• header

Underklänningar

Jag förstår inte varför jag inte äger en enda underklänning? Det är ju perfekt att ha under t.ex. virkade klänningar, eller korta klänningar som kan blåsa upp (jag kör dock alltid på tighta små tubkjolar under vippiga klänningar/kjolar). De här ovan kommer från Lindex och kostar 299 kronor styck. Har ni nå andra tips på grymma underklänningar? Jag tänkte ge mig ut på stan och haffa en i vitt, svart och beige!

På tal om underkläder, jag upptäckte precis att jag haft trosorna bakochfram hela dagen. Tyckte väl att det skar in i stjärten lite väl mycket idag. ;P

// I don’t know what to call these in english. Shaping dresses? Anyways, I don’t understand why I don’t own one? It’s perfect to wear under crochet dresses for example, or dresses with a bit see through fabric or short skirts. These two are from Lindex, 299 SEK each. I need one in white, black and nude! Speaking of undies, I just discovered I’ve been wearing my panties backwards all day. No wonder I had to pull them out of my butt like a million times today. ;P

84 Comments

Emma

Hahahaha, skön du är som berättar om trosorna. Har varit nära att göra samma sak några ggr men kommit på att de suttit fel.

Reply
Vendela

Trosorna bak o fram, hahaha! Fler än jag som är lite förvirrade, skönt att veta ;) :*

Reply
Caisa

Twilfit har jättebra underklänningar! Jag som är lite kurvig så har jag köpt en som håller in allt ;)

Reply
Hanna J

Jag har försökt hitta bra underkjolar ett tag nu men eftersom de är i så glatt material tycker jag alltid att de har en tendens att åka upp som ett skärp :/ hoppas att någon i kommentarsfältet har tips på var man kan köpa bra sådana! Eller så får jag köpa en underklänning som är lite vidare och därför kanske är mindre benägen att hasa upp…

Reply
Marica

Äger inte heller någon underklänning så jag har tyvärr inga tips!
Skrattade btw. ihjäl mig lite åt att du haft trosorna backpochfram hela dagen, haha!

Reply
Michaela

Haha du är rolig du! Hade samma trosproblem i fredags! När man stressar och är trött på morgonen blir det lätt så haha =P

Reply
Gianna

you don’t understand why you don’t own one? BECAUSE YOU DONT NEED ONE honey…look at your PERFECT body…haha you really dont need a shaping dress because your shape is insane! hug <3

Reply
Angelique

They’re called “slip” :-) (in Germany that’s what we call panties, but whatever)

Reply
Jonna

“jag upptäckte precis att jag haft trosorna bakochfram hela dagen. Tyckte väl att det skar in i stjärten lite väl mycket idag”

haha, du är så skön Kenza! :D

Reply
Märta

Indiska! Finns i svart o vitt. Skitbra e dom. Sen kan man reglera de smala banden som på en BH. Användbart så in i fan.

Reply
Hanna

De från lindex är inte bra, kjolen glider upp när du går trots “gummit” längst ner (speciellt om man en lite kallare dag vill ha strumpbyxor. Och använder du inte axelbanden så åker den delen ner och sitter under brösten. Dvs när du gått en längre stund har du lite skydd över magen son är väldigt knöligt.
Ska du bara ha en för att “ha under” och inte för att slimma till kroppen så rekommenderar jag att du köper en lösare variant.
Ha det!

Reply
Nicki

det är verkligen perfekt med underklänningar men det är en sådan sak som är så tråkigt att köpa även om de är bäst under! Har än så länge bara en vit

Reply
Maja

H&M har långa linnen (så pass långa att de räcker nedanför rumpan) i alla möjliga färger.
Dem använder alltid jag och de kostar bara 99 kr.
Önskar dock att de hade lite smalare band!

Reply
Hilda

Haha har alltid haft tighta linnen under, tillslut frågade faktiskt min mamma mig varför jag inte köper en underklänning så istället så började använda underklänning istället, sååå mycket bättre!

Reply
Albina

Hej Kenza! Jag hittade en på H&M fast bara en svart och den kostar endast 79:50! Tyvärr finns den inte i vit & beige. Den är dessutom en tubklänning vilket är mycket mer praktiskt enligt mig haha :) Ha det så bra, KRAM! (märkte nyss att man bara kan beställa den(online exclusive).. haha, förlåt!)

Reply
Amanda

Jag har en exakt sådan vit underklänning från Lindex under min virkade klänning från emmaoclothing. Funkar helt perfekt, det är som om underklänningen är gjord för att passa hennes virkade klänningar! :)

Reply
Emma

Noa Noa har jättefina och bra underklänningar, riktigt sköna är dom oxå! :)

Reply
Petra

Jag har just den där från Lindex och tycker den är super – speciellt till det priset!

Reply
Emilia Wahlström

Köpte själv min första underklänning härom sistens! En svart på rean på Monki, tror jag pungade ut 50:- för den, kalasbra! Lycka till med IvyRevel, tror på dig! Puss

Reply
Vanessa Wilson

Indiska har perfekta och superfina. För 99:- till 179:- kan du fynda svarta, vita och beiga underklänningar med spets nertill eller utan, har flera stycken and I love them! Kram

Reply
Patricia Johansson

Hahhahah!! Kenza du är klockren!! Fick nyss dagens asgarv! :D Tackar:)

Reply
Olivia Görmarker

På VILA köpte jag en sorts underklänning som är i något glansigt material vilket gör att det inte blir några fula veck eller liknande om man skulle ha den under en tight klänning. Hade min under min förra skolavslutningsklänning som var vit och tyvärr väldigt genomskinlig och det syntes knappt alls.
Köpte den som sagt på VILA och den kostade ca 249 kronor och jag tror att den hör till deras basic-kläder så den finns nog i år också. :)

Reply
Jasmine

Yo!

TWILFIT(om det nu stavas så) har bra grejer, i flera olika varianter. De är även av bra kvalité, har ett underlinne/underklänning själv. Kolla in där!

Reply
Liina

i love how random you sometimes are! extra credits for the courage :) and, of course. you always look lovely, such a delight!

Reply
elina

eller när man upptäcker senare på dagen att man tog på sig trosorna ut och in…:)

Reply
Beatrice

jag har en underbar underklänning från Indiska. Elfenbensvit i 100% viskos, kostar 149 kr. Den är dock nästan knälång men passar perfekt till en längre klänning. Funkar som den är också, jätteskön en varm dag!

Reply
lisa

Hade en sådan på studenten, inte bra alls. Sprang in i en affär och köpte vita cykelbyxor istället. Slutade med att klänningen satt som en magtröja. hahah

Reply
Karin

Åhléns har superbra underklänningar från sitt eget märke. De är lite tjockare i tyget över magen så man kan käka en brakmiddag utan att magen putar ut mot slutet av kvällen. De glider inte heller omkring som vissa underklänningar lätt gör! Ungefär samma pris som de från lindex!

Reply
Ellen Johnson

Hahaha detta inlägget är ju totalCP från min dator också. Verkar som att det är noralt för alla andra med tanke på att ingen annan komenterar att det ser konstigt ut.

På min dator står det såhär i detta inlägg:

“Jaguaren Forstar integre varför JAG integ Ager sv Enda underklänning? DET AR ju perfekt attR hektar enligt t.ex. virkade klänningar, Eller Korta klänningar SOM-Håkan blåsa Upp (jag kor docka Alltid in tighta Små tubkjolar enligt vippiga klänningar / Kjolar). De Hår Ovan Kommer FRAN Lindex OCH Kostar 299 kronor styck. Har ni Nå Andra tips in grymma underklänningar? Jacken tänkte GE MIG ut på stan OCH Haffa sv i vitt, svart OCH beige!

In tal OM underkläder, JAG upptäckte Precis ATT JAG Haft Trosorna bakochfram HeLa Dagen. Tyckte Väl attR DET SKAR i i stjärten lite Väl mycket IDAG. ; P

/ / Jag vet inte vad jag ska kalla dem på engelska. Forma klänningar? Iaf, jag förstår inte varför jag inte äger en? Det är perfekt att bära under virka klänningar till exempel, eller klänningar med lite se igenom tyget eller korta kjolar. Dessa två är från Lindex, 299 kronor vardera. Jag behöver en i vitt, svart och naken! På tal om underkläder, upptäckte jag bara att jag haft på mig mina trosor bakåt hela dagen. Inte konstigt att jag var tvungen att dra dem ur min rumpa som en miljon gånger idag. ; P”

Reply
Carin

Hej! Här är två st jätte bra, snygga och riktigt sköna underklänningar. Finns i beige och svart antingen med eller utan band. Kostar £40 och är värd varenda krona!

Brukade jobba på denna butiken i London så har ett par st själv. Kan verkligen rekommenderas. Bra material också.

Kram

http://www.allsaints.com/women/dresses/allsaints-ballet-bandeau/?colour=451&category=479

http://www.allsaints.com/women/dresses/allsaints-bandeau-racer-slip/?colour=451&category=479

Reply
Carin

Hej, gå in på all saints (allsaints.com) hemsida Och kolla på essentials för kvinnor. Dom har två st s k a slips. En med och en utan band i beige och svart. De kostar £40 och är värd varenda krona, riktigt snygga och bra material. Dom är även hur sköna som helst!

Jobbade på denna butiken i London och har ett par st själv, kan varmt rekommendera dem!

Kram

Reply
Anna

Hade den vita ifrån lindex på skolavslutnvat inte alla nöjd! Den åkte upp till magen hela tiden SÅ höll på att bli Galen verkligen !

Reply
vendela

Ååh vad härlig du är som delar med dig av att du haft trosorna bak o fram, det är därför jag tycker om dig så himla mycket! <3

Reply
Maria

Saint Tropez har jättebra underklänningar i microfiber, flera färger. Kostar 179 kr.

Reply
Emma

Tänkte bara tipsa om att det även finns på Triumph för 399:-! De är asbra! :D I Växjö får man jättebra hjälp med! :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*