• header

MONDAY

Hej på er!

Jag började denna dag med att läsa igenom era fina kommentarer. Det finns ingen bättre start på morgonen. Tack ska ni ha! ♥ Nu ska jag ut på stan för att fixa några jobbärenden och när jag är klar med det ska jag möta upp Humlan för lite sol och bad. Har på mig min virkade klänning från Chicy och bikinin under, så jag är redo! Ha en härlig måndag allihopa!

// Hey you! I started this day by reading your lovely comments. There’s no better way to start the morning. Thank you so much! ♥ Now I’m heading down town to get some job errands done, and then I’m meeting up with Humlan. We’re gonna hang out by the sea. I’m wearing my crochet dress from Chicy and a bikini, so I’m ready! Have a great Monday everyone!

64 Comments

Erika

Hej kenza, jag läser din blogg mer än 2 gånger om dagen år ut och år in! Älskar vad du skriver om eftersom du köper billiga och dyra kläder, du är inte en snobbig tjej som bara vill visa vad du har. Nejj, du är en jättefin tjej som har visat mig och andra att budget också är fint. Eftersom jag bara har råd med budget har du gett mig mycket inspiration! Hoppas du har tid att läsa detta! Kram!
p.s hade du kunnat sätta ihop ett budget outfit ? vill gärna se de här på din blogg kramis!

Reply
Pamela Olsson

Hej Kenza!
Din blogg är helt fantastisk!

Kika gärna in på min blogg där jag säljer egengjorda armband till förmån för Cancerfonden!

Kram på Dig!

Reply
Elin

Hej Kenza! Jag absolut beundrar din blogg! Underbart fin, om du skulle vilja vara så snäll så gå gärna in på min blogg och släng en kommentar om vad du tycker, det skulle uppskattas enormt! Kramar från Ellie ^^

Reply
pola

Cześć Kenza!
Jestem z Polski i czytam twojego bloga już od dłuższego czasu. Uwielbiam twoje outfity, twój styl i sposób w jaki piszesz. Twój blog jest dla mnie wspaniałą inspiracją :)
Ta koronkowa sukienka jest urocza <3

Reply
Gianna

kenza you look sooo cute in this dress, i love it. i think you also wore it in some barcelona pictures didnt you? but i think i remember you wrote it is an old one?? true?!?
i wish you a very nice day with your friend alexs =)
please tell her i think she is also sooo sooo pretty.

ps. do you really read every single comment????? hug <3

Reply
Hoggelina

Hej Kenza, jag är lite nyfiken, hur gör du när du översätter till engelska? Gör du det själv eller slänger du in det i Google translate eller låter du någon annan göra det?

Ha en bra dag!

Reply
anonym

Alltså jag har inte vart in här på lääänge o det är då man upptäcker ditt exceptionella utseende. Strålande fint utseende.

Reply
Anna

Så fin! :) Men Kenza, är det inte dags att byta header snart? Du har ju tagit så sjukt många snygga bilder på senaste tiden så jag tycker nästan det är dags.. ;)

Reply
nadja

hej, gillar du eller dina läsare Miley cyrus? jag drev sveriges största fan blogg om Miley (peacemiley.blogg.se) men den blev nyligen hakkad och bort tagen.. Jag har lagt ner så mycket tid och ork på den bloggen för att göra mina läsare nöjda. tänk dig i min situation om din blogg skulle bli hackad och bort tagen? du skulle nog också bli otroligt förbannad, ledsen och besviken. Jag har mailat blogg.se men jag har inte fått något svar. Så nu behöver jag all hjälp jag kan få för att å tillbaka min statistik och läsare. Snälla kan du nämna vad som har hänt och hänvisa dina Miley fans till min nya blogg peacemileyray.blogg.se i ett inlägg snälla, jag behöver all hjälp jag kan få, vi måste få fast hackaren!

tack på för hand.

Reply
att finnas utan att leva

sötaste klänningen!
och håller med dig, skrev precis också och tackade för fina kommentarer, man blir varm i hjärtat!

– en blogg om hur det är att leva med kronisk depression och ångest. En blogg som vill visa alla sargade själar där ute att de inte är ensamma. En blogg som vill slå hål på tabun kring psykiska sjukdomar.

Reply
Andy

Bilder på Humlan/Alexandra, tack!
Hon är så läcker.
Hur går det med att hitta en pojkvän till henne?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*