• header

BACK ON TRACK

Igårkväll grät jag mig till sömns vid åtta-tiden. Jag gissar på migrän, eller solsting… Sån huvudvärk att jag ville dö, och så lite kräk på det. Härligt! Sov till halv åtta imorse och kände mig som en ny människa. Har jobbat hela förmiddagen och nu ska jag in till stan för lunch med Humlan. Men först ska jag bara träffa Rami en snabbis och fota av dagens outfit. Kanske filma lite också?

Vi hörs! ♥

// I cried myself to sleep last night around eight. I think it was migraine, or maybe sunstroke. My headache was killing me, and I also vomited. Nice! I slept til 7.30 this morning, woke up and felt great. I’ve been working all morning and now I’m heading down town for a lunch with Alexandra. But I’m gonna meet up with Rami first to take some outfit pics. Maybe do a video as well? ♥

65 Comments

Josy

Red Looks lovely on you. How did your hair get so wavy?

Have a nice day.

Josy

Kenzas answer: Thank you! :) I use a 19mm curling iron. Hugs!

Reply
Hanna

Du är så himla fin, inifrån och ut. Eller så är du väldans bra på att framstå som det he he ;)

Hur stylar du ditt hår så som du har på bilden? Har typ samma hår som dig så vore toppen med lite tips på hur man får det så.

Massa kramar

Kenzas svar: Med en 19 mm locktång från OBH Nordica. Jag liksom “tvinnar” håret lite grann medan jag virar det runt locktången, då blir det mer vågigt och inte korkskruvar :) Kram!

Reply
ramou

foljt din blogg ett tag ,har nu borjat med min egen vid sidan om , if u could check it out, och garna g mig ett feedback :)

bless

Reply
Alva

Migrän är det värsta!! Tur att du mår bra idag iallafall! Otroligt fin är du också!!<3

Reply
kath

video tutorial on how you curl your hair? :D

Kenzas answer: I should really do a complete video of how I do my hair since you are so many asking. I’ll have to ask Aleks to help me shoot and edit it (cause I’m lost when it comes to videos). I don’t know when but I promise it will be some day :P <3

Reply
Jaqueline

någon annan tar kort på din outfit?! så jävla opersonlig blogg att jag spyr på dig!

Kenzas svar: Herregud, var tvungen att söka på din ipadress för att se alla dina tidigare kommentarer. Har du inget bättre för dig? I flera år har du klankat ner på mig, mitt utseende, mina vänner, deras utseenden. Det roligaste måste ju vara Dilay’s hårslinga som du har klagat på massor med gånger?! Ge dig nu, det är bara löjligt!

Reply
Katrine

Så leit å høre at du har hatt en så hodepine! Men er glad for at den er over nå :-) Håper du har hatt en strålende torsdag så langt!

Reply
Kikki

Har man problem med migrän finns det mediciner att få från läkaren. Har haft migrän sedan jag var liten och jag hade aldrig klarat mig utan min medicin. Annars om man inte har något så är två panodil kanon! :-)

Kenzas svar: Åh stackare.. Det här var andra gången jag fick det så händer det igen så får jag väl ladda upp med medicin. Vet att min mamma fick det i min ålder och har haft det sedan dess. Har hört att det är ärftligt men jag hoppas det inte blir en vana hos mig med. :/ Kram!

Reply
anna

nice outfit! I don’t know if you know this sentence, but if you like german (Tokio Hotel :D): Gute Besserung!

Kenzas svar: Haha danke! :)

Reply
Bella

du borde ha rött oftare, du passar i det! :)

Kenzas svar: Tack! Jag är ju rätt mesig när det gäller färg men det är fan fint. :)

Reply
Diana A.

Hej! Om det är så pass att du gråter pga huvudvärk samt spyr (utan feber) så är det definitivt läge att åka in till sjukhuset och kolla upp det. Som tur är mådde du bättre imorse men det är alltid bra att vara på den säkra sidan tills nästa gång. Hade du upplevt yrsel så hade det kunnat vara symptom (i kombination med ovannämnda symptom) på hjärnskakning.

Kenzas svar: Jag har dock haft migrän förut och det var såhär, fast värre den gången. Min mor började också få migrän i min ålder och har sedan dess haft det lite då och då. Hoppas jag inte också kommer få det ofta, det är hemskt! :(

Reply
Emma

Hej jag är en 15-åring som älskar att sy och designa kläder. Kika in på min blogg och inspireras :)

Reply
nia

nej fota bara isåfall, filmer med dig och dagens outfit är så tråkiga, tyvärr

Kenzas svar: Då behöver du inte titta på dem vännen :*

Reply
Deshira

Åh har osså sån huvudvärk som dig, det är fan det jobbigaste som finns..

Reply
Jess

Men oj vad du putar med läpparna på denna bild.. Vi hajar att du har fina snygga läppar men easy girl ;)

Reply
Anonym

Please, lav en video med hvordan du “krøller” dit hår! Det er sindssygt flot!!!

Reply
Linda

Var gång jag läser kommentarerna här så ger jag mig den på att jag SKA uppfostra min dotter (som idag är 5 år) till att bli en stark, självständig individ som tror på sig själv så pass mycket att hon inte känner ett behov av att klanka ner på andra. Tjejer, tjejer…. är inte världen tillräckligt tuff mot er? Borde ni inte stötta varandra istället? Det är direkt ledsamt att läsa små kränkande kommentarer här och där – enbart för att ni ska få en sekunds tillfredsställelse. Och sen då? Blir ni snyggare? Roligare? Smartare?

Nä… inte direkt. Så – sluta fula ner er och var starka i er själva istället.

Kenza, du är en förebild.

/Linda

Reply
Sophie

Otroligt vacker!!
Var kommer tröjan ifrån? Känner att jag måste ha den! Sjukt snygg!

Reply
Linnea

Svar till Jess: Hon putar inte med läpparna hon ler vanligt? Hon kan ju inte hjälpa att hon har stora läppar och ifall hon nu hade putat med läpparna så tror jag inte att det hade varit för att hon tycker att hon har så stora läppar? Faktiskt.

Reply
EM

Migrän it’s a bitch och ja, det är tyvärr ärftligt – men kan även uppkomma i.o.m stress. Har själv det och kan varken löpa, dricka vin, sova mindre än 9h etc etc. Kan ibland få anfall som varar i flera dagar, finns inget annat att göra än försöka sova. Hoppas bara det är stressrelaterat och inte ärftligt!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*