• header

BACK TO STOCKHOLM

God morgon!

Vi ska precis in till flygplatsen och åka tillbaka till Stockholm. Dagarna här i Nice har varit SÅ mysiga (att få komma bort och bara umgås med min kärlek är det bästa jag vet) men de har gått alldeles för snabbt. Det ska dock bli skönt att komma hem, men jag är bara hemma några dagar för att jobba och förhoppningsvis hinner jag springa på ett par visningar på Fashion week. På torsdag sticker jag iväg igen och denna gång för Milano där jag ska plåtas med GUESS!

Jag har samlat på mig ett gäng bilder från dagarna här nere så det ska jag se till att få upp när jag är hemma igen. Här har jag inte riktigt haft tid att kolla igenom alla bilder.. Men det kommer! Puss på er, hörs hemma. ♥

// Good morning! We are on our way to the airport, we’re going back to Stockholm today. Our days here in Nice has been wonderful (the best thing I know is to get away and just spend time with my love) but they went by so fast. But it will be nice to get back home too, but I will only be home for a few days for work & hopefully I’ll have time to go to a few shows at Fashion week. On Thursday I’m leaving again for Milan where I will shoot with GUESS!

I’ve been taking a lot of pictures these days so I will show them to you when I get back home. I haven’t had the time to go through all the pics during our stay here, but I promise I’ll post them later! ♥

65 Comments

Nathalie

Hej jag värkligen älskar din blogg och du är en av mina förebilder här i livet , jag älskar dina outfits och din stil!
Jag undrar värkligen hur du lockar och fixar ditt hår om du skulle kunna fixa ett inlägg med hår vård m.m :D

Reply
Sanna

ensamtid med älsklingen är så enormt viktig för förhållandet, att man verkligen tar sig tid för varandra och umgås

Reply
mnjnsdance.blogg.se

Hej kenza och tack för en underbart inspirerande blogg! :)

Undrar om du kanske kan skriva något inlägg om dina topp 5 bästa resmål med lite olika karaktär? typ en sol semster med pojkvännen, en som du tipsar om till dem som vill åka med bara sina tjejer osv. Vore kul för mig som reser mycket och vill ha tips!

Kram Malin, mnjnsdance.blogg.se

Reply
Monika

You look fantastic! Your jumper is so great!
Can’t wait to see the result after the photo shoot with Guess <3

Kisses!

Reply
Ischa

Hoppas att du hade det sjukt bra!
förresten så gud vilken snygg tröja!! Var kommer den ifrån? :D
Verkligen min stil :)
Ha det bra!

Reply
Sara

Sjukt snygg tröja. Vill med ha en sån.
Letade överallt på butiken som du skrivit,
men hittar inte den. Kan du inte länka
den? Hade varit sjukt schysst!

Reply
Vanes

you look so pretty in this photo! I´m looking forward to the Guess campaign, I´m really curious about it!

xx Vanes

Reply
Sara

Hej alla här. Snälla kan ni gå in och checka min blogg. Om ni inte vill följa den så kan ni åtminstone lämna en kommentar. Tack i hej

Reply
Alma

Kolla jättegärna min video där
jag visar min första dag på Ullared!!
Klicka bara in på min blogg <3

Reply
Natalie

Hej Kenza, jag vill fråga en sak:)

Jag vet att jätte många frågar det men kan du göra en sminkvideo där du visar vad ditt smink heter, hur du sminkar dig och vad varje sak är till för

Älskar din blogg, du är min inspiration<3

Reply
Sara

Snälla Kenza, länka den tröjan!
Hittar inte den någonstans på deras
hemsida så snälla!

LÄNKA LÄNKA LÄNKA!!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*