• header

MULBERRY ALEXA

Jag köpte en Mulberry-väska förra veckan inne på NK. Jag har redan en Bayswater, men denna oversized Alexa bag känns lite mer jag så jag funderar på att sälja min andra. Har inte alls använt den mycket och en sån dyr väska förtjänar att bäras mer än så haha. Så hojta till om du är sugen på en brun Bayswater, kan tänka mig att sälja den för 3-4 tusen (nypris 8000).

// I bought a new Mulberry bag last week. I already have a Bayswater, but this oversized Alexa bag is more my style so I think I’m gonna sell the other one.

241 Comments

Natalie Wiberg

Hej!
Jag vill gärna köpa väskan!
Kan föra över pengar direkt till dig.
Jag bor i Skanör.
Med vänlig hälsning,
Natalie Wiberg

Reply
C

Åh, PICK ME, PICK ME! Älskar de där väskorna. Och nu efter sommarjobbet kanske man till och med har råd med den, speciellt när du är så gullig!! Jag skulle väldigt gärna köpa den av dig, Kenza, skulle passa helt perfekt till hösten… Hör gärna av dig!
Kram

Reply
carlaa

Hey!
Jag är väldigt intresserad av väskan! eller skulle rakt nu kunna köpa den ifall den fortfarande är ledig :)
H: Carla

Reply
Emelie

Hej Kenza! Jag köper den gärna av dig! :) har mailat dig också så hör av dig om du fortfarande vill sälja den.

Kram!

Reply
Pernilla

Hej hej, jag är verkligen jätteintresserad av den väskan. Hör gärna av dig om du fortfarande är intresserad av att sälja väskan. Jag bor i Stockholm och har möjlighet att mötas upp när som under sommaren.
Ha en supertevligt dag!
//Pernilla!

Reply
Louise Johansson

Jag skulle vilja köpa väskan, den är så snygg och om jag hade fått köpa den hade min dröm gått i uppfyllelse. Har länge velat ha den men har inte haft råd. Snälla sälj den till mig. Älskar dig!!!! Puss & Kram Louise

Reply
Anna

Jag är superintresserad! Skulle kunna träffas i Stockholm också så slipper du skicka eller så! :)

Reply
Sofia

Åh, jag vill jätte gärna köpa din väska!! :) vore fantastiskt att bära den runt min hand, lycka verkligen! Hoppas du hör av dig, kram!

Reply
Tilda

Hahha hade ingen aning om att det var så här många som också var intresserade… Hur ska du kunnat välja EN person? Jaja nu är chanserna kanske ganska små men vill ändå skriva att du hade gjort en 20-årig, väskälskande, bloggläsande tjej OERHÖRT lycklig om du väljer att sälja din superfina väska till mig..

Reply
Lina Bredberg

Hej Kenza!

Jag är väldigt intresserad åt min mammas vägnar, hon har letat efter en bayswater… Om jag blir vald så skulle hon gärna om möjlighet finns, få titta på den helgen 10-11 augusti, då vi är i Stockholm då….
Vänliga hälsningar, Lina

Reply
Cazandra

Jaaa till min lilla mammi! Men antar att du sålt den, damn u sommarhelger som gör att man bara sitter på uteserveringar och dricker öl istället för att läsa bloggar. haha

Reply
Angelica K

HEJ JAG ÄR INTRESSERAD AV MULBERRY VÄSKAN!
BOR I STOCKHOLM OCH KAN MÖTA DIG NÄR OCH VAR SOM HELST!
Puss och Kram Angelica <3

Reply
Soph

Har du sålt väskan? Är väldigt intresserad. Hur tar man kontakt på bästa sätt?

Reply
Suvi

HEjjj! i wanna buy it! just little while ago i searched back your old posts and saw that bayswater bag of yours and thought that maybe you would sell it soon couse you haven’t used it in a long time ! :) and now this happened :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*