• header

TRIANGL

Bikinimärket Triangl syns lite här och var på Instagram och jag kunde inte låta bli att välja ut en bikini jag med. Så snygga och sportiga! För mig blev det den gråa till vänster och den får hänga med till Nice.

// I’m sure you’ve heard of Triangl bikinis already, and I just picked one myself. They are so stylish and sporty! I chose the grey one to the left and I’ll bring it with me to Nice.

34 Comments

jennie

kan du snälla skriva vilken bloggportal du använder om du använder ngn? om inte isf vilken du tycker är bäst :) jätte fin blogg, kram

Reply
Marie

Check…om det går att lämna kommentar här…verkar inte funka på Mulberryväskan. Jag kan tänka mig köpa väskan för 3000:-. Bor i Sthlm. Kram till dig där ute på landet ;-)

Reply
Beauty For Life - En skönhetsblogg för alla

Badkläder börjar bli mer och mer likt underkläder … den högra var supersnygg! :D

Få längre (och starkare) hår och naglar på bara en månad med den här naturliga metoden – kolla in vår skönhetsblogg! Ni kan också ställa frågor i vår frågestund eller kolla på tutorials, guider och tips om allt inom smink, skönhet och hårvård :)

Reply
Nesrine

You’re coming to Nice ? That’s where I live :D
Tell me if you want to know anything about the city !!

Have fun
Bisous

Reply
Marie

Åhhh! Nice! Underbara stad. Varit där flera gånger tidigare och åker dit på måndag igen. Hoppas ni får det jättebra där!
Kanske vi ses ;)

Reply
M

Hej vackra Kenza! Jag tänkte också beställa den gråa bikinin men är osäker på vilken storlek jag ska ta trots storleksguiden så jag tänkte om du kan skriva vilka storlekar du tog så jag kan ta en mindre för att jag tror det skulle passa mig :) Skulle du även kunna skriva om nederdelen är fodrad och om överdelen är med inlägg. Jag vill veta om den bara är av tyg eller om det finns något mer. Förlåt för besväret. Tack på förhand :*

Reply
Emma

Tycker att man har sett dessa bikinisar innan. Titta min blogg för att se var de är kopierade ifrån ;)

Reply
Johanna

hej! tänkte bara höra med dig hur storleken var? vilken storlek beställde du? och vilken storlek har du normalt sett? :)

Reply
Claudia

Hade varit jättesnällt om du kunde svara på detta. Jag undrar om du behövde betala tull eller moms och hur mycket det blev isåfall? Kram!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*