• header

GIRLS NIGHT

+ a little doggie ♥

Igårkväll hade vi tjejkväll hos Chanette! Vi ville se till att få ihop en sista mysig hemmakväll innan Humlan sticker tillbaka till Australien. Hon har bara varit hemma i 2 månader men åker tillbaka igen i september och stannar förmodligen längre än sist. Det suger, men hon blir så lycklig av att resa och jag blir glad av att se henne glad. Kommer sakna henne!

God morgon förresten. Vad snabbt helgen gick! Jag sitter och äter mannagrynsgröt till frukost och ska snart göra mig i ordning. Ska möta upp Rami inne i stan för att fota lite och senare ikväll ska jag på middag hos mamma. :)

// We had a girls night yesterday! We wanted one last cozy evening together before Alexandra goes back to Australia. She’s only been home for like 2 months and going back again next month. It sucks, but travelling makes her happy and I’m happy when she’s happy. I’ll miss her! Good morning btw.  This weekend went by so fast! I’m eating breakfast now and will soon get myself ready for the day. I’m gonna meet up with Rami down town to take some pictures and later tonight I’m going over to mom’s place for dinner.

31 Comments

Malin

Låter jättemysigt! Din nya header och den nya bilden på dig i menyn är verkligen superfina! Rami gör ett bra jobb :D

Reply
Jessy

Oh Im jealous – travelling is really great!

But Im curious: How can Alexandra fincance this travelling? Is she working in Australia? I really would like to know – maybe some day Im brave enough to do it also ;)

Reply
Malin

Åh! Vet precis hur hon känner sig, jag blir blir också lycklig av att resa. Det är bland det bästa som finns! :D

Btw, kan du inte ha frågestund snart igen? :)

Reply
Julia

Avundas verkligen hennes mod. Måste vara helt underbart att leva i Australien :)

Reply
Agata

Your outfit and the car is similar to Beyonce video music ,,Why don’t you love me”. I think this is not just case. Sorry but this is true.

Reply
amanda

hej kenza! verkligen älskar dig och din blogg, du ger verkligen superbra inspiration! det skulle betyda massa om du ville kika in på min blogg och slänga iväg en kommentar! har precis lagt upp bilder från rix fm festival också ;) kram!

Reply
Linnéa

Åh det låter precis som min bästa kompis. Hon stack till Australien för två år sen, direkt efter studenten. Sen kom hon hem förra sommaren (DÅ VAR JAG ÖVERLYCKLIG) sedan åkte hon tillbaka till Australien i Oktober förra året, jag dör av saknad här hemma! Tänk om man ändå hade lite mer pengar så att man hade råd att åka och hälsa på henne! Vilken tur du har som kan göra det :) Men nu räknar jag månader, veckor, dagar och timmar tills hon kommer hem nu, vilket hon gör i december.. så snart så!

Ha det gott tjejen!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*