• header

YESTERDAY’S

Levi’s 501 shorts // blouse from MinkPink // jewellery + belt from H&M // Mulberry Alexa bag // sunglasses from BikBok // old boots

Jag hann aldrig lägga upp detta igår, men såhär såg jag ut! Jag måste säga att jag ÄLSKAR min nya väska. Jag är väldigt glad över att jag bestämde mig för att sälja min Bayswater och behålla denna istället, för den här är mer jag.

Bilderna är tagna av min duktiga vän Rami Hanna!

// I didn’t have the chance to post this yesterday, but this is how I looked! I have to say that I LOVE my new bag. I’m very happy I sold my Bayswater and kept this one, because this one is more me. My friend Rami Hanna took these photos!

102 Comments

Maria

i like the blouse but the shoes looks strange.

PS. Did you show outfit with leather top? Thanks!

LOVE

Reply
Ida

Så snygg!!!! Älskar din shorta :D.

Förresten, är ditt hår sådär lockigt och fint utan att du behöver göra ngt?? :O

Reply
Gianna

hahahahahahahhah KENZA why are u so uncomplicated funny and soo not cocky even though you get told everyday a thousand times how beautiful you are…hahahah your IG pic is killing me….as well as your IG video u uploaded weeks ago…hahahahahaha you are sooo likeable.

Reply
JENNY

Fin outfit, älskar mulberry väskan!

Alla som frågar mig något på min blogg, får ett besök av mig på eran blogg!

Reply
Amalie Heldal

Herregud, jeg elsker stilen din! mulberry-vesken er jo bare perfeksjon, og du og såklart! du gir meg så masse inspirasjon du aner ikke. fortsatt er jeg bare 14 år, og har selvfølgelig ikke råd til den vesken, men drit i det.

masse klemmer fra norge <3

Reply
Emma

Undrat detta ett tag nu och det hade varit kul med ett svar :)
Flera stora bloggare får ju bilder tagna av den här Rami, jag undrar om han får betalt för det? Eller räcker det med att han får uppmärksamhet genom reklam i din och andras bloggar? :)

Reply
Anna

Hej finaste Kenza!
Först måste jag bara säga att du är helt underbar!!
Du är jordens finaste människa och du har en fantastiskt personlighet. Även fast jag aldrig träffat dig så känns det som om jag känner dig. Du är min absolut största förebild!
Jag älskar din blogg och dina kläder! Jag är helt kär i dina skinnjackor, men jag har tyvärr inte råd med någon så snälla kan du visa lite skinnjackor som påminner om dina som är billigare? Jag skulle bli överlycklig! Fortsätt med det du gör, du äger! <3 /Anna, 14

Reply
att finnas utan att leva

Det är verkligen sanslöst hur vacker du är människa <3

– en blogg om hur det är att leva med kronisk depression och ångest. En blogg som vill visa alla sargade själar där ute att de inte är ensamma. En blogg som vill slå hål på tabun kring psykiska sjukdomar.

Reply
Julia

Har du färgat håret ljusare? Eller är det solens förtjänst? Ser väldigt fresh ut :D

Reply
Alina

i love this outfit so much. and i think i got the same boots :D
and i really like your white nails :)

xx

Reply
En tjejjjjjj

Åh älskar shortan! Kenza du har alltid så himla fint hår, hur gör du dina lockar? Och sen undrar jag hur man uttalar ditt efternamn, har alltid undrat det haha

Reply
Melissa

Flawless outfit in my humble opinion. Love your hair, the blouse print and the Mulberry bag (NOT in this order though hehehe). Damn, that bag will be haunting me, that’s what!

Reply
Josie

Your hair looks absolutely amazing here!! and I love your Mulberrybag and the whole outfit xxx kisses from munich

Reply
Amanda

i love this ourfit, but i LOVE your hair even more!! especially on these pictures- i would find it so cool if you could do a ‘how to’ on your always-casual hair. And maybe some about the products that you use? a big wish of mine!
love Amanda

Reply
Marina

Din blus ser jätteskön och fin ut! Gillar din nya header btw, kul med lite förändring, :*

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*