• header

WEDNESDAY

God morgon!

Jag är lite ledsen idag. Jag sa nämligen hejdå till min karl inatt. Ok det lät värre än vad det är. Han ska alltså bara vara borta typ 10 dagar men det är ju ASMYCKET?!?! Vi har nog aldrig varit utan varandra så länge, iallafall inte sen vi flyttade ihop för några år sedan. Jaja, det ska nog gå bra. Han har köpt en gammal liten bil nere i Serbien (impulsköparn nr 1) så han ska bila ner och upp för att hämta den. Jag hade följt med om det inte vore för att jag har så mycket jobb, samt ett bröllop att gå på i helgen (min kusin gifter sig).

Nu ska jag sticka iväg till jobbet för att kolla lite prover, sedan ska jag möta upp min familj för lite häng och bus med min systerdotter. Igårkväll hemma hos min farbror ville hon sitta på mina axlar och jag skulle galoppera och låta som en häst. “En gång till Kenza en gång till!” om och om och om igen. Kan ju inte säga nej till hennes lilla skånska. ♥

// Good morning! I’m a bit sad today. I said goodbye to my man last night. Ok, that sounds much worse than it is. He’s just going away for like 10 days but that’s A LOT?!?!?! I don’t think we’ve ever been away from each other that long, not since we moved in together a couple of years ago. Whatever, I’m sure everything will go fine. He bought an old little car in Serbia (impulse buyer no 1) so he’s driving down to get it. I wanted to come with him but I have too much work, and also my cousin is getting married on Saturday.. I have to go to work now to check some samples, then I’ meeting up with my family for some quality time and to play with my niece. Last night at my uncles house, she wanted to sit on my shoulders and wanted me to gallop and sound like a hours. “One more time Kenza one more time!” over and over again. I can’t say no to her cute accent. ♥

My little family :)

55 Comments

Gabika

My name is Gabika. I´m a fans of your. Please checkcyou e-mail. I sent you something there :-)

Reply
BLOPPIS

Awww, oroa dig inte. Dagarna kommer gå snabbt. Speciellt eftersom du har events att se fram mot som din kusins bröllop etc. Håll dig sysselsatt (vilket du redan är iofs) så har det gått 10 dagar. :-)

Reply
Rebecca

Tio dagar överlever en, min karl och jag ses inte förrän i december då han åkt till andra sidan jorden för att plugga ett tag. Fast i vanliga fall när han faktiskt är här hemma och ska bort i typ en helg blir man ju ledsen också så förstår hur du känner dig. Det värsta är ju att komma hem till en tom lägenhet :'(

Reply
Fannys Frihet

förstår det blir jobbigt om man är van vid att alltid ha varandra, men tänk så underbart härligt det är när ni sedan ses igen! då kan man inte få nog av varandra ^^

Reply
Dixi Wonderland - Hemmafru vid 22 års ålder

HAHAH nawww va gulligt det med att du var häst :D
Kanske någon av dina tjejerkompisar kan sova över? Jag hatar att sova själv och när man delat säng med någon i snart 5 år så går det aldrig att somna ensam. Jag brukar tvinga mina vänner att sova över haha ;D

Reply
Emma

What? Varför köpa en skruttbil i Serbien? Låter ju fullkomligt galet. Har han inte råd att köpa en här i Sverige?
Eller skulle han ändå dit på semester eller något?

Reply
J

Feel with you sister. Detta är min andra vecka borta från min kille och max antal dagar förut har varit 5. Det går fort! Och som man kommer kramas sen när man väl träffas! :D

Reply
Daniela

Hoppas på tiden går så snabbt som möjligt så att du kan ha Karl tillbaka =D! Om du gillar att skratta å ha bra stunder när du läser en blogg, tipsar jag dej min blogg =D Om du tar en liten kick å gillar det glöm inte att sprida den för jag har BIG PASSION när det gäller blogga!

Reply
Annika

Det är alltid jobbigt att vara ifrån varandra, men det går nog bara man hittar på annat roligt under tiden.

Min kille drog in i militären vid årsskiftet och vi kan bara ses på veckosluten. För tillfället befinner han sig (igen..) på läger någonstans i nån djup skog och att inte få krama om honom på 12 dagar är nästan tortyr. Och eftersom mobiltelefonerna egentligen är förbjudna där, blir det bara ett par sms om dagen. Som tur är han världens gulligaste, innan han for iväg fick jag flera brev att öppna en viss dag. Nu vaknar jag ivrigt på morgonen för att få läsa hans söta och småfjantiga meddelanden <3
Som jag väntar på den 19 december när jag äntligen får hem honom helt och hållet.

Finlands obligatoriska värnplikt för killar suger verkligen.. :))

Reply
Christie

Hehe, your niece sounds too cute! I remember when my nieces were little. They were always like that… or they wanted to be spun around until they got dizzy. :D

Reply
Jossan

Min karl var borta 11 dagar, fick hem honom i förrgår. Vi har varit tsm i 3 år och jag är gravid så när han kom hem började jag hysteriskt gråta och det ville inte sluta. Så jag satt där och grät och han höll om mig och förstod inte varför jag grät som någon dött. Gravidhormoner säger jag bara! Är så glad att ha honom hemma även om det inte var det välkomnandet han väntade sig ;)

Reply
Katrine

Er bare godt å være litt borte ifra hverandre, men skjønner det er hardt når han skal være borte i 10 dager! Men det går så fort og det blir sikkert herlig å se han igjen :-)

Håper du koser deg masse denne onsdagen!

Reply
Natalija

Hey, I’m from Serbia! You should come here sometimes, it would be great. :)

Reply
Sandra

Min sambo ska vara utomlands varje vecka fram till april. Kan komma hem de flesta helgerna. Men det, det känns jobbigt! Vi har också en hund, så lite sällskap får jag ju.. Hade ändå gjort allt för att det bara var 10 dagar;)

Reply
Emma

Konstig fråga. Men vem tog bilden? Trodde inte att det bodde någon där ute på landet där ni bodde;)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*