• header

CORAL

Jewellery from H&M

Jag sitter på flygplatsen just nu, passar på att blogga lite medan jag väntar på mitt flyg upp till Stockholm. Hur fina ringar har jag inte på mig idag då? Jag och mina jävla guldringar, haha. Får aldrig nog! Köpte på mig ett gäng nya inne på H&M i Barcelona.

Har ett himla fint nagellack också. Eller FINA nagellack, blir det väl. Jag har nämligen mixat tre stycken, var så sugen på den här korallfärgen igårkväll men hittade inget sånt lack hemma. Så jag blandade rosa, aprikos och orange! :)

// I’m at the airport right now, so I thought I could make a post while I’m waiting for my flight up to Stockholm. How pretty are my rings today? I’m obsessed with golden rings haha, I can’t get enough! I bought a bunch of them at H&M in Barcelona. I also have a very pretty nail polish on. Last night I was craving for a coral color but I couldn’t find it at home, so I mixed pink, apricot & orange!

79 Comments

Josefine

Hej fina Kenza!

Jag undrar bara hur lång du blir i klackar?
Vet inte om du kommer hinna läsa detta eller ens svara men hade varit jätte tacksam om jag kunde få ett svar :)

Jag är 174/175 och blir väldigt lång i klackar. Folk brukar kommentera det och på något vis tar jag det alltid på fel sätt. Som om det vore konstigt att vara så lång. Har du några tips på hur man kan bli mer självsäker på den fronten?

Förlåt för en jobbig fråga kanske.

Tack så mycket, kram!

Reply
lis

snygga naglar och ringar!
ska du på danmarks fashion week? stockholms?
skulle vara kul att veta, ska dit och fota!
hade fint!

Reply
Linnea

Åh du har alltid så fina ringar! Funderat på en sak, du har ju som vissa ringar längre ut på fingrarna, finns det speciella ringar som man ska ha längre ut på fingrarna eller köper du dom bara i en mindre storlek?:)
Kram på dig!!

Reply
A

J*vla perfekta människan du är… Sry för svordomen men du är verkligen perfekt, jag klarar inte ens av att nästan kolla mig själv i spegeln, mår illa av att se min mage och mina lår. Jag vet att alla tänker att man ska trivas med sig själv och att man är perfekt som man är, men jag trivs inte med min kropp, jag går på stort, tränar 4 dagar i veckan, förutom nu på sommaren, men jag springer o kör fys men är ändå fet, jag väger 48 och är 1,60 lång… Är det normalt? Nej… Du är perfekt… Jag mår verkligen inte bra med min kropp. Jag skäms att gå i bikini, blir äcklad av mig själv, mina kompisar säger att jag inte är tjock, men jag tror de inte.. Har du förlag hur jag ska trivas i min kropp? Behöver verkligen hjälp..♡

Reply
vendela

Riktigt snyggt!
Följ min blogg för massa inspiration! :) och min instagram för massa inspiration till nyttig frukost!

Reply
Marica

åh så fint! Hur lyckades du måla så perfekt med nagellacket? Jag kladdar alltid sönder allting och med tre olika lack skulle det blivit katastrof, haha!

Reply
Linda

Åh Kenza! Kan inte du göra ett inlägg om din träning, eller länka till ett om det är så att du redan berättat om det. Vill gärna veta vilken träning du kört på för att nå detta fina resultat!
Kram/Linda

Reply
Caroline

Det är så fint med fina naglar, guldiga smycken, och brun hy… skriker SOMMAR i högsta grad! Jag köpte ett gäng ringar från HM för sommaren men tycker att dom blir fula så pass snabbt men dina ser alltid så fina ut. Var gör du? Har du några tips? Eller köper du bara nya hela tiden? Speciellt nu när det är sommar och varmt blir dom ju tråkiga på en gång…
Kram!

Reply
Anna

Så otroligt snyggt med många tunna ringar! Kan dock inte för mitt liv förstå hur jag alltid bara lyckas köpa ringar som tappar färgen efter typ en vecka?! Så tråkigt.

Någon som har tips på hur man kan få färgen att hålla längre? Brukar vara noga med att inte blöta dem men hjälper inte tydligen!

Reply
Sofie

-:::FEL PÅ INLÄGG-TEXT:::-
bara jag som har nå tok med texten? Varit så dom senaste inläggen i två veckor nu, både på telefonen och datorn.. Irriterande när det är felstavat, fel ordning på orden och STORA BOKSTÄVER här och där.

“Jaguaren barnvakt in flygplatsen nu bara, Passar in ATT blogga lite Medan JAG vantar in mitt Flyg Upp till Stockholm. Hur Fina ringar HAR JAG integre in MIG IDAG DA? Jag och mina jävla guldringar, haha. FAR aldrig Nog! Köpte in MIG ETT Gäng Nya Inne in H & M i Barcelona.

Har ETT Himla fint nagellack också. Eller FINA nagellack, blir DET VÄRDE. JAG HAR nämligen mixat Tre stycken, Var Sa sugen In håla Hår korallfärgen igårkväll män hittade INGET Sånt saknar hemma. Sa JAG Blandade rosa, aprikos OCH orange!:)”

Kenzas svar: Haha oj! Har du kommit åt google translate kanske?! :P

Reply
Carina

Hi Kenza, i wanted to know how you keep your H&M rings golden and shiny. I’ve got rings like yours but they turn brass and ugly after a while because they’re not made of REAL gold (or silver)..

:) x

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*