• header

IDA SJÖSTEDT S/S 14

Photos by Rami Hanna

Ida Sjöstedts visning var den jag verkligen hade sett fram emot på hela modeveckan, så gissa om jag blev ledsen när jag kommer till Berns och upptäcker att jag glömt minneskortet till kameran i min laptop på kontoret?! Ahhh! Som tur är så har jag ju en väldigt snäll vän som låter mig låna några av hans bilder. På hans blogg hittar ni fler bilder från Fashion week! :-)

Visningen var fantastisk som alltid och kläderna med. Mycket spets (såklart!) & vackra broderier. Gillade även det färgglada temat som andades My little Pony. Om jag var tvungen att välja en designer vars plagg var de enda jag fick bära så skulle det vara Ida. Spelar ingen roll om jag då hade blivit tvungen att gå runt med en kotyrklänning på stan, för jag hade känt mig som en liten sagoprinsessa.

// The show I was the most excited about at fashion week was Ida Sjöstedt, so I got pretty sad when I forgot my memory card to my camera at the office. But luckily I have a nice friend who let me borrow his beautiful pictures. On his blog you’ll find more pics from FW!

The show was amazing as always and the clothes as well. A lot of lace (ofc!) and beautiful embroidery. I also loved the colorful theme that reminded me of My little Pony. If I had to choose one designers clothes to wear every day for the rest of my life it would be Ida’s. It doesn’t matter that I would have to walk around in a couture dress a day in the city, cause I would have felt like a little fairytale princess.

48 Comments

Mirela

Hey Kenza :-)
Do you remove your hair with a shaver?
If you do, what’s the name of it. <3

Reply
Helene Vagtborg

Haha I know that girl on the second foto. I went to school with her. Her name is Emily Astrup and she is a danish girl :D

Reply
Katrine

Ida er så utrolig flink! For noen nydelige kjoler det er på disse bildene. Skulle så gjerne fått med meg den visningen selv! :-D

Reply
AmandaP

Den flickan i mitten är min kusin! Heja finska modeller! PS. Jag älskar dina bilder <3

Reply
Ronja

Kenza! Tycker att det vore super kul om du startade en podcast tror många skulle uppskatta det! :) kram!

Reply
petraUJ

how did you do it? you’re so slim and athletic? gym? run? could you write something about it? :)

Reply
sophia

Åh, idas kläder är fantastiska, verkligen som en dröm.
Har en av hennes klänningar, har inte tillfälle att bära den så ofta men när jag väl gör det känner jag mig verkligen som en prinsessa :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*