• header

TISDAG

God morgon! Jag ska snart åka in till flygplatsen, vi ska ner till Borås över dagen för jobb med nästa kollektion. Här skiner solen men i Borås ska det tydligen vara 15 (!) grader och regn så jag har jeans på mig idag.

Eftersom att jag är borta hela dagen tänkte jag svara på lite frågor som dykt upp på sistone. Kan vara kul att göra det här lite då och då? ♥

Var kommer din virkade klänning ifrån som du hade på dig i söndags?

Svar: Den kommer från min vän Emma’s märke “emmaoclothing“. Den jag hade på mig i söndags heter oversize dress white och jag har storlek XS.

Hur tränar du?

Svar: Jag försöker att röra på mig minst 1-2 gånger i veckan, just för att kroppen mår så bra av träning. Jag älskar grupp-passen på Nordic Wellness, t.ex. MRL (mage rumpa lår) & CORE. Mycket styrka, det gillar jag! Men nu är det sommartider och det är andra instruktörer med annorlunda pass som jag inte är van vid, så jag kör själv istället ute i naturen. Antingen powerwalks eller springtur. T.ex. igår så drog jag och Aleks ut på kvällen och sprang 5 km. Vi stannade efter halva sträckan och körde knäböj. :) MEN vi stannade i skogen och jag hann bli biten av 1935710734 mygg haha!

Vad var det du skrev förut om ett designersamarbete med en stor klädkedja?

Svar: Justja, jag glömde berätta vad som hände. Jag blev kontaktad av BikBok om att göra en liten kollektion för deras kampanj med Plan (välgörenhet), jag var så himla peppad först (jag sysslar själv mycket med välgörenhet) men jag tackade nej. Dels för att det krockade lite med IvyRevel och dels för att de ville att jag skulle jobba gratis, både med design-biten och marknadsföringen. Vilket jag hade gjort utan problem om HELA vinsten hade gått till välgörenhet, men det skulle den inte alls göra. De kunde inte ens svara på exakt hur stor del som skulle gå till Plan, så det kändes inte rätt.

Vilken kamera fotar du med?

Svar: För det mesta med min Canon 600D med ett 1.4/50 mm objektiv (även det från Canon). När jag inte orkar släpa med mig systemkameran (typ på fest) kör jag på min g15 som även den är grym!

// Translation (I’m so sorry I know it sucks but I didn’t have time to translate it myself)

20130702-095141.jpg

Eller om jag är lat så fotar jag med min iphone. Måste fan köpa 5an, så mycket bättre kamera på den!

47 Comments

sofie

Haha vädret är alltid så här ;) Kom precis från sthlm själv där vädret vart skitgött medans de tydligen vart pissdåligt här :(

Reply
Hannah

Hej! undrade bara, har su gått upp i vikt & vad väger du? Du är så grymt snygg! Men ja tycker du har blivit muskligare, vilket är jätte snyggt!
Puss o Kram,
Hannah
(Finsk läsare)

Reply
Helena

Hej!
Kan du inte berätta mer om din engagemang inom välgörenhet? Känns konstigt att du så sällan pratar om det, det är ju något jättefint och här skulle du ju verkligen kunna utnyttja din maktposition och peppa och informera unga tjejer :)

Reply
carro

Diggar verkligen din blogg :D
Vill jätte gärna ha lite musik tips innan jag dra till turkiet (drar på söndag) så kan inte du ge lite tips på lite skön musik ? (spelar absolut ingen roll vad det är för typ av musik)

Reply
Kate

Vart i Borås ska du? Skulle vart jättesnällt om du svarade eftersom jag själv Borås♥ snälla svara♥

Reply
Maja

Hej Kenza! Detta är en fråga angående Klänningen! Är den genomskinlig? Vad ska man ha under isåfall! Tacksam för svar! :) <3

Reply
Cornelia

Hej ! Ville bara säga att iphone 4s har åtta megapixlar som iphone 5 också har. De är bara kameran på framsidan som är bättre är 4s men om du har 4:an så har den sämre :) Kram

Reply
Matilda

Hej Kenza! Jag har köpt ett par skor som ser ut såhär http://i39.tinypic.com/2r4kf39.jpg
Men jag vet inte riktigt hur jag ska matcha de, har du några tips? Skulle vara jättetacksam för svar! Jag tycker att de är jättesvåra att matcha, men de är verkligen jättesöta och jag vill inte lämna tillbaka de haha. PS, jag är 16 år så jag vill helst inte ha en outfit som gör så att jag ser så “gammal” ut.

Reply
Karin

På vilket sätt är du engagerad inom välgörenhet? :) Jag tycker det är superbra, du borde skriva mer om det för det är så himla viktigt! Och du har verkligen power att sprida budskap! :)
Och superbra att du berättar om hur Bikbok fungerar. Undra hur många gånger man går på det, tror att man betalar för välgörenhet men så går större delen till företaget. Det är bl.a därför jag har så svårt för H&M och faktiskt har slutat att handla där. De massproducerarar något fruktansvärt och använder otroligt billig arbetskraft i fattiga länder. Sen skänker de stora summor till Unicef för att barn ska kunna gå i skolan, och visst det är hur fantastiskt som helst, men de som gör kläderna då? Det känns så skevt av H&M, som om de försöker stilla sitt dåliga samvete. Ja, man blir inte klok…

Reply
Patricia

Köp Samsung galaxy s4, den har 13 megapixel kamera och bilderna blir helt grymma!!!! :) Kram på dig

Reply
Olivia

Hej!
bara undrar, varför just Ivy revel? – murgröna frossa?
Ligger det ngt spc bakom det och var fick du ideén ifrån?
Kram

Reply
Mollie

hej kenza! jag är en tjej på tretton år som verkligen skulle behöva hjälp, dina ögonbryn är så sjukt fina och undrar hur du fyller i osv? skulle du snälla kunna göra en video? har jätte svårt för det. Kraamis!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*