• header

DAY ONE

Photos by Rami Hanna (more pics from Fashion week on his blog)

Shorts from Zara // denim shirt from Bershka // sneakers from Nike // necklace from Make way for Bubbleroom // RayBan wayfarers // Céline bag // IvyRevel t-shirt

Såhär såg jag ut på modeveckans första dag! Bytte ut mina klackar mot ett par sneakers för en gångs skull. Snyggt och bekvämt! Jag hann bara med HunkyDory & Dagmar igår, sedan var jag tvungen att jobba. Idag har jag bokat in Ida Sjöstedt & Whyred och det ser jag fram emot! Jag har dock gått och blivit sjuk så jag mår inte så bra. Jag tar iallafall massvis med bilder under dessa dagar så får ni en bildbomb sen när modeveckan är över.

// This is what I looked like at fashion week day one! I wore sneakers in stead of heels. Very comfy! I went to 2 shows yesterday, then I had to get back to work. Today I’m going to Ida Sjöstedts & Whyred’s show! It will be fun. But I woke up sick this morning so I don’t feel so good. Anyways, I’m taking a lot of pictures these days so I will give you a big FW post when it’s all over.

88 Comments

Pola

Kenza, can you make a post about your hair routine or something like that? I love your hair :)
And your outfit is amazing like always! xoxo

Reply
Bloppisen

Din stil är oklanderlig för det första, fast å andra sidan så passar en skönhet i preciiiis allt :-). Sedan så är din väska TO DIE FOR, har länge velat ha en Celine men de är ju så jäkla dyra :-(.

Reply
Sarah

I love the fact that you didn’t wear a casual fashionable outfit to attend a fashion show.
Comfort, freshness and feminity are the best ingredients for a great outfit.

Reply
Alice

var det inte du som inte körde med fula knep för att tjäna pengar? Om man trycker på “dessa” hamnar man på firstdate, reklaaaaaaaam

Kenzas svar: Va? Jag ser ingen länk på “dessa”? Det måste ha blivit något fel.

Reply
Emma

Måste bara säga att det är fantastiskt inspirerande att titta in på din blogg, inte bara för att du klär dig skitsnyggt utan också för att dina bilder är underbart fotograferade, keep upp the good work!

Fred & kärlek!

Reply
att finnas utan att leva

Sjukt snyggt. Älskar väskan!
Och avis på HunkyDory, mitt favvomärke!

– en blogg om hur det är att leva med kronisk depression och ångest. En blogg som vill visa alla sargade själar där ute att de inte är ensamma. En blogg som vill slå hål på tabun kring psykiska sjukdomar.

Reply
:-)

Jättefin tröja, antar att den kommer från höstkollektionen? Köper den lätt om den kostar under 300 ;) halvt pank som man är :’)

Reply
Emelie S

Fyfan vad besviken jag blir över att du eller Rami har redigerat dina lår smalare. Du som redan är smal och som är en förebild för många tjejer i sina osäkra tonår borde inte förskönas (om det ens är det rätta ordet) ytterligare… Riktigt sorgligt faktiskt.

Reply
Inez

I have the same Nike’s shoes but whole in white! You look always incredible! So beautiful you are ;D

Reply
Nonno

Din vän Rami… Fotograferar han dig gratis eller tar han betalt? Isf hur mycket?

Reply
Felicia

Super fin som vanligt Kenza, jag är verkligen imponerad över att du vågar ha olika stilar, att du vågar vara dig själv. En fråga bara, hur gör du för att inte få svettfläckar att synas när du har t.ex. en grå topp (som i denna outfiten) på dig?

Reply
Elin

Jätte kul att du lägger ut bilder utan solglasögon! Det gör du rätt i för du är så hiimla vacker *_______*

Reply
sandra

Hej, vart kommer dina skor ifrån? Ser att som är från nike men tänkte om du köpt dom via nätet och har en länk eller liknande? :-D älskar din stil och din blogg ♥♥♥

Reply
elin

asså jag orkar fan inte med dig, du e för perfekt
man blir ju deprimerad när man kollar på dig…
va stolt :):):):)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*