• header

24e juni 2013.

Hej från en trött tjej! Sitter och häller i mig kaffe på kontoret. Jag försov mig imorse och fick skynda mig till jobbet, väl framme hittade jag självklart ingen parkering och fick parkera en jäkla bit bort. HATAR att ta bilen till jobbet! Så fruktansvärt onödigt. Men jag har alltid så mycket att bära på + hunden så att gå i 50 minuter kommer inte på tal. Och jag äger inget SL-kort för jag tycker ändå inte om att åka kommunalt ensam. Däremot så har jag ju min fina cykel nu, måste bara fixa en korg till den så att Mani kan sitta där i. Googlade lite och såg att det finns speciella cykelkorgar för småhundar att sitta i. Typ denna. En sån måste jag ha! :)

Nu måste jag fortsätta jobba. Ha en bra dag ♥

// Hello from a tired girl! I’m sitting at the office drinking a lot of coffee. I overslept this morning and when I got here I couldn’t find a parking lot so I had to park my car far away. I hate taking my car to work! It’s so unnecessary. But I always have so much stuff to carry + my dog so I don’t want to walk 50 minutes. And I don’t like taking the bus/subway alone. But I do got a new bike now, I just have to fix a basket for Mani. Like this one. I need one of those! :) I have to continue work now. Have a great day everyone ♥

Got this beautiful drawing from my Polish reader “Blondeme” <3

41 Comments

Dixi Wonderland - Hemmafru vid 22 års ålder

Super bra att ta cykeln till jobbet! Motion, frisk luft och Mani kommer nog älska att sitta i krogen. Hade en minipudel som jag cyklade med i korgen och det var något av de bästa hon visste :D

Kenzas svar: Kan tänka mig att Mani kommer älska det! Beställde hem en “hund-cykelkorg” som man fäster på pakethållaren. Där fram behöver jag en vanlig korg för mina grejor. :)

Reply
Vendela

Att du inte tycker om att åka kommunalt själv, har det att göra med att folk stirrar/inte låter dej vara ifred? Helt sjukt isåfall, det förtjänar du inte :( Hoppas du får en fin dag, kram!

Kenzas svar: Äh, stirrandet kan jag ta (även om jag aldrig kommer vänja mig vid det) men däremot stöter man på lite jobbiga människor ibland. Folk som ska “skoja med en” och leka tuff framför sina vänner, eller skrika saker.. Folk är oftast väldigt snälla mot mig men ibland träffar man på en och annan idiot och det kan vara rätt obehagligt när man är själv. Ha en fin dag du med! Kram <3

Reply
Linda Cathrine

Jag köpte en vanlig cykelkorg på biltema och så har jag en filt i när Frans åker med :)

Kenzas svar: Jag tänkte också köpa en vanlig cykelkorg först, men sen kom jag på att Mani kanske skulle hoppa ur om han fick syn på typ en fågel (eller en humla haha) så då känns det tryggast med en hund-cykelkorg med galler. :)

Reply
Ardiana

Kan du inte berätta hur mycket den gröna skjortan från Zara kostade, den från det tidigare inlägget. Hade varit jättesnällt om du kunnat göra det? :)

Tack på förhand! :)

Kenzas svar: Minns tyvärr inte! Kanske 299-399 nånting? Försökte leta efter den på Zaras hemsida men jag hittar den inte.. :(

Reply
Alice

Will you take pictures of your everyday life? I love them! Also I loved your video so much on Instagram btw so pretty! Prettiest girl I’ve ever seen

Reply
S

Blondinbella skrev en fin mening angående dig och ditt klädmärke, var gulligt tycker jag!
Vill dessutom säga att det är kul att du svarar på kommentarer då och då, det är gulligt av dig :)

Reply
Catta

Åh, jag har länge letat efter vart man kan köpa en sån korg! Om du hittar så måste du berätta vart du köpte den ;)

Reply
Marie

Åh men Gud vilken praktisk korg! Men tror du inte det är smartare att ha mani där framme och grejorna där bak så du har koll på den lille krabaten? Tänkte ifall man inte märker vad som händer bakom en när man cyklar ju.. Har själv en liten chihuahua hihi :)

Reply
Lynn

Vad kul med korg för den lille :) jag har det till min och han älskar att sitta i den och titta på allt som susar förbi. Himla smidigt också eftersom man inte kan cykla med dom bredvid som man kan med en större hund :)

Reply
RockMamma

Jättefin teckning, vilken talang!
Appropå transport till jobbet, kan inte taxi vara ett alternativ när du har mycket att bära och cykel de andra dagarna? Bra med en korg med nät om man skulle köra på en trottoarkant eller så, då kan voven flyga i gatan annars.

Reply
Aki

Jag förstår att det känns obehagligt men tror vissa “stirrar” för att du e vacker :D även liksom vi vanliga människor blir stirrade så du som offentlig bloggare som även valt att blogga offentligt vet ju att sådant händer man får liksom vara med på att det kommer hända när man valt att blogga offentligt

Reply
Angelica

Du kan köpa cykelkorg för hundar på chicdog.se som ligger på regeringsgatan 85 ! :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*