• header

Vad glor du på?

Den här lille jäkeln kan skrämma skiten ur mig ibland. Speciellt när vi är ute och promenerar när det är mörkt, då kan han plötsligt stanna upp och stirra rakt in i skogen. Kanske morra lite. Där står jag ensam och håller på att skita på mig. Spöke? Björn? Alien? Nu har han hoppat upp på alla kuddar i ena hörnet av soffan, och så sitter han och stirrar mot köket. Utan att blinka typ. Så har han suttit i en kvart nu. Normal hund!

Får ta och släpa ut honom på en promenad och sedan blir det fredagsmys för hela slanten med ostbågar & hallonpaj med vanijglass. Är det fredag så är det!

// This little bastard scares the shit out of me sometimes. Like when we are out and it’s dark, then he suddenly stops and stare into the woods. And I’m there alone and almost shit my pants. Ghost? Bear? Alien? Right now he sits on all the pillows in the couch and stares towards the kitchen. Without blinking. He’s been sitting like that for 15 minutes now. He sure is a normal dog! I’ll have to take him out for a walk now and then it’s FREDAGSMYS (swedish word for Friday+having a cozy time haha) for sure with cheese doodles & raspberry pie with vanilla ice cream.

86 Comments

Frida

Så gör min katt också, bara stirrar med stora ögon. Ibland undrat jag vad han ser som inte jag ser.. Fett läskigt, haha.
Ha det gott :)

Reply
K

Mina innekatter gör samma sak – de hör/lyssnar nog bara på saker (grannar, buller etc) som vi inte kan höra.

Reply
Kattis

Haha exakt sådär gör min chihuhahua tik. Hon kan sitta i fotändan jättelänge och bara stirra och morra mot dörren. Lika när man går ute och det är mörkt. stirrar mot tomma intet. Varför gör dom så? :P blir lika skraj varje gång.

Reply
Jenni Marina

I don’t get how you never get fat and stay beautiful as ever even when you eat fast- and greasy food! :D Do you have some kind of magic trick upon your sleeve? Haha..

Reply
Rebecka

Haha min hund också! Vissa säger ju att hundar kan se/känna av övernaturliga väsen, dvs spöken mm. Läskigt som tusan! Det värsta är ju när man är ute på kvällsprommenad och hunden absolut har fått syn på något läskigt, usch då springer vi hem haha!

Reply
Sussi

Är det bara jag eller Mani liknar Scratch från Ice age?
Tycker de påminner om varandra något så extremt! (Utseendemässigt) Hahaha!

Reply
att finnas utan att leva.

Haha awe!
Den undre bilden är väldigt bra tagen!

– en blogg om hur det är att leva med kronisk depression och ångest, en blogg som vill visa alla trasiga själar där ute att de inte är ensamma, en blogg som vill slå hål på tabun kring psykiska sjukdomar.

Reply
Jenny

Det är vanligt med hundar och deras “spöken”. Bättre om du hjälper honom att glömma bort det :)

Reply
nicki

haha sådär brukar min hund vara också! tror verkligen att hon ser något och man brukar ju säga att djur har en större förmåga att se det övernaturlig än vi människor :)

Reply
Sarah

Tror de är så att hundar har typ 5 gånger bättre än oss människor, alltså kan de va en orm eller något som i skogen- ett väldigt tyst läte som du inte uppfattar. Och om han stirrar mot köket kan de ju vara om du har grannar som bor på andra sidan väggen av de? Samma där, han hör ljud som du inte uppfattar. Men man vet aldrig, vill inte skrämma dig eller så men nästan alla hem är hemsökta, det betyder inte att de är onda andar eller så! Utan en vanlig själ bara, inget farligt alls, du behöver inte vara rädd.

Reply
Julia

Läste om det för ett tag sedan. En del tror att djur kan se saker som inte vi kan. Men det mesta logiska är väl att de har bättre hörsel än oss och att det är därför de stannar upp – för att de hör något. Mina katter har också skrämt mig rejält. De brukade sitta och titta upp i taket, ofta länge också. Blev givetvis rädd och undrade vad tusan de kollade på.. tills jag hörde att det krafsade i taket. Det var alltså möss de hörde ;)

Reply
iza

hahah skrattar högt nu. Min lille fis gör så också. Är jätte mörkrädd så jag ber honom desperat att sluta och stoppar fötterna innanför täcket.

Reply
S

Visste du att djur speciellt hundar kan se spöekn/själar. Det kanske e dörför din hund sirrar på en plats länge. Han kanske ser något vi inte ser. Kramar

Reply
Elin

Usch, så gjorde min familjs hund med ibland. Minns särskilt en gång, sent en kväll, då hon satt och stirrade upp mot taket (vi hade en vind ovanför) och inte släppte stället med blicken på lääänge…

Reply
Madde

Ohh, Jaaa jag ska nog säga, jag kan inte bevisa detta 100 % för det är inte vetenskapligt bevisat, och de som tror bara på vetenskap kmr ju absolut inte tro på det, men det är ok :) I sydamerika säger man att hundar kan se spöken. Ibland kan du kanske stanna upp och lyssna på något ljud, men det går över. Men när dem stannar till och kollar på ett specifikt ställe ett bra tag, e det för att det finns något där. Ibland kan dem till och med morra, även katter gör det. Har sett flera hundrar göra så i Nicaragua då jag är därifran, men kolla i google, har hänt flera personer =)! Men såklart behöver man inte tro på detta :):)

Reply
courtney

He is such a cute little fluffy monster. My dogs do weird things like that too, i think its just a dog thing…
I love the word fredagsmys, we need a word for friday cuddle time in English, I would use it every week!

Reply
Look behind you

Andar,kan djur se men inte människor, Dock så kan du få en känsla som att du inte är ensam hemma……..

Reply
D

Det sägs att hundar ser andar och kan känna av deras energi, det är därför jag inte vågar skaffa hund…

Reply
cindy

Ibland kan djur se saker som inte vi människor ser. Du kanske kommer tänka att jag är dum eller något men det är sant..

Reply
Felicia

Usch.. min chihuahua gör likadant, så kollar man och ser inget. Håller med dig totalt – jätteläskigt. Hon kan stirra mot dörren och bara glo, så petar man till henne så hon ska liksom komma ur “trans” men så kollar hon tillbaka igen… jätteläskigt.

Reply
Lena

Min katt brukar också ibland stanna upp och stirra bort mot hallen och det är alltid samma område som han stirrar på. Ibland blir man lite skraj när man är ensam hemma en kväll xD

Reply
Linda

Kanske är spökåldern? Fast har för mig att dom brukar komma in i det när dom är valpar, men vet inte riktigt ;)

Reply
selma

hejsan. han kanske har fått dålig syn pga. sin ålder? så var det med min hund iaf..

Reply
Erica :)

Han är så söt! Så kan min vovve också göra ibland men hon är en stor leonberger så hon vaktar alltid mig :)! Jag har en fråga, vill du någon gång skaffa en till hund fast en stor hund då? :) isf kan jag verkligen rekommendera Leonberger. Dom är bra med barn , väldigt stabila och vaktiga, kolla upp dom på Google. Hur fina som helt :D puss finaste Kenza

Reply
Joysan

Han kanske ser spöken? ;)
hundar ska ju tydligen kunna se sånt.. haha nej men jag vet inte :) söt är han iallafall!

Reply
Ilse

Min katt gör samma sak. Kan sitta o stirra på en vägg? Jag har fått för mig att det kanske är andar???! Djur är känsliga för sådant.

Reply
Christie

He’s just having an epiphany on the nature of the universe.

STOP DISTURBING HIM WHEN HE’S MEDITATING, DAMMIT! :)

Reply
Gabriella

Hej!
Jag undrar när man kommer få se den där reklamfilmen som du och aleks gjorde tillsammans? (Vore jätte tacksam för svar!) puss

Reply
Lova

Djur&barn sägs kunna se spöken och andar.. det spökar i min lägenhet och min katt kan ibland bara sitta och glo upp i trappan eller rakt in i väggen i flera minuter..

Reply
Sanna

haha min hund kan oxå göra sånna konstiga saker och ibland skäller hon på saker som man verkligen inte fattar, haha

Reply
Bahareh

Du har säkert något i huset som han stör sig på. Demoniskt. Dålig ande. Djur märker sånt. Se till att bli av med den

Reply
Filippa

Det sägs att djur är mer öppna när det gäller övernaturliga saker, deras sinnen så som lukt, känsel, syn mm är bättre.. kanske kan vara något att tänka på, haha !

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*