• header

SEQUINS

Top from BikBok // shorts from Melba // shoes from Jennie-Ellen // plastiq clutch from Fanny Lyckman for Estradeur // sunnies from Le Specs

En outfit som vi fotat här i Barcelona! Gillar paljett-toppen som fan. Nu är vi uppe på rummet för att göra oss i ordning inför kvällen. Vi ska grilla och dricka drinkar med vänner. Hörs imorgon! Puss! ♥

// An outfit we shot here in Barcelona! I really like the sequin top. We’re up on our room now to get ready for tonight. We’re having a bbq and drinks with friends. Talk to you tomorrow! Kisses! ♥

85 Comments

Lova

Ååååååhh guud vad jag älskar det där skalet!!!❤❤❤
Såååå himla snyggt, vart kan man köpa det?? Affär/hemsida???
Du äär såå snyyygg!! Du är en stor förebild för mig! Jag är bara 11,5 år men du matchar alla kläder såå snyggt❤❤Jag är väldigt intresserad av mode, du gör såå himla fint, har fått många idéer från dig!❤❤/Från en av dina läsare❤ Ps. Jag läser fin blogg varje dag, och om jag har missat ett inlägg så går jag alltid tillbaks och läser det❤Hoppas du har det bäst i Barcelona❤

Reply
hanna

Men gud så vacker! Älskar kjolen!!

Om ni vill besöka en bloggerska som precis börjat blogga så besök gärna min blogg. Jag skriver om allt!
KRAM

Reply
anna

oh, i dont think silver is a good colour for you. You look in gold much better! Anyway, have a nice evening! =)

Reply
My

Åh! Skiiitsnygg outfit! Du är min idol och inspiration, så fin! ;)
Ha det så himla bra på semestern, lev livet pch njuuuuut! ;)
Kram på dig! <3

Reply
M

Helloo! älskar din blogg.
själv bor jag i barcelona och ett tips, håll i dina saker. de finns många smarta tjuvar/ficktjuvar :P

Reply
att finnas utan att leva

Hoppas ni får en grym kväll! :)

– en blogg om hur det är att leva med kronisk depression och ångest. En blogg vars syfte är att visa att alla de trasiga själar som finns där ute inte är ensamma. En blogg som vill slå hål på tabun kring psykiska sjukdomar

Reply
Christie

Usually love what you wear, but not the best look.

One odd item with other conventional stuff looks good. There’s three unusual items here… looks a bit strange.

Reply
Tuva

Sjukt snygg outfit! Kan inte du göra ett inlägg på hur man får en framgångsrik blogg med många läsare? Det vore jätteroligt! Kram :)

Reply
Sarah i NYC

Damn, Barcelona hade inte suttit helt fel just nu. Jag älskar NY, men det blir så sjukt varmt på sommaren i betongdjungeln.

Reply
Dari

Kenzaaaaaaaaaaa….. OMG!
You’re in my city: I wann a meet you so bad: My sister, my sister in law everybody loves you: Today there is a “Colour festival at the Montjuic(Metro plaza de espana and walk the hill up).

Or go to the Magic fountans…. please let me know
xoxo

Reply
Halima

Hej!Älskar verkligen din coola blogg den är så fin! Jag besöker den varje dag. Jag skulle uppskatta om du kunde besöka min blogg och skriva kommentarer, och gilla gärna några inlägg. Frågor är alltid välkomna till min frågefält.// Halima♥

Reply
emily

Så underbar blogg, jag vet att jag har skrivit typ 100 kommentarer när jag ger dig beröm men du ska fatta att du är grym på att blogga du äger alla! Ha en jätte bra sommar & snälla titta på min blogg har massa roliga & intressanta inlägg hur man tar sig förbi vardagen, puss älskar dig

Reply
Fia

Härlig outfit! Har inte varit inne på bloggen på länge, men nu när jag är här vill jag passa på att tala om att du har superhärliga bilder här på bloggen!:)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*