• header

DUOMO DI MILANO

T-shirt from borderlinebaby.com // skirt & belt from H&M // watch from Larsson & Jennings // Sophie by Sophie bracelet // boots from Jeffrey Campbell // Balenciaga bag // RayBan sunglasses

En liten outfit från igår! Jag har nästan alltid med mig ett par extra (platta) skor i väskan när jag vet att vi kanske måste promenera mycket. Iallafall, visst är det fint uppe i Duomo? När man är där uppe så känns det som att man är med i typ Skönheten & Odjuret haha. Och justja, klockan! Hur snygg? Fick den i en väldigt grym goodiebag på modeveckan från gänget på IMNEXT. :)

Nu blir vi upphämtade för att åka in till flygplatsen. Hejdå Milano, Italien och er fantastiska mat!!

// A little outfit from yesterday! I always try to bring a pair of flat shoes in my bag when I know we might walk around a lot. Anyways, isn’t it beautiful up in the Duomo? When you’re up there it feels like you’re in the Beauty & the Beast haha. And oh, the watch! Nice huh?! I got it in an awesome goodiebag from the IMNEXT crew at Fashion Week.

We’re heading in to the airport now. Goodbye Milan, Italy and your amazing food!!

109 Comments

ann-sofie

tusen tack för den fantastiska inspirationen. Tittar alltid in här för att spana in dina grymma outfits när min egen kreativitet tryter :)

Reply
Rama

såå fin du är ! din blogg är så sjukt inspirerande. Har en fråga, hur blev du såhär känd egentligen? :)

Reply
T

Hej tack för en bra blogg. Tänkte höra om du har tänkt att göra något med håret inför hösten/vintern? Du har haft den färgen du har rätt så länge nu ingen ny förändring på g? Så som mörk kanske?

Reply
amanda

Hej! Skulle inte du kunna berätta hur du fått så himla långa ögonfransar! Sen även va du använder för smink och ditt hur du fått så himla underbart hår! Solar du solarium, isånt fall hur ofta?

Reply
Sandra och Maxime

Hej Kenza! Vi är med i en tävling om att få träffa The Fooo och undrar om du skulle kunna länka den här bloggen på din blogg. Alltså det skulle betyda ALLT för oss verkligen. Älskar din blogg, kram från oss!

Reply
Josefine

Det är såååå vackert där uppifrån!! :D Tack för att du bloggar Kenza, du gör en alltid på bättre humör!<3

Reply
Johanna

Kan inte du lägga upp lite bilder på höst outfits. Har sett några bilder på höstkläder men jag har jättesvårt att matcha kläderna. Skulle bli jätteglad för lite insperation :)

Reply
Gianna

I love this outfit especially the belt!!!

AND I have to tell you i feel sooo soo special right now because your boyfriend uploaded a picture from the sky over frankfurt AND I AM FROM FRANKFURT wohoooooooo :D :D :D :D

Reply
Emma

Jag har följt din blogg de senaste 4 åren, läst allt varje dag och alltid har du lyckats inspirera mig på så många sätt. Dina klädval, moral, självkänsla etc. Men de senaste året känns det som om du har tappat det helt…. Vet förstås att du inte bara bloggar längre utan att du har ett annat jobb och självklart ett helt liv utanför din blogg så jag förstår att bloggen självklart inte är prio ett. Men det är inte det som jag reagerat på, det jag reagerat på är ditt sätt att skriva. Mer och mer använder du negativt laddade ord när du skriver. Din munterhet och törst efter livet har försvunnit. Numera känns det mest som om du inte alls är nöjd eller glad. Jag vet självklart inte allt, känner inte dig personligen men detta upplever jag genom att på ett sätt analysera det du skriver. Är det så? Varför? Jag vill ha tillbaka Kenza, gamla Kenza känns fel att skriva eftersom vi alla ändras hela tiden men jag saknar glädjen i din blogg. De positivt laddade orden gjorde så mycket. Nu för tiden blir jag mest lie nere när jag läser här och det vill jag inte bli. Du är ju min favorit bloggerska!

Reply
Linnea

Har precis startat igång bloggen igen efter att ha legat på psyket efter ett självmordsförsök, ska försöka blogga igen lite smått. Dock har jag låst bloggen för att inte folk ska kunna komma in och snoka för mycket. Skulle vara guld om du gick in på min blogg, min största bloggförebild!
Användarnamnet itll min blogg är; Linnea
Lösenordet är; onlyforyou

Reply
noir

Hur kom du in i Duomo med kjol? De är ju ganska tuffa när det gäller att inte visa för mycket hud på en “helig plats”.
Försökte i våras men fick inte komma in så fick snällt promenera till hotellrummet och byta om till jeans. Då var det no problem.

Reply
pinkychick

Hejsan! Har nyss startat en skönhetsblogg med en massa skönhetstips, mode, smink, håruppsättningar, nageldesign, inredning och design och mycket annat skoJ! Kika gärna in och släng in en kommentar.
Hoppas du får en fortsatt trevlig kväll! / J

Reply
Ida

Jag var nyligen i Frankrike i Nice, även Monte Carlo, på exakt samma ställe som du nyligen varit på. Några dagar innan vi åkte till Frankrike var jag i Milano, gick även alla trapporna i Duomo! Tyckte det var lite kul att vi varit på precis samma ställe både i Frankrike och nu när du också varit i Milano!:D

Reply
emmeli

Hej, ville bara säga att det var väldigt fina bilder!
Jag själv driver en verksamhet/hemsida för att rädda barn som tvingas växa upp i missbruk, jag har själv varit med om att växa upp så och det är inget man kommer över. Kika gärna in på min sida på http://emmelizstyle.se mvh emmeli

Reply
Molly

would you please make a video tutorial on how you curl your hair? it always looks so perfect :)

Reply
María

One of my favourites places in the whole world. The panoramic is simply..SPECTACULAR! I’ve been living in Milan for one year and I’m totally in love with the city. Btw, beautiful pictures, I have some at the same place exactly haha and I love that skirt! Thanks for being an inspiration :)

Reply
Floor

You look beautifull ♡
And i’m IN LOVE with the boots, but i can’t find them anywhere.
Where did you get them??
Xx

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*