• header

I’M HOME!

Hej!!! Hur mår ni? Har saknat er! Jag ser att mina tidsinställda inlägg kom upp som de skulle iallafall. Nu är jag hemma igen efter 5 härliga dagar på landet. Jag är utvilad och glad, och så har jag 1 miljon myggbett på benen. :) Det första jag gjorde när jag kom hem igårkväll var att ta en vaaaarm och skön dusch! Det finns inte rinnande vatten i stugan så duscha, diska osv får man göra ute med vatten från brunnen. Asså vi har haft det SÅ skönt & mysigt!! Vill tillbaka.

Jag måste sticka iväg till jobbet nu men ville bara säga att jag är tillbaka och mår prima. Har fotat massa på landet också så de bilderna ska jag gå igenom så snart jag kan. Puss på er! ♥

// Hey!! How are you? I’ve missed you! I can see that the blog posts I prepared before I left came up the way they should. Good! Now I’m home again after 5 lovely days at the country side. I’m feeling great, and I have 1 million mosquito bites on my legs. :) The first thing I did last night when we got home, was taking a waaarm and nice shower! There’s no running water in the cabin so you have to shower, to the dishes etc outside with water from the well. Ahh we had such a cozy time out there!! I want to go back.. I have to go to work now, I just wanted to say that I’m back and feeling great. I took a lot of pictures out there so I’ll go through them later. Kisses! ♥

Efter att ha gått runt smutsig hela veckan så känner jag mig fin idag i lite smink + min söta klänning från Hongkong!

36 Comments

Rebecca

hej sötnosen, favoritkenza! :)

skulle inte du kunna göra en sminkvideo? så man får se HUR du sminkar dig och inte enbart vilka produkter du använder?

du fixar dig alltid sååå fint i all enkelhet till vardags. gillade hur söt du var i “rocco”-inlägget tex osv :)

tror många läsare skulle uppskatta en sådan video!

puss o kram!
Rebecca

Reply
Emilia

Vad kul att du har haft det skönt på landet :) jag mår riktigt bra idag. Har varit ute och joggat en sväng redan idag så jag mår bara bra ^^

Reply
Nabil Benchaib

The most beautiful, most adorable, beautiful eyes impossible to describe such incomparable beauty You are a Moroccan pride, I wish you of the health, the happiness, the cheerfulness, the prosperity, the fulfillment of your dreams, or possibly that you find the small genius which will fulfill three of your most secret wishes good return among us:) Nabil of Casablanca (Facebook/jrealise)

Reply
ish

hope your holiday was amazing, your tan is so pretty and love that dress
xx ish
tiny-heart-beats.blogspot.nl

Reply
Cecilia Barry

Hej Kenza! Du får ju säkert tusentals kommentarer om dagen, så det kommer säkert bli så att den här kommentaren slinker förbi utan din vetskap men jag kör ändå!
Jag tycker din blogg är fantastisk, och det är så underbart att se hur du har utvecklats som person och som karriärskvinna på bara de senaste året. Du verkar ha så mycket på gång men ändå står du med båda fötterna på jorden, det är inte många som klarar det. Jag vill att du ska veta att jag uppskattar din blogg så otrligt mycket och det märks att du lägger ner oändligt mycket tid på bloggen, även om det inte kommer upp 100 inlägg om dagen så är det kvalité i det du lägger upp – för att inte tala om de fantastiska bilderna som du lägger upp!

Det jag egentligen vill ha sagt är detta: Jag undrar om du kanske skulle vilja köra en liten period med “Läsarna bestämmer rubriken” som du hade för ett tag sedan, det var så roligt och härligt att få lära känna dig lite mer, på en inte alltför personlig nivå.

Jag hoppas att du har det underbart och har haft en ljuvlig sommar! Och du, det här är min första kommentar till dig sen jag började läsa din blogg för nästan 5 år sedan!

Många kramar,
Cissi

Reply
Anna

Det är kul hur man uppskattar saker annorlunda när man har varit borta, och detsamma när man kommer bort..

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*