• header

MOBILBLOGG

Kikar in via mobilen för att önska er en trevlig helg! Vi har det så jäkla gött här ute på landet. Det är så lugnt och tyst att det enda jag hör är min jobbiga tinnitus haha. Nu ska vi ut på sjön med vår lilla gummibåt och fiska! :)

// Checking in through my iPhone to wish you a great weekend! It’s so nice out here at the country side. It’s very calm and quiet, my God damn tinnitus is all I can hear haha. Now it’s time to go fishing!

52 Comments

Katia

I feel your pain, thought that the weird ringing in my ears was normal till I read about tinnitus on your blog a couple of years ago ha-ha. Have a nice weekend though, hope the noise won’t interfere much :)

Reply
Sussi

Gud vad mysigt att spendera helgen på landet! Hoppas ni får det riktigt fortsatt trevligt. Mys på! :D

Reply
Albina

Haha det blev ändå ett litet inlägg som inte är tidsinställt ;) Du som sa att du skulle vara borta från det :) Varför har du inte haft på dig dina Levis shorts på sistone? Eller du har bara på dig de när du ska till stranden för att inte slita dina levis? Jaja kommentaren blev lite lång nu men… Hoppas du har det bra där!! :) Kramar <3

Reply
Ae

Skulle vara kul att veta hur du gör med din tinnitus på konserter och klubbar. Jag själv lär vara på gränsen till tinnitus då jag upplever öronsus som ibland är jobbigt, även fast det inte stör mitt dagliga liv. Mer än att jag blir paranoid, har tex alltid öronproppar på konserter numera och håller för öronen om typ ett godståg passerar. Påverkar inte tinnitusen dig?:(

Reply
Frida

Jag har med tinnitus och det suger.. men sen å andra sidan så var det tyst en dag och då istället lyssnade jag stenhårt. Ba: Vart är den!!!???

Sen kom det tillbaka på kvällen när jag fått “letat” efter ljudet länge så ba: Aahhhhh. Nu kan jag sova.

?!

Så jag antar att jag inte lider så mycket längre. Men det brukade vara tufft.

Reply
Jessica

De finns ju hörapparater med en brusfunktion som ska motverka tinnitus. Ett ständigt brus i örat (dock lägre än tinnitusljuden) som ska locka hjärnan “dit” istället. Hör me en audionom om de verka intressant :)

Reply
Namn

oj vilken “bullig” midja du fick på ena sidan sett höger framifrån. Photoshop “gör flytande” ?

Reply
Amanda

Du ser ju ut som Götzes flickvän, seriöst Kaulitz måste tyckt du va fett snygg när du träffade honom förut! :D

Reply
Minny

Hej! Vill så gärna veta var din bikini kommer ifrån, jag vill verkligen ha en sån men vet inte var den finns att köpa!! :(

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*