• header

MBFW STHLM

Pictures from Fashion week in Stockholm (I borrowed the last one from stureplan.se)

Modeveckan blev kort för min del, missade hela sista dagen för att jag var sjuk vilket var lite synd. Här har ni iallafall ett gäng bilder från de två första dagarna! Så himla kul att hänga med alla bloggvänner. :) Veckans snyggaste skor bars av Jennie-Ellen, de ko-mönstrade från….Jennie-Ellen! Och favoritvisningen var utan tvekan Ida Sjöstedt men jag gillade även Whyred. Jag har två outfits till att visa er, så fort Rami skickat över dem så lägger jag upp dem!

Nu hoppar jag på ett plan ner till Milano. Hörs när jag är framme! ♥

// Fashion week was very short, I missed the last day cause I was sick. Anyways, here you have a bunch of pictures from the first 2 days! So much fun to hang out with my blogging friends. The most stylish shoes of the week were the cow printed ones from Jennie-Ellen. And my favorite show was definitely Ida Sjöstedt but I also loved Whyred. I have 2 more outfits to show you, I will post them when Rami send them to me. Now I’m boarding a plane to Milan. Talk to you later! ♥

39 Comments

Irene - Italy

Hi Kenza! you’re in Milan today? you ispire me a lot even if i’m a curvy girl :) I follow you recently, but it is thanks to you that I have decided to start a blog.
I wish you a good trip and a nice stay in Milan!

Reply
s

hej kenza! hade du snälla kunnat göra ett inlägg med snygga studentklänningar samt balklänningar??? kramar

Reply
Mirjam

Åååhhhh är så himla sugen på att köpa sånna byxor, men hittar dom inte någonstans! Om du någonsin skulle få för dig att sälja dom (inte loppis, bor tyvärr för långt bort), kan du då snälla kontakta mig?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*