• header

ZASTAVA 750

The happy couple! ♥

Jag tog körkort för över ett år sedan och då tog jag för manuell växellåda, men har sedan dess bara kört automat med min Mini Cooper. Så jag vet inte vad jag tänkte när jag hoppade in i Aleks lilla Fićo och ville testköra den. Det här med koppling och växel sitter ju i så det kom ju tillbaka på en gång, men det var inte det lättaste med en bil från 60-talet?! Bromsen måste man stampa ned helt för att den ens ska börja sakta in och var tredje gång när man försöker lägga i en annan växel så vill den inte. Aleks har dock lärt sig köra den lite bättre nu men jag själv håller mig till min Mini… ;P

// I took my drivers license last summer. I took for manual transmission but I have only been driving automatic with my Mini Cooper. So I don’t know what I was thinking when I jumped into Aleks little Fico and wanted to drive it. It all came back really quick, but it wasn’t exactly easy with a car from the 60s?! The brake is crazy and sometimes it’s impossible to even put in another gear. Aleks has learned to drive it a bit better now, but I think I’ll stick to my Mini…

90 Comments

Amanda

Vart är dina solglasögon från? du skrev inte det på din outfit bild, kram!

Reply
jj

Jag blir så glad när du tar in den Serbiska kulturen! En fico är livets bil, och jag längtar tills du åker ner till serbien och får se ännu mer utav vår kultur! Alex verkar vara en toppen kille, och lika så du.

Reply
SunnySandy

Haha ja eller om man råkar blanda ihop gas med bromsen efter allt manuellt körande! I Mellan Östern är det mest automat som gäller, kan lätt be confusing! Kolla gärna in min blogg om livet som flygvärdinna!

Reply
Emma

Är bromsarna så dåliga borde den ju inte ens få köras.
Hoppas han fixar en besiktining på den och åtgärdar det som behövs. Det ska ju inte vara farligt!!

Reply
Ina

Hi kenzas, I absolutly love your blog, you are such an inspiration. I was just wondering if you could please make a blog post about your makeup and what you use because you look sunning all of the time! Thanks! :)

Reply
jane

Oh,I see the car is from Serbia.Nice.I LOVE your posts.Greatings from Belgrade.:)

Reply
Christina

Hej, jag undrar om du inte kan tipsa om typ årets vinter skor? Vad man ska satsa på som håller fossingarna varma, inte allt för dyrt och framförallt SNYGGA. Får typ ångest varje år hahah
Kram

Reply
Louise

Vad hände med dig hörapparat som du var ich provade ut? :) vill höra mer om det för jag gör själv och funderar på att ta tag i att kolla min egen hörsel!

Reply
Ellinor

Fin bil :) Men får man köra en utlandsreggad bil hur länge som helst i Sverige?

Reply
Mia

Hola Kenza!
En cool grej att sätta på bilen vore en egendesignad sticker från OriginalPeople.
Kolla på originalpeople.se
En fin och personlig present till Aleks! :)

Reply
Nina

KLACKSKOR till salu – storlek 37 & 38.
Helt nya och oanvända!! Skicka ett meddelande på Facebook, NINA PAVLOVIC och där får ni mer information och bilder !

Eller mejla [email protected]

Reply
daniela

fick nyss hem ett plagg jag hade beställt från ivyrevel, supernöjd!! :)

ddanielas.blogg.se/2013/august/ivyrevel-terell-top-2.html

Reply
Ellen

Haha så fina!:D Snälla skulle inte du kunna visa upp alla dina jeffrey campbell skor? Är sugen på ett par och skulle älska lite inspo♥

Reply
Mina

haha så underbart att se en äkta juggebil! Personligen kommer jag från fd Jugoslavien och blir alltid varm i hjärtat av att se en Fico :) ha de bra och kör försiktigt!

Reply
Lola Reggy

These pics are so fun. Both checkered blouses, haha. <3 But hey this is a mini mini car :P Stick with this little one tooooo :D

Reply
Sara

Hej, av en slump hamnade jag här. Måste säga att lill-bilen är helt underbar. Jag älskar Fico och denna är såååå himla fin.
Jag är själv från serbien och haft planer på att ta hem en orginalFICO men aldrig tagit mig tiden att tänka hur det kunnat gå till. Nu blev jag inspirerad.

Tack för det :)

Hoppas ni njuter och tar väl hand om er lilla skönhet, för det är exakt vad den är.

//Sara

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*