• header

NEW BOOTS

Boots from Jeffrey Campbell/henrykole.se

Ja, sommaren är underbar på alla sätt och vis. Men när det gäller kläder så föredrar jag faktiskt höstmodet, speciellt när det kommer till alla snygga skor. De här bootsen är de perfekta vardagsskorna och jag kommer bära dem flitigt i höst! Fina till både byxa & klänning/kjol. Jag tror jag tar med mig dem till Milano imorgon och så får jag se till att bjuda på en outfit.

Nu ska jag ta en dusch och sedan packa. Jag mår fortfarande skit trots att jag sovit hela dagen.. :( Har lite smått ångest inför resan men det ska nog gå bra. Kram på er ♥

// Yes, the summer is amazing. But when it comes to fashion I prefer the fall, especially when it comes to shoes. These boots are the perfect everyday shoes and I will wear them a lot this fall! They will look great to both pants & dress/skirt. I think I’ll bring them to Milan and make sure to take outfit pics to you. Now I’m gonna take a shower and then pack my bag. I still feel like shit even though I’ve been sleeping all day… And I feel a bit anxious about the trip tomorrow but I’ll be alright. Hugs ♥

51 Comments

Katrine

For noen fantastiske fine boots! God bedring og god tur imorgen! Håper du får en fin reise selvom du er syk :-)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*