• header

Finns det något värre än att flytta?

JA! Att hjälpa någon ANNAN att flytta! Haha fyfan. Vi hjälper mamma och lillebror att flytta och jag är så trött och hungrig att jag dör. Och så jäkla röksugen… Men jag är snart inne på min 7e rökfria dag och jag kämpar på!!

// Is there anything worse than moving? YEP, helping SOMEONE ELSE to move! Haha omg. We’re helping my mom and my brother moving to their new place and I’m so tired and hungry. And I’m really craving for a smoke now but I’m almost on my 7th day without smoking and I keep on fighting!!

20130813-201401.jpg

107 Comments

Gianna

hahhahahahhahh kenza i love you. always making me smiling…im sure your mum will cook you something suuuuper delicious after everything is done.
and yaaaay 7days without smoking???? thats soooo cool. im proud of you!

Reply
annika

bra att du slutat röka! vill du göra ett inlägg var du berättar hur ofta du har rökt tidigare och hur länge har du hållt på med det?

Reply
Katrine

Skjønner deg godt der! Lykke til videre med flyttingen da, snill du er som hjelper! Veldig flink du er som har holdt deg 7 dager røykfri! Stå på sånn videre :-D

Reply
Majken

Riktigt bra att du slutar röka nu, min pappa har rökt i 45 år och nu när han har barn så är det i princip omöjligt för honom att sluta eftersom att hans humör blir så dåligt utan ett pack cigg om dagen. Kämpa på!

Reply
Alicia

Gud! Vad duktig du är med rökningen!!! ❤❤ stöttar dig till 100000 ❤ Du kommer klara det!
Massa kramar ditt största fan ❤

Reply
anna

grattis till dina rökfria dagar. kämpa på!

jag slutade för över ett år sen och det är det bästa jag gjort. det blir inte lättare med åren, jag rökte i över 10 år nästan och jag är 30, lyckade sluta nu efter ångest och tårar, för jag ville inte sluta egetnligen.

men min kropp sa ifrån och det gör den förr lr senare.

kämpa på ! ciggen är inte värd dig. Vi är så mycket bättre än den och ciggföretagen som tjänar miljarder på att vi förstör våra kroppar! jobba på, suget är egentligen bara en illusion och en vana som går att bryta :)

Reply
Matilda

Fortsätt kämpa! Rökning är skit och du förtjänar bättre än de där giftpinnarna! :) Inte röka = coolt.

Reply
Isabelle

Sluta röka är förjävligt, jag vet! Men du är skit duktig!! Håll i det nu :)

Reply
att finnas utan att leva

Hahahah så sant så sant ;)
Hejar på dig ang rökningen!

Idag om acne
– en blogg om hur det är att leva med kronisk depression och ångest. En blogg som vill visa alla sargade själar där ute att de inte är ensamma. En blogg som vill slå hål på tabun kring psykiska sjukdomar.

Reply
Anonym

Vad duktig du är som håller på att sluta röka! Det måste vara jättesvårt :)

Reply
Fia

Har du provat E-cigg? Den funkar verkligen, mamma har rökt i 35 år och provade E-cigg och hon har varit rökfri i ett par månader :) Tycker du ska kika in den!!

Reply
Paulina

I recommend you a book by Allen Car “Easy way to stop smoking” :). It helped me a lot and I haven’t smoked since I read it about 6 months ago!

Reply
Frida

7 dagar som rökfri? Det är skitbra Kenza! Fortsätt kämpa, det blir bara bättre o bättre! Du är grym, Kramar till dig

Reply
Helena

Usch, jag håller på att flytta just nu. Har slängt huuur mycket grejer och möbler som helst och skänkt bort kläder, skor och grejer som jag ej kan ha, men har ändå lika mycket kvar?! Ska dessutom flytta till en helt annan stad, så känns väldigt drygt! Blä..

Reply
Valentina

Grymt jobbat Kenza!
Asså verkligen, jag är 100% emot rökning och försöker såklart peppa alla som FÖRSÖKER sluta!
Bara du vet hur grymt bra det är!❤

Reply
Anna Friman

Bra kenza!!! Keep it up, försök hålla dig från giftpinnarna!! Puss & kram <33

Reply
Kicki

läste att man ska basta 3 dagar i rad för att få ut nikotinet så att det hjälper när man vill sluta röka. har ingen aning om det funkar men man kan ju alltid testa, right? :)

Reply
B

Kämpa vidare med att hålla dig borta från cigaretterna! Klarar du en vecka klarar du en livstid!

Reply
Julia

Tänk att om det här inlägget hade varit skrivet för några år sedan, innan du ändrade din stil på bloggen, så hade det förmodligen sett helt annorlunda ut. Mer utförligt, mer känslor, mer äkta. Tänk att man hängt med så länge att man faktiskt saknar det ..

Reply
Amanda

Awesome att du håller på att sluta röka! Det visar på hur stark du är! Du kommer att må mycket bättre utan ciggen. :)

Reply
DeMarkey -+LiveYourDreams!

Ha ha ha vilken rolig bild, men ja jag håller med, det är sååå jobbigt att flytta

Reply
Linda Wahlberh

Heja dig!
Jag har själv varit rökfri i 6 månader nu, ett bra tips nu i den jobbiga början är att köpa en e-cigg. Det hjälpte en stor rökare dom mig att inte trilla dit! Ett tips bara!

Ha en jätte bra dag och faaaaaan så duktig du är, glöm aldrig de :)

Reply
Sarah

grattis till rökfriheten! jag har varit rökfri i snart 3år. om det känns gött? oh yeah!

Reply
malin

Men näää duktig! Haha hundvarning; )
Själv inne på 17e dagen i dag!
Hoppas du laddat ner vårdguiden rökfri!
KämPa pååå kram! Ge oss mer träningstips, jag ska börja träna men hur?
Motivation få in i vardagen. J a g vill få muskler, bättre kondition….

Hur började du? Behöver man en pt i början?

Reply
jenny

Woooow kämpa på!!! Jag har varit rökfri sedan slutet av april!! Det blir mycket lättare efter två veckor :) You can dooo ittt!! :) Håller på dig!!

Reply
jenny

You can dooo it!!! Jag slutade röka den sista april.. Det jobbigaste är de två första veckorna. Sedan kommer det kännas skumt när du är ute och festar!! men håll ut du klarar det :)

Reply
Hej

Hej. Om du vill sluta röka så testa att läsa boken “sluta röka”. Har hjälpt mig, varit rökfri i 3 år :-)

Reply
Filippa

Fortsätt kämpa! Du hjälper nog många andra rökare som försöker sluta om du klarar det!

Hoppas du klarar av att sluta röka, det är så inte värt det, hälsan och allt som tar stryk, vill att du ska va frisk ju! ❤

Reply
Hedvig

Hej!!! Vad glad jag blev för din skull när jag läste det här!
Så duktig du är som kämpar på! En fråga; vill du sluta helt eller kommer fest rökning vara något du kommer göra! Bara nyfiken :)
Lycka till , du kommer klara detta!!

Reply
hello

7e dagen, asbra jobbat ju!!! om man ska sluta röka ska man tydligen bada bastu 3 dagar i rad så ska det tydligen vara lättare!

Reply
Sara

Du klarar detta med ciggen!! Det SVÄR jag på!! Min mamma slutade att röka för ca 4 månader sedan – och hon har rökt sen hon var 13 år!! Så du klarar det!! Hon har inga problem alls nu och känner heller inget sug. Visst, det är ju olika, men tror på att du kommer klara detta; vill man, så kan man!!

Reply
Daniela

Har ett super bra tips om att sluta röka. Pappa har inte slutat röka (enligt honom själv), han har uppehåll. Han har haft 12 st cigg i sitt paket sedan i början av sommaren. För det är ju lättare att säga att man har uppehåll än att säga att man har slutat! ;)

Reply
Helena

Blir så glad varje gång jag hör någon slutat röka, särskilt unga människor som du. Kämpa på, det är alla gånger värt det!! :)

Reply
Sarah

Kämpa på Kenza! Det finns inget posotivt med rökning så fortsätt som du gör och sedan kommer du vara så sjukt stolt över dig själv :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*