• header

KEPLER

Jag vet inte varför jag inte läst en enda bok av Kepler ännu. Jag älskar ju deckare och ni har flera gånger tipsat om deras böcker. Köpte iallafall med mig alla fyra böckerna till landet! Jag läser så jäkla snabbt och eftersom att det inte kommer finnas så mycket att göra så hoppas jag att fyra böcker räcker. :)

// I don’t know why I haven’t read a Kepler book yet. I love crime novels and I’ve heard that these are really good. I brought all four with me to the country side! I hope four books are enough cause I read super quick.

53 Comments

Sara

De böckerna är såååå bra! Har läst de tre första och köpte den fjärde idag. Du kommer fastna direkt!

Reply
Sanna

Ååå du kommer älska dom, de är fantastiska! Så genomtänkta och välskrivna! Och riktigt obehagliga, allihopa :P

Reply
ellen

Dom e så bra! Känner förläggaren så jag får alltid böckerna nåra veckor innan dom släpps! Alla fans sitter alltid och stirrar när jag sitter där med den outkomna boken på tunnelbanan ;)

Reply
Frida

åååh herregud, bätsa böckerna ever. du kommer läsa ut dom på 3 sekunder, lovar ;)

Reply
Elina

Jag hade tänkt läsa Keplers böcker av samma anledning som du, så jag gick glatt iväg till bokhandeln och köpte Hypnotisören. På kvällen började jag läsa, men knappt ett kapitel in i boken blev jag tvungen att sluta pga.att det var alldeles för läskigt och obehagligt att läsa ensam en mörk höstkväll. Så nu har jag inte vågat ta tag i läsandet av just den boken igen, utan håller mig till mina romantiska böcker ;-)
Sen om du vill ha ett tips bör du läsa Femtio nyanser av honom och de andra två böckerna, om du inte redan har gjort det vill säga :-)

Reply
Elin

Alla fyra är sååå bra! Överraskas varje gång över hur sjukt skickligt de är skrivna! Trevlig lässtund. :) kram

Reply
Linn

Du kommer INTE att bli besviken. Den första boken är typ den bästa (mest spännande) bok jag läst!

Reply
Sara Stille

Åh gud Hypnotisören är så JÄVLA bra! Du måste se filmen med sen :-)

Reply
Ginis

Du borde testa på ”The mortal instrument” serien, ass bra speciellt då du tycker om att läsa! :D första boken heter City of Bones, och kommer även på bio i Augusti! :) Kramar

Reply
Clara

Åh jag har precis läst ut sandmannen. Kan vara den bästa boken jag läst. Har aldrig ens tänkt tanken att läsa en deckare förut, men när man är på landet med bara den boken till hands så har man inget annat val, och det var det bästa valet man gjort! Så du har bra läsning framför dig! Vill också säga att du är verkligen min största inspirations källa när det gäller mode! Du är fantastisk kenza, så fortsätt bara som du gör!

Reply
Stina

Jag har läst alla förutom Sandmannen men den ska jag börja på när jag har semester! Kepler är helt klart en utav mina favorit författare :) eldvittnet är nog min favorit bok. Läste den på bara några dagar när jag egentligen behövde plugga till ett prov! Haha, jag fick F på det provet.

Reply
Johanna

Dem är GRYMMA! Läser Sandmannen nu, får nästan ångest för att det går för fort, vill inte att den ska ta slut haha

Reply
emelie

sandmannen är nog en av dom obehagligaste böckerna jag läst! har aldrig varit så rädd när jag läst en bok, men sjukt så bra dom är!

Reply
Nathalie

Har precis börjat på Hypnotisören och med tanke på de två tidigare böckerna är förväntningarna höga! Du kommer älska dessa!

Reply
Johanna

Om du inte har läst Cirkeln så tror jag det är en bok som skulle passa dig :). Det är en trilogi, så Cirkeln och Eld har hunnit komma ut. Den sista delen Nyckeln kommer ut nu i höst. Adlibris vill jag också tipsa om, just med pocketböcker. Det är så sjukt billigt att köpa pocketböcker där. :)

Reply
Viktoria

Dom är ruskigt bra! Min favorit just nu är Eldvittnet och ska börja läsa Sandmannen snart! Dock är Paganinikontraktet inte bra alls, läste inte klart den ens hehe! Men du kommer ÄLSKA dom, kan jag lova :)

Reply
elisabeth h

elsker det bøkene, leste dem til og med på svensk, haha, fast jeg er norsk. men du må altså lese krimbøkene til duoen Roslund & Hellström, de er bare sjukt bra, bør leses i riktig rekkefølge!

Reply
Linnea Gyllbring

Åh, de är så sjukt bra allihop! Började faktiskt läsa den första boken (hypnotisören) när jag var 10 år och redan då var den super bra (är 13 år nu)! Ååååååhh! Har ju nästan lust att läsa om alla böcker nu! :D

Reply
Johanna

Keplers böcker är så bra! Sandmannen är sjukt spännande, och läskig så jag skulle nog inte läsa den när jag är på landet ;)

Reply
Sekreterare i+klagoklubben

Du måste läsa “Svindlande höjder” och “Jane Eyre”, av Emily resp. Charlotte Brontë (de var systrar), om du inte redan gjort det. FANTASTISKA BÖCKER!!

Reply
Matilda s

Ohhh jag älskar dem!! Jag håller just nu på med sandmannen som är otroligt bra!! Usch, vill inte läsa ut den!! Men annars är den första hypnotisören bäst! :)

Reply
Madelene

Har också tänkt läsa de böckerna! Du får gärna tipsa om böcker då och då här i bloggen, skulle uppskattas! :)

Reply
Shortylegsbeauty

Om du älskar deckare så MÅSTE du läsa Camilla Läckbergs böcker. De är så förbannat bra :)
Jag har heller aldrig läst Kepler men måste nog ta och göra det någon gång för har hört mycket bra saker om böckerna :)
xx

Reply
erika

Helt fantastiska böcker! Jag har läst alla och de är av de bästa jag någonsin läst.. :) Ser att du har Sandmannen i pocket, jag behöver den också. Lånade den då jag läste den. :P

Reply
Fanny

Har bara läst den första, hypnotisören. Men OJ vad bra jag tyckte den var! Den finns ju även på film, men jag tyckte (som man brukar) att boken var bättre än filmen. Dom andra har jag tyvärr inte haft tid med. Men, dom är säker lika bra dom!

Reply
Toti

Kunde aldrig sluta läsa sandmannen!
Ended up med att jag lästa från 23.30 till runt 04.00 bara för att nå slutet!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*