• header

L’AVENUE JEAN-MÉDECIN

Pics from yesterday

Igårkväll promenerade vi runt lite i stan. Vi kom iväg rätt sent så butikerna hade börjat stänga för dagen. Några butiker var dock öppna (typ Zara, Mango etc) och det blev lite shopping för min del! Det verkar finnas en hel del grymma butiker här så vi ska se till att vara ute i god tid någon annan dag och shoppa loss. :-) Senare på kvällen slog vi oss ner på en mysig uteservering och åt entrecote med en mozarella/tomat-sallad. Så gott!

Min fina väska jag bar är från Spell. Den är perfekt för jag får plats med både systemkameran och min lilla G15. Den söta spetskjolen jag har på mig är från Zara.

// Last night we walked around in the city. We were there pretty late so the stores were closing up. Some of the stores (like Zara, Mango etc) were open so I did shop a few stuff! It seems like there’s a lot of nice stores here, so one day we will be there a bit earlier and do some shopping! Later in the evening we sat down at a cozy restaurang and ate entrecote with a mozarella/tomato salad. Delicious!

My lovely fringe bag is from Spell. It’s perfect cause there’s room for both my big camera and my little G15. The cute lace skirt is from Zara.

99 Comments

Alexandra

Hej kenza!
Jag är med i en modelltävling och ska snart göra min första photoshoot. Är verkligen superdupernervös men också jättetaggad! Vill verkligen detta och tänker inte sumpa min chans.
Jag är inte jättevan att stå framför en kamera med massor av människor runt om, har du några tips och knep? Jättetacksam för svar!
Hoppas du har de bra i Nice!<3

Reply
Sara

Jag var i Nice nu i sommar, i en vecka. Vilket var jättemysigt eftersom Nice är en sån trevlig stad. Ett tips är att besöka gamla stan i Nice. Det är små gränder med restauranger och glasstånd. Verkligen super mysigt! Glöm inte att äta crêpes. Älskar din blogg förresten. Kram

Reply
jasmine

Ditt hår har blivit otroligt långt på jätte kort tid känns det som. Du använder dig inte av balsam metoden längre, så hur växer det så fort?!

Reply
Sabrina

Ditt hår ser jätte friskt ut! Håller du på med balsammetoden nu eller hur gick det med den? Skulle gärna höra mer om det ämnet! Kram

Reply
Julia

Kan inte du göra ett inlägg där du visar hur du sköter om ditt hår? Det är så himla långt och fint :-)

Reply
Micaela

Älskar Nice! Har varit där två gånger och bott i lägenhet vilket är lite kul då man nästan får känna på lite hur det är att bo där.

Känner igen mig på bilderna! Gick ofta där du står på bla näst sista bilden.
Den bilder Alex är med på men bokgrunden är i fokus, ser du det stora trädet (ser nästan ut att komma från djungeln tycker jag haha) och typ byggnaden i skogen vid hans arm? Där uppe är det ett jättefint vattenfall, man kan gå runt där ganska mycket och kolla på utsikten och det är verkligen jättemysigt!

Reply
jasmin

Åh jag är såååååå avundsjuk! Jag vill också resa till solen nu. Orkar inte med skolan nu! Ser ju också så fint ut där!! Får jag bara fråga vad hotellet heter där ni bor? :) <3

Reply
Linda

Om ni vill äta riktigt god pizza så ska ni testa restaurangen som ligger snett mittemot tågstationen (södra sidan). Jag minns inte vad stället hette, men det är seriöst den godaste pizzan jag har ätit. Deras salamipizza var supergod!

Reply
helem

Jag själv va i Nice i år, fantastisk stad!! Passa på att åka t Monaco med bussen från Nice för endast 1 euro! De värt de!! Kraaaam.

Reply
Julia Klimenko

Den ser precis ut som min från Pull and Bear! Dock så slutar den ju preciiiis nedanför rumpan om man har den i midjan, förstår inte hur du vågar gå runt med den? Har du något speciellt under? :)

Reply
gasolina

jag avundas dig din situation när det gäller pengar…du kan spendera så mycket pengar (några tusen euro) i detta FÖRDYRT hotell (och du är bara där för 5 dagar!!!) eller resa ofta, köpa nya kläder osv. manga dina unga läsare kan det inte… jag undrar om du hade haft några dåliga erfarenheter tack vare dina pengar? var människor svartsjuka? är alla dina vänner så rika?

Reply
Rebecca

Åhh va fint det ser ut! Lägg gärna mer upp bilder från Nice! :) Hoppas du får en trevlig forsatt semester!

Checka gärna in min blogg också he he :)

Reply
Helen

Så roligt att vi är i Nice samtidigt! :-) Som alla andra säger så tycker jag definitivt också att ni ska ta er till Monaco, underbart vacker stad och tar ungefär 25 minuter!

Reply
att finnas+utan+att+leva

Åh jag var där i november förra året :)
Nice är underbart!

– en blogg om hur det är att leva med kronisk depression och ångest. En blogg som vill visa alla sargade själar där ute att de inte är ensamma. En blogg som vill slå hål på tabun kring psykiska sjukdomar.

Reply
sarah

You are in nice ?! I live near there i would love to meet you ! When do you leave ?

Reply
Emma

Hej Kenza!
Måste bara säga att din blogg är den mest inspererande modebloggen av dem jag har läst!
Men jag har en fråga, kan inte du ta ett kort på när du har plattat hår?
Har aldrig sett dig i det och jag undrar också varför?
Tycker du inte att du är fin i det, för jag tror att det hade varit så fint på dig!
Blev ganska rörigt men hoppas på förstår :S
Keep going girl, I love what your doing!

Reply
josefine lindqvist

Alltså förlåt, men du är ju aldeles för perfekt. Seriöst!
Du är lång, smal och vältränad vilket jag tycker är sjukt attraktivt bland tjejer, ikke blek (fin hudfärg), näsa mun ögon, hela facet, hår och aaaaaaah!
Klädsstilen får man ju inte glömma… Verkar sjukt sympatisk och blabla.
Du skulle bli Victorias Secret modell, eller allmänt modell.

Reply
Malin

Jag råkade av någon anledning hoppa lite bland raderna när jag läste vad du skrivit och läste “Min fina väska jag bar är från Spell. Den är perfekt för jag får plats med både systemkameran och min entrecote med en mozarella/tomat-sallad. Så gott!” haha wtf tänkte jag!??

Får tillägga att jag började med att läsa det du skrivit sist för att jag ville veta vart kjolen kom ifrån, så jag hade alltså inte läst att du ätit entrecote innan ;D haha.

Det förgyllde ju dagen lite ;) Tack!
Ha det gott!
Kram Malin

Reply
Karin

Hej! Vet inte ens om du ser dina egna kommentarer men jag vill ändå tipsa om en ASNICE butik i Nice. Den liggen på den stora gatan (där spårvagnen går), närmare gamla stan än kyrkan som finns på höger sida om man går nedåt. Butiken ligger på vänster sida och är bara ett litet hål. Skylten över butiken är starkt grön med en regnbåge och lite annat. Det är en second hand-butik med SÅ himla fina och bekväma kläder (bl.a. jenasshorts som jag tror att du skulle älska!). Det är inte alls specellt dyrt. KOLLA det!

Reply
Lena

Kenza,

I LOVE your style because it is so similar to mine. I would probably wear 85% of your looks…so I love visiting your blog because I get ideas on how to re-wear my wardrobe.

Reply
Linnea

Fyfan Kenza, fyfan vad fin du är!!
Dessa bilderna är du helt så chill liksom men ändå så jäääkla söt. Förväntar mig verkligen inget svar men hoppas ändå du läser det och tar åt dig :)

(med risk för att låta som psyko-crusher typ HAHA)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*