• header

LONG DAY

Äntligen hemma efter en lång dag med jobb samt spring på modeveckan. Efter Whyred’s visning så mötte jag upp Mika & Nadia för en middag på Vapiano. Härligt att träffa vännerna och bara koppla av en stund! Nu ska jag ta en varm dusch och sedan krypa ner i sängen. Förkylningen har blivit värre under dagen och nu kan jag knappt andas. Mamma ligger hemma sjuk med bihåleinflammation och jag hoppas verkligen inte att jag åker på samma sak. :(

Godnatt fina ni ♥

// I’m finally home after a long day with work + fashion week. I met up with Nadia & Mika after Whyred’s show, we had dinner at Vapiano. It’s nice to see my friends and just relax for a while! Now I’m gonna take a shower and then go to bed. I feel even more sick now and I can barely breathe. My mom is sick as well, she has sinusitis so I really hope I won’t get it too.. Goodnight ♥

My fav pic from Monaco :)

47 Comments

Jennifer

Asså Kenza seriöst, du är HELT perfekt. Varenda bild på dig är perfekt, oavsett om det är en drivbild eller en vanlig så ser du alltid bra ut! Helt sjukt vad avis jag är..! Men nyfiken som jag är så bara MÅSTE jag fråga om det är något du själv inte tycker om hos dig själv? Gärna något från både personligheten och utseendet :) om du inte kommer på nått, så skulle jag väldigt, väldigt, väldigt gärna vilja leva ditt liv, hehe!
Kramar! ♡

Reply

Hej, vill inte skrämmas nu men det har precis gått bort en kille i min närhet nu som dem “trodde” fått bihåleinflammation men efter ett tag så började han kramps och på sjukhuset hamnade han i respirator, han hade bara några procent hjärnkapacitet kvar! Det var inte bihåleinflammation han fått utan det var hjärnhinneinflammation som kändes ungefär lika samt i början och allt detta hände på drygt 48 timmar så var rädda om er och var lite extra försiktiga vid dem symtomen för det kan vara ett virus som går nu! ❤

Reply
Ilse

Hade ofta bihåleinflammation förr. Men köpte en grej på apoteket som jag använder varje gång jag börjar bli förkyld och har sen dess inte haft bihåleinflammation. Vet inte vad den heter, men det är en näsrengörare, man sprutar upp vatten med saltlösning. Kan rekommendera den.

Reply
miriam

ett tips mot en tät näsa….nässkölj, det finns på apoteket att köpa, det är inte alls skönt, men det fungerar, var jätte förkyld och det höll på att gå mot bihålorna i julas och testade denna som sista utväg innan jag gick till läkaren och efter att ha använt denna 2ggr så var näsan helt “normal” igen!

Reply
Helen

Jag har också varit i Nice/Monaco för två år sedan och jag tycker också att det är bland de finaste ställena på jorden. Jag gillar dina bilder starkt! Inte bara från resorna utan även outfit bilderna! Keep on going!
Ps läs min blogg om min Australien resa på backpacker.blogg.se

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*