skulle läsa en bakblogg, hade ni helst velat läsa med tutorials på hur man gör bakverken eller att det bara var massa fina bilder att bläddra mellan?

Reply
Josefin

du är så otroligt vacker!! hur ser dina föräldrar ut och vem är du mest lik i din familj?:) (om detta är stötande så ber jag om ursäkt)

Reply
Jennie

jag kommenterar inte din blogg så ofta men jag vill bara säga att den där klänningen är helt underbar! en

Reply
Annie

Gud,klänningen+du=perfektion!
Vill så sjukt gärna köpa klänningen när den kommer,men sparar typ alla pengar till England om en månad:/
kram btw:)

Reply
Orkidé

Herregud, jeg må fortelle deg noe helt hysterisk morsomt: Jeg drømte om deg i natt!! Nå vil jeg ikke du skal tro jeg er en sånn creep som stalker deg hvert våkende minutt av dagen min, men jeg leste tilfeldigvis bloggen din rett før jeg la meg i går, også plutselig var du en del av drømmen min!! Drømmen min var helt syk i tillegg. Pleier å drømme litt rare drømmer, men denne tok kaka. Var en slags konsentrasjonsleir (bare ikke såå syk som under andre verdenskrig), du fløy rundt og pisket folk osv. Plutselig stoppet jeg deg, pisket deg tilbake, og begynte å snakke på engelsk (??) til deg, og skrek at jeg elsket bloggen din og lurte på hvorfor du gjorde dette mot uskyldige mennesker som meg og familien min. Du sa et eller annet om at du måtte redde broren din, fordi han var fanget eller noe? Hahhahaha! Nå hørtes jeg veeeldig creep ut, meeeen tenkte dette bare ville gi deg en god latter eller noe? :) Digger bloggen din i alle fall! Keep up the good work!

Reply
emma

hej! en riktigt bra blogg har du, du och din blogg inspererar mig väldigt mycket!!

vill även passa på att fråga om de finns några speciella klädaffärer man bör besöka när man är i stockholm ? som vi i göteborg har ju typ chelsea, tessie, raylady, tara, fiorucci m.m så tänkte om de finns några smaskiga butiker i stockholm oxå som du kan tipsa om?

eller några cafér/resturanger man bör besöka? tack för allt och hoppas på svar för besöker huvudstaden väldigt snart :)

Reply
Anonym

Kenza Zouiten, jag brukar inte kommentera men när jag såg dessa bilder så var jag bara tvungen o få ut några ord om dig, du är underbar, perfekt, och rkt vacker. Ordet vacker använder jag bara när det förtjänar o inte till vem/vad som helst och jag har insett att du förtjänar ordet vacker för du är det. Du är faktiskt min förebild, har aldrig sagt det till nån men till dig säger jag det. Hoppas verkligen du läser detta och tar åt dig texten. :*

Reply
Anonym

Kenza Zouiten, jag brukar inte kommentera men när jag såg dessa bilder så var jag bara tvungen o få ut några ord om dig, du är underbar, perfekt, och rkt vacker. Ordet vacker använder jag bara när det förtjänar o inte till vem/vad som helst och jag har insett att du förtjänar ordet vacker för du är det. Du är faktiskt min förebild, har aldrig sagt det till nån men till dig säger jag det. Hoppas verkligen du läser detta och tar åt dig texten. :**

Reply
Nora

Hej Hej! Kenza kan inte du lägga upp ett inlägg om ditt hår? Alltså t.ex vad du använder som hår shampo och sånna grejer! Skulle vara jätte kul om du gjorde det!!❤❤ Puss och Kram //Nora

Reply
Silvia

Du är så otroligt vacker kenza.
Älskar din blogg fett mycket. Din stil är så fin, vi har verkligen samma smak måste jag bara säga.
Checka gärna in på min blogg, det vore supersnällt, kram :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*