• header

SWEET SEVENTEEN

Photos by Fredrik Etoall

Minns ni dessa bilder? Jag var 17 år och dessa bilder togs för ett badmode-reportage i en tidning. Så oskyldig och söt, med överbett och snea tänder. :-) Nu i efterhand tycker jag att mina tänder var lite charmiga ändå, men jag ångrar inte tandställningen..

// Do you remember these pics? I was 17 and we shot these photos for a swimsuit spread in a magazine. So innocent and sweet, with an overbite and crooked teeth. :-) Now I think my teeth were quite charming, but I don’t regret having bracers..

77 Comments

Sara

Hej Kenza! Jag vill beställa den svarta playsuiten från Ivyrevel men jag har ett problem, nämligen vad man ska ha under? Vad har du under den? Funkar det med freebra eller kommer det synas? Gillar verkligen hur du matchade den på din casual outfit.

Jag undrar även vart du har köpt den svarta västen från Acne som du hade på dig här: http://kenzas.se/2013/07/02/outfit-video-2/

Och sist men inte minst: din svarta lace top från Bikbok som du matchade med hatten och den silvriga paljett toppen, har de kommit ut i butik eller är de köpta på rea? Eller har du fått dom hemskickade? Har letat efter de plaggen otroligt länge i hur många Bikbok butiker som helst men inte hittat dom någonstans. Hoppas du kan svara på kommentarer som du gjorde förr, det vore jättesnällt. Du är min förebild, bästa bloggen någonsin!

Reply
Emilia

Snälla söta kenza. Skriv inte så om din förra tänder. Det finns så mycket charm med snea tänder och över/under bett. Det “perfekta ” är inte alltid finast.
All lycka annars !

Reply
Patti

You really look young in these and though you look like you, you also seem different.. I was thinking and then I’ve seen it: it’s your eyebrows. The way you style them today suits you a lot better! :)

Reply
sandra eisa

Så söt du var! Såg äldre ut än 17år dock ;-) Ja miss dig som punkare du passar ju lixom i allt! :D och när du var förlovad eller når du berättade det aja haha :D

Reply
L.

gooosh, there’s no hope for me anymore..you’ve ever been so beautiful..wow! xx

Reply
Annie

Hej kenza!
Jag och min pojkvän ska åka till Stockholm på fredag och bo på hotell i 2 nätter. Skulle vara toppen om du kunde tipsa om bra restauranger, fina platser, roliga upplevelser eller annat som vi absolut inte får missa när vi är där. Tack för en fin och bra blogg :)
Kram

Reply
Lisa

men herrejävlar vad du förändrats under dessa år!! Tyckte du var döläcker redan då, men det är ju ingenting emot hur du ser ut nu!

Hade man kunnat erövra en hel värld med utseendet hade du haft världsherravälde nu.. Och så är du smart och så begåvad också att du säkert skulle klara det jobbet galant ; )

Reply
Sara

Gud så annorlunda du ser ut! :O Men du har inte gjort några ingrepp va? :S För ser ut som du , men näsan och ögonen är helt annorlunda, men det är klart, självklart förändras man :) vissa mycket mer än andra ju, men ser ändå inte riktigt ut som du :p

Reply
Sofia

Så fina bilder! Men så synd att du själv ska kommentera hur dina tänder såg ut. Jag ser då inget fel på dem och hade inte ens kollat en extra gång om du inte hade nämnt det. Det är såna här saker som får andra att bli osäkra på sig själva. Synd.

Reply
Martina

SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA Kenza!!! Kan inte du ha en träff med dina fans någongång här i stockholm?? Vore en dröm!!! Loveuuu

Reply
Josefine

Hej Kenza!
Jag tror detta är första gången jag kommenterar även fast jag följt bloggen i kanske 2 år nu.. Insåg det precis, haha aja

Jag undrar bara om du skulle kunna skriva vem/vart du gjort dina tatueringar? Dem är så fina och jag funderar oxå på att skaffa.. :)

Kram!

Reply
Sofia

Hej Kenza!

Jag måste bara få fråga dig en sak. Jo det är så att mina tänder är snea och jag har nåt som kallas typ snedbett, alltså jag biter snett. Jag tycker att det här är ett jätte stort problem för mig då jag inte vågar le “riktigt” på bild. Våran kommunala tandläkare säger att jag står på kö och att det kan ta upp till 2 år innan jag får en tandställning och då är jag 18 år! Min mamma och pappa säger att vi kan gå till en privat tandläkare så att jag får en tidigare men det kostar så jä*vla mycket pengar så de vill att jag ska tänka på om jag tycker att det verkligen är värt det. Så jag undrar, är det verkligen värt det? Var det inte jätte jobbigt att gå runt med tandställning hela tiden? Hur länge hade du den förresten?
Skulle vara jätte tacksam för svar!
Kram

Reply
Justyna

You’ve always been pretty, but now you look much better, your body is firm and more athletic:)

Reply
Romeo

Super fin! På bildern ser man ett ärr från din navelpiercing men det synns inte på bilderna nu, så jag antar att det inte hade gått så lång tid sen du tog ut den så att hålet hade dragit ihop sig.
När gjorde du din navelpiercing och när tog du ur den? Varför tog du ut den för att det inte var snyggt elr hade du problem med piercingen?
Har också hört att man inte får ha navelpiercing om man är modell… Stämmer det och var det isf du tog ur den?

Oj, nu blev det ganska långt men ville bara säga att jag älskar din blogg också!

Kram <3

Reply
Sofia

tycker det är tråkigt att du skriver så om dina tänder , det är många som kan tolka det som något negativt och fult att ha sneda tänder.

Reply
Elin

finns nog även tjejer som är sötare än dig som har snea tänder och överbett. Perfekt är inte alltid bäst

Reply
Elin-O

Överbett betyder när hakan sitter för långt bak. Detta kan inte fixas enbart med tandställning (räls). Den som tror det har fått höra fel!

Reply
Elin

GUUUD va lik du är Eva Longoria och särskilt på bild 2 i den lila bikinin! Var helt säker på att det var hon haha!

Reply
Privat

Har du haft navelpiercing , skriv gärna ett inlägg om de om vilka nackdelar och varför du tog ur den(om du har haft en )!
Skriv också om tandställningen för de skulle också vara intressant för de är många som har de nu!

Reply
Frida

Charmigt med lite överbett tycker jag men du är fin nu också! Såg på en film härom dagen med skådisen Jane March, hon har/hade ocks¨å lite överbett och guuuud vad ni två liknar varandra :)…hälsningar från Finland

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*