• header

TO THE WEDDING

OK, i sista sekund letade jag fram 2 klänningar som jag har att välja mellan imorgon. Vår Dallas-klänning från IvyRevel är en av dem. Oroa er inte över att den är kort, det är ett sommarbröllop utomhus med dresscode “vad du vill, så länge du inte är naken” så det är lugnt. Vägrar liksom ha en långklänning när det ska vara 30 grader, haha. Däremot var jag väldigt orolig över att den är vit upptill. Man “ska” ju inte ha helvitt på bröllop. Så jag frågade bruden (min kusin) och visade henne klänningen, hon hade verkligen inga problem med dem. Den påminner ju inte om en brudklänning för fem öre så det är lugnt. Om jag väljer att ha denna klänning imorgon så blir det med utsläppt hår (lockar), samt svarta skor/väska & guldiga smycken.

// OK, I found two dresses in my closet so I have to choose between one of them to wear tomorrow. Our Dallas dress from IvyRevel is one of them. It’s very short but don’t worry about that, it’s an outdoor wedding with dresscode “wear whatever you want, as long as you’re not naked” so it’s cool. I refuse to wear a maxi dress because they say it will be 30 degrees tomorrow, haha. But I was a bit worried that it’s white on top. You’re not “supposed” to be white at a wedding. So I asked the bride (my cousin) and showed her the dress, she had no problems at all with me wearing it. It doesn’t look like a bridal dress at all so it’s okay. If I choose to wear this dress tomorrow, I will wear it with black shoes & purse + golden jewellery.

78 Comments

Anna

Men är det passande med en sån kort klänning på ett bröllop verkligen? Något längre vore nog att föredra.

Reply
Emma

Hade personligen inte haft en sådan klänning på ett bröllop men..
Så länge bruden inte har något emot det så.

Reply
sara

yeah wear this dress at the wedding, i’m obsessed with it. when i read your previous post about you going to the wedding i thought of this dress haha!
are you planning on having any major sales and put everything on the sale? because i can’t afford this dress so i just gaze at it on pictures (wow that sounded lame) or maybe i can afford it, either way i’m too scared to check my bank account to see haha

Reply
Ellinore

Jag gissade att du skulle välja den klänningen då jag läste ditt förra inlägg! Hade ju rätt, haha. ;)

Reply
Milo

Hej! Jag hade inte haft den då den både är för kort och helt vit upptill. Bara det att du själv undrar är nog svar nog. Du har så många fina klänningar som är mkt mer passande! Tänk på att det är bruden som ska vara i centrum.

Reply
Caroline

Tycker du ska ha någon av dina klänningar från By Malina. Såååå fina!!

Reply
Malin

I love the denver dress and the denver body from IvyRevel. They are not avalible… Will they get back in sock later?
It would be sooo nice if you answered! :)
Have a wonderful weekend!

Reply
andrea

När ska du växa ifrån dessa muskorta plagg? Det är mycket mer sensuellt och vackert med en lagom kort klänning som ger ett kvinnligt uttryck! Det ser ju bara tonår och billigt ut med rövkort och skyhöga klackar hela tiden! Neb det kallar jag inte stil! Att dessutom vara så ego att man frågaf bruden om det är ok med den är ju också så otroligt självupptaget! Hon har säkert annat att tänka på än hur du ska se ut? För den delen kanske hon inte är älug med sitt ja så varför ska du utmana detta? Det finns ju 1000 andra klännigaaf du kan välja! Och Ja jag är bitter, jag blir upprörd över bubblan!

Reply
Sara

Lisa Tellbe hade också denna klänningen på ett bröllop. Snääälla Kenza, du som har så många fina klänningar kan väl hitta något annat snyggt också? :)

Reply
Elsa

Skulle nog valt en annan klänning… vitt känns fel även om bruden tyckte det var ok!

Reply
Mimmi

Haha, måste säga att det är väldigt underhållande att läsa folks kommentarer om att klänningen inte passar. Och att det är självupptaget av Kenza att fråga sin kusin om klänningen är OK? Dagens garv! Att man ens orkar lägga energi på klaga, speciellt när det är dresscode “vad du vill, så länge du inte är naken”. Och jag tror att en brudklänning stjäl väldigt mycket mer uppmärksamhet än denna lilla söta saken :)

Reply
Elsa

Gud så himla fin klänning, jag och min kompis har nyss börjat blogga kolla gjärna in vår blogg. tack!

Reply
Therese

Du har mest korta klänningar/kjolar i din kollektion. Vore jätte bra om du designade lite längre plagg för oss som är lite äldre.

Reply
patricia

ge er… den passar perfekt pa ett sommarbröllop :-) kommer vara vacker som alltid ;)

Reply
Matilda

Inte för att jag ska komma ocg styra och ställa men klänningen är nog för kort för ett bröllop, tror du inte? Brudgummen lär få ribba :)

Reply
Annie

Nja, tycker inte den är passande till bröllop faktiskt. Tycker faktiskt tvärt om, att långklänning kan vara väldigt svalt när det ät varmt. Tror och hoppas att du hittar något mer passande i din gigantiska garderob :)

Reply
Maria

Men herregud så många klänningar och du ska ha en kort klänning :s tror du verkligen att bruden skulle säga nej ?. Väx up ! Lär dig lite etik. Man har alltid en lång klänning på bröllopet åtminstone knä höjd . Inte röv höjd

Reply
Anna

Folk är ju för knäppa, alla bröllop är olika och det är väl självklart att Kenza inte skulle valt den här klänningen om det var ett bröllop med klädkoden frack.

Personligen vill jag att mina gäster på vårt bröllop ska ha det dom känner sig snygga och bekväma i. Svart, vitt, mönstrat – ta vad de vill. Jag vill bara ha en underbar dag med personer jag älskar. Inte massa krav och regler, även fast jag självklart inte har något emot mer traditionella bröllop heller : )

Reply
Ida

Jättefin klänning verkligen! Passar verkligen dig med!
Tänkte bara höra om det kommer komma in fler i storlek XS? Är så himla sugen på att köpa men den är ju tyvärr slut!

Reply
Somaiya

Hejsan! Jag älskar verkligen ditt hår och jag bara undrar vilket nummer och vilket märke det är på hårfärgen som du köper? Jag ska nämligen gå på ett bröllop om 9 dagar, och då vill jag att mitt hår ska vara som ditt hår. Jag har nu hårfärgen mörk brun ( väldigt mörkt). Hoppas du kan svara så fort så möjligt. / somaiya

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*