• header

RAYBAN CLUBMASTER

Vilken rolig dag!! Plåtningen med GUESS gick bra trots att jag mådde dåligt (tappade rösten också haha…som tur var fick jag tillbaka den litegrann när det var dags att prata in i kameran för backstagevideon) och eftersom att jag plåtades först av alla så var jag klar innan lunch. Så vi drog ner på stan, käkade pasta & fotade lite vid Duomo.

Aleks tog en miljard bilder under plåtningen men jag hinner inte gå igenom dem nu. Bjussar på en bild på mina nya solglasögon så länge! Aleks har likadana bågar (fast glasögon) hehe. Nu ska jag fräscha upp mig lite och sedan blir det middag med hela gänget.

// Such a fun day!! The photoshoot with GUESS went good even though I felt bad (I lost my voice as well haha…luckily I got it back for a little while when it was time to talk into the camera for the backstage video) and since I was first up I was done before lunch. So we went down town, had pasta for lunch and took some pictures at Duomo. Aleks took one million backstage photos during the shoot but I don’t have time to go through them now. So I give you a picture of my new sunglasses instead! Aleks has the same (but glasses) hehe. Now I need to freshen up a bit and then we’re having dinner with the whole crew.

52 Comments

Jojo

Snygga solglasögon! Och synd att du inte är helt 100% frisk än! men det verkar ju ha gått bra ändå ;D<3

Reply
Linnea

Haha jag och min kille har likadant fast tvärtom. Jag har Clubmaster som som glasögonbågar, i silver, och min kille har dem som solglasögon, i guld.

Reply
Elin

Kan inte du fota din garderob och alla skor och grejor? Snälla!! Vill ha lite inspiration!! ❤❤

Reply
Bloppare

Kika in på min blogg där jag säljer begagnade & ibland nya kläder, skor, accessoarer, mm för bra & billiga priser! :)

Reply
Sanna

va skönt att det gick bra även om du var sjuk, jag är säker på att bilderna blev helt fantastiska !

Reply
Oddan

Hej Kenza, kommer du och kollar in vår vigsel idag.
? Adolf Fredriks kyrka skynda, platserna går åt fort.

Reply
Amanda

Åh Kenza, jag tycker det är såå coolt att du har fotats för guess. Du är så himla stor nu med bloggen och allt! Tänk att du gick i Ekliden precis som jag gör nu. Det låter lite töntigt men jag blir så stolt när jag tänker på det. Ha det underbart världens bästa Kenza <3 ;)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*