• header

OUR SUITE

Pictures from our suite at Magna Pars Suites Milano

Sååå, vi anlände precis till Milano och vår fina suite. Det här måste vara det finaste rummet jag någonsin bott i! GUESS hade även lagt ett gäng presenter på sängen och jag känner mig otroligt bortskämd. Om någon hade sagt till mig när jag var yngre att jag skulle få åka till fina platser runt om i världen, bo på 5 stjärniga-hotell & jobba med stora företag som GUESS så hade jag bara skrattat. Visst liksom..

Väldigt tacksam är jag iallafall och jag ska göra mitt bästa på plåtningen imorgon. Nu har vi (Aleks är här med mig!) några lediga timmar innan det är dags att träffa resten av gänget & prova/välja ut kläder inför imorgon, så nu ska vi ut på stan och kolla runt. Jag har varit här förut men det var några år sedan. Puss! ♥

// Sooo we just arrived to Milan and our beautiful suite. This must be the best room ever! I also found a bunch of presents from GUESS at the bed and I feel really spoiled. If somebody would have told me when I was younger that I would go to all these pretty places around the world, stay at 5 stars hotels and work with big brands like GUESS I would have…laughed. “Yeah sure…” I’m extremely grateful and I will do my best at the shoot tomorrow. We have a few hours off now before it’s time to see the rest of the crew and try out clothes for tomorrow, so we’re going out now to explore city. I’ve been here before but that was a few years ago. Hugs! ♥

83 Comments

Lena

Gorgeous room! Ahhhhhh, it’s so white, crisp and clean. I love it. I am so excited to see your photos from Milan.

Reply
Alizia Elonsson

Hej kenza! Är ett jätte stort fan av dig! Skulle bli jätte glad om du kunde ta en titt på min blogg och läsa hur jag hade det för ett år sedan när jag blev mobbad på min gamla skola;(skulle vara jätte snällt om du skulle slänga in en liten kommentar så jag ser att du varit inne! Skulle betyda ALLT<3

Reply
Gianna

Kenza your life is like a fairy tale. Enyoj and be grateful. You are such a nice woman thats why nice things happen to you <3 you deserve it.
BTW Are you feeling better????

Reply
Signe

Vill ni äta bra så prova Nabucco i Brera-området. Det är den allra, allra bästa restaurangen jag någonsin varit på. Går dit och äter varje gång jag är i Milano, och vill man se fotbollsstjärnor är det rätt område att hänga i. ;-) Deras Nebraska-biff är godaste rätten jag någonsin ätit. Mycket “godaste” och “bästa” men det stämmer verkligen. :) Litet tips bara. Ligger på Via Fiori Chiari.

http://www.nabucco.it

Reply
Karro

Wow Kenza, du lever verkligen i drömmen!! Hoppas du får en fin vistelse i Milano! Kommer man kunna se dig i tidningar här också?? :)

Reply
emma

Ny startad blogg om pretty little liars > nattstad.se/prettyll uppdateras flera gånger om dan med mycket mode från showen!

Reply
Lundza

Hej as fint.

Ni får jättegärna kolla in min nya design på min blogg eller kanske kolla in mina as goda nya recept ?:)

Reply
Antonia

such a beautiful suite. how long will you stay in milan? next week i going to be there too and it would be awesome to meet you there :)

Reply
natalie

åhh älskar såna som du :) Som verkligen uppskattar det dom får göra, och inte bara tar det för givet trots att dom är kända :)

Reply
Mel

Du förtjänar all framgång. Du är otroligt vacker och verkar som en genuint snäll person! Lycka till med samarbetet med GUESS<3

Kram Mel

Reply
Elin

Hej. Förstår att unga tjejer gillar det. Men även när du har ett vanligt arbete kan du dra till MIlano och bo fint liksom. Krävs inte en blogg eller att vara modell för att åka dit.
Jag åker ofta utomlands och bor fint och jag har ett vanligt jobb.

Reply
Cornelia

Sjuuukt fräsch svit. Njut och ha så kul nu! Lycka till med fotona!

XOXO
Cornelia – Stil Shopping & Ungmamma-blogg

Reply
Nasriin

Elin, skillnaden mellan Kenza och oss “vanliga” människor är att hon får allt det här gratis medan vi måste arbeta häcken av oss, det är därför hon skriver att hon är tacksam för allt hon har. Vi kan väl inte åka jorden runt och leva i lyx bara så där utan att planera och spara pengar i flera år? Kenza är ju Sveriges största bloggerska så hon behöver ju inte ens blinka för att få allt hon vill.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*