• header

QUALITY TIME

Hej bloggen! ♥

Har ni haft en bra helg? Min har varit mysig. Jag och min karl har haft lite quality time. Bara en sån grej att vi kunde sova ut och äta en god frukost ihop utan stress var så jäkla skönt. Var dock tvungen att svänga förbi kontoret några timmar idag, men efter det så drog jag till gymmet och körde två pass. Jag hade inte tränat på 3 veckor pga tidsbrist så ni kan ju bara ana hur jäkla skönt det var att få svettas lite. Nu mår jag prima (träning gör så mycket!), ska ta en dusch och sedan börja med middagen så den är klar när Aleks kommer hem. :)

// Hello everyone! I hope you had a great weekend. Mine was cozy. My guy and I had some quality time. It’s crazy how something simple like waking up late and eating a nice breakfast together (without stress!) can feel so good. I had to stop by the office a couple of hours today though, but after that I went to the gym. It’s been 3 weeks since I was there so it felt so damn good to work out. Now I’m gonna take a shower and then make dinner so it’s done when Aleks gets home.

62 Comments

Anonym

Hej Kenza! du e jättefin och har en jättefin och bra blogg! Kan inte du och Aleks göra en boyfriend tag?

Reply
Ewa

who is on this photo ? this is u’re boy ? he don’t like alike :D
all weekend i was laying in bed with my boy and dog, wathing moovies and eating some not healthy food, damn !:d but today morning i went jogging, i’m not so bad :D
visit me:
http://www.ewadymek.blogspot.com
make a comment and then i will visit u :)

Reply
Gianna

Im glad that you had a nice weekend =) that is very important, especially in hard stressful times. and you had a lot of hard weeks. So its nice to hear you had a good weekend. What I really would love to know is..how long do you work out? for example today…what did you in gym and how long did you work out? Have a nice dinner and a nice evening with your love =)
<3 <3

Reply
H

Underbart! Fin bild, gosiga hehe:)
Ville fråga har sett då att du använder syn glasögon. Använder du linser annars då?
Ha en fin kväll! Kram

Reply
Kenzas fan

Kenza, du ger mig en otroligt bra blogg att läsa om dagarna. Jag följer kanske…sju bloggar? Men det första jag gör när jag öppnar upp internet är att klicka mig in på kenza.se, för att du levererar roliga inlägg och att du är en härlig person med mycket bra klädsmak.
Måste också bara säga, fy tusan vilken het karl du har!

Reply
Christie

Wow. You need to stop your boyfriend from wearing odd clothes… because he looks super gorgeous and hot like that!

Beautiful couple.

Reply
Elisabetha

Skulle du kunna berätta hur du och din kille träffades och hur ni blev tillsammans?? Jag älskat att läsa/höra hur ett par träffande och blev tsm

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*